wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Kum torbasının aazını burnunu kırdım yine de geçmedi günlük
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 NolaxThensbane said: olm kurumsal şirket ne güzelmiş lan insan gibi davranıyorlar böyle nazik nazik konusuyorlar içim bir hoş oldu. Sanayinin içinde kala kala ayıya bağlamıştım. ahah cnm benim. 1 ay sonra modern kole oldugunu anladiginda yine gel.
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 NolaxThensbane said: olm kurumsal şirket ne güzelmiş lan insan gibi davranıyorlar böyle nazik nazik konusuyorlar içim bir hoş oldu. Sanayinin içinde kala kala ayıya bağlamıştım. bazen yeni başlayanların yüzünde tam olarak bu düşünceleri okuyorum
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 nolax ve beyaz yaka etkisi. geçer geçer
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 keşke seni sevmeseydimm seninle yaşanmıyorr sensizkende olmuyor keşke seni görmeseydimmm
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yeni işe başlayan çıtır avukatımızla burnumu karıştırırken göz göze geldim :Ç
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ahah millet kurumsala geçmeye çalışıyor ben de patron şirketi bulmaya çalışıyorum ki adam gibi maaş alasın.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imamizer said: yeni işe başlayan çıtır avukatımızla burnumu karıştırırken göz göze geldim :Ç nasılsa jartiyerini göremeyecektin boşver.
Somon Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben de patron olmaya çalısıyorum ama çok üşeniyorum yer tut maaş ver fln
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Patron sirketleri maasimi odeyebilecek kadar is alamiyorlar kurumsalda o dert yok. Hem burda citir stajerler var. Bizim eski yerde emekli halil abi
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imamizer said: yeni işe başlayan çıtır avukatımızla burnumu karıştırırken göz göze geldim :Ç tuvalette bas hatunu şimdi ödeştik diye bağır
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bebelik arkadaşımla çay kayfe sohbet muhabbet, üstüne diğer bebelik arkadaşımla 20 dakika falan konuştum telefonla 10 numara 5 yıldız geçti bu akşamım az spor yapayım şimdi evde sonra yatayım bugün nöbet yok nasılsa ^_^
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Saeros said: imamizer said: yeni işe başlayan çıtır avukatımızla burnumu karıştırırken göz göze geldim :Ç tuvalette bas hatunu şimdi ödeştik diye bağır odasına dalıp elini burnuna sokucam zorla. "NASILMIŞ HA NASILMIŞ LANETOLASI!!" demeyi planlıyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hayır benim dediğimi yap benimki daha komik hiç komik değilmiş senin dediğin
jacabo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imam ya hoşuna giderse ve hep yapmanı isterse
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 18+ ayrıca pek de komik değil dikkat edin yani "ohh hepsini sok, dirseğime kadar sok. beynimi avuçlat bana!!" derse mi diyorsun. ///gelen şikayetler doğrultusunda editlendi - YÖNETİM
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben gidiyorum. daha da yazmıcam günlüğe. http://www.reactiongifs.com/r/best-gif-ever1.gif
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ahahahahahahahahaa ahahahahahaha gif hahahahaha
Öne çıkan mesajlar