wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Kum torbasının aazını burnunu kırdım yine de geçmedi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 olmalı mı olmamalı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 NolaxThensbane said: olm kurumsal şirket ne güzelmiş lan insan gibi davranıyorlar böyle nazik nazik konusuyorlar içim bir hoş oldu. Sanayinin içinde kala kala ayıya bağlamıştım. ahah cnm benim. 1 ay sonra modern kole oldugunu anladiginda yine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 NolaxThensbane said: olm kurumsal şirket ne güzelmiş lan insan gibi davranıyorlar böyle nazik nazik konusuyorlar içim bir hoş oldu. Sanayinin içinde kala kala ayıya bağlamıştım. bazen yeni başlayanların yüzünde tam olarak bu düşünceleri okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 nolax ve beyaz yaka etkisi. geçer geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 keşke seni sevmeseydimm seninle yaşanmıyorr sensizkende olmuyor keşke seni görmeseydimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yeni işe başlayan çıtır avukatımızla burnumu karıştırırken göz göze geldim :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ahah millet kurumsala geçmeye çalışıyor ben de patron şirketi bulmaya çalışıyorum ki adam gibi maaş alasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imamizer said: yeni işe başlayan çıtır avukatımızla burnumu karıştırırken göz göze geldim :Ç nasılsa jartiyerini göremeyecektin boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben de patron olmaya çalısıyorum ama çok üşeniyorum yer tut maaş ver fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Patron sirketleri maasimi odeyebilecek kadar is alamiyorlar kurumsalda o dert yok. Hem burda citir stajerler var. Bizim eski yerde emekli halil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ah abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imamizer said: yeni işe başlayan çıtır avukatımızla burnumu karıştırırken göz göze geldim :Ç tuvalette bas hatunu şimdi ödeştik diye bağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bebelik arkadaşımla çay kayfe sohbet muhabbet, üstüne diğer bebelik arkadaşımla 20 dakika falan konuştum telefonla 10 numara 5 yıldız geçti bu akşamım az spor yapayım şimdi evde sonra yatayım bugün nöbet yok nasılsa ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 HEVESİMİ KIRMAYIN LAAAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Saeros said: imamizer said: yeni işe başlayan çıtır avukatımızla burnumu karıştırırken göz göze geldim :Ç tuvalette bas hatunu şimdi ödeştik diye bağır odasına dalıp elini burnuna sokucam zorla. "NASILMIŞ HA NASILMIŞ LANETOLASI!!" demeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hayır benim dediğimi yap benimki daha komik hiç komik değilmiş senin dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imam ya hoşuna giderse ve hep yapmanı isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 18+ ayrıca pek de komik değil dikkat edin yani "ohh hepsini sok, dirseğime kadar sok. beynimi avuçlat bana!!" derse mi diyorsun. ///gelen şikayetler doğrultusunda editlendi - YÖNETİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yazamıyorum için bir hoş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bende de bir gıdıklanma mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imama, semazen ayarı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben gidiyorum. daha da yazmıcam günlüğe. http://www.reactiongifs.com/r/best-gif-ever1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ahahahahahahahahaa ahahahahahaha gif hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 pislik moderatör editlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar