Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Lan bu sabah rüyamda lotonun bana çıktığını gördüm legit, uyandım, hasilktir rüyaymış dedim, dur numaralar neydi dedim, geri yattım, rüya kaldığı yerden devam etti, numaraları hatırlar şekilde uyandım ve bugün onlara loto oynadım. Doğrusu tersi çıkar diyolla, Milli Piyangoya borçlu çıkabilirim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken em çok gördüğüm rüyalar, ilkokul civarı hep böyle yağma ve talanlar yapıyordum süpermarketleri alışveriş merkezlerini yağmalıyordum, araçları çalıp sağa sola saldırıyordum. Ortaokul gibi bunlara ek olarak tecavüz rüyaları eklendi birilerine tecavüz ediyordum evlere girip random bir kadına yapışıp tecavüz şeklinde, yani şiddet uygulamıyorum veya kadında karşı çıkmıyor ama nedendir bilmiyorum tecavüz diye bir izlenim bırakıyordu bende.

Çok uzun yıllar itlik ve kopukluk ile geçti rüyalarım. Çocukluk ve ergenlik böyle geçti şimdi duruldum :P.Şimdilerde Siz diye hitap ediyorum herkese ve 5 çaylarını asla kaçırmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ilacın yan etkisi bile olsa mutlu olmak gerçekten çok güzel lan, kendimi aptal gibi hissediyorum gerçekten. Çok uzun zaman olmuş gerçekten mutlu hissediyorum lan, nasıl bir şey olduğunu bile unutmuşum sanki ama uyuyamadım çok yorgun ve uykulu olduğum halde. Kötü tarafı adam gibi uyutmuyor.

Ama kötü haber şu cidden bağımlı oldum sanırım, bu açıdan da bakacak olursak kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki kendime, bir şeylere zarar veriyormuşum gibi ama aynı zamanda değilmiş gibi.

Of amk mutlu olmaktan bile korkar olmuşum.

Bir şeylerle birlikte mutlu olmak sanırım sorun buydu, hiçbir şeyle mutlu olmak da cidden farklıymış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...