quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Rüya tabirleri ciddi iştir, bu işin güvenilirliğini korumak için sizi ben öldüreceğim hatta deyip bir tabanca çıkarsaymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ben iki kez rüyamda dişlerimi elimde gördüm, ikisinde de ölüm haberi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bir keresinde beni doğruyolardı , ben dışarıdan izliyodum böyle 3rd person of view şeklinde , hatta dondurmuşlar önce ondan sonra kesiyolardı kanım falan akmasın diye. Dedim tamam şimanım ama kendimi bile rüyamda öküz yerine koymam ilginç olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Lan bu sabah rüyamda lotonun bana çıktığını gördüm legit, uyandım, hasilktir rüyaymış dedim, dur numaralar neydi dedim, geri yattım, rüya kaldığı yerden devam etti, numaraları hatırlar şekilde uyandım ve bugün onlara loto oynadım. Doğrusu tersi çıkar diyolla, Milli Piyangoya borçlu çıkabilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Küçükken em çok gördüğüm rüyalar, ilkokul civarı hep böyle yağma ve talanlar yapıyordum süpermarketleri alışveriş merkezlerini yağmalıyordum, araçları çalıp sağa sola saldırıyordum. Ortaokul gibi bunlara ek olarak tecavüz rüyaları eklendi birilerine tecavüz ediyordum evlere girip random bir kadına yapışıp tecavüz şeklinde, yani şiddet uygulamıyorum veya kadında karşı çıkmıyor ama nedendir bilmiyorum tecavüz diye bir izlenim bırakıyordu bende. Çok uzun yıllar itlik ve kopukluk ile geçti rüyalarım. Çocukluk ve ergenlik böyle geçti şimdi duruldum :P.Şimdilerde Siz diye hitap ediyorum herkese ve 5 çaylarını asla kaçırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 GTA ile yetişen nesle benzettim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Gta ile çok çok sonra tanışdım ünideyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 şifayı kaptım günlük yardım et :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 günler sonra bu gece rahat uyayabilecem gibi ya baya hevesliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ve bir hayal daha suya düşer. ımınırzını ne şans arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gene de bi sansimi deneyeyim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 günlük selam bir kızla seninle bir daha görüşmeyecegini bildigin halde birlikte olur musun birlikte olmasan bile bir daha görüşmeyecegini bilsen bile aklım çok karışın be günlük al dereden taşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 günlük 404 not found bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Abi ilacın yan etkisi bile olsa mutlu olmak gerçekten çok güzel lan, kendimi aptal gibi hissediyorum gerçekten. Çok uzun zaman olmuş gerçekten mutlu hissediyorum lan, nasıl bir şey olduğunu bile unutmuşum sanki ama uyuyamadım çok yorgun ve uykulu olduğum halde. Kötü tarafı adam gibi uyutmuyor. Ama kötü haber şu cidden bağımlı oldum sanırım, bu açıdan da bakacak olursak kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki kendime, bir şeylere zarar veriyormuşum gibi ama aynı zamanda değilmiş gibi. Of amk mutlu olmaktan bile korkar olmuşum. Bir şeylerle birlikte mutlu olmak sanırım sorun buydu, hiçbir şeyle mutlu olmak da cidden farklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 günlük bugun çok güzel bir sapan aldım kendime, baya gerebiliyorum duvara demir bilye attım 1 cm içine girdi 8 şubatta deniyecegim bakalım belki bir çeviğin ötüne girer ps i love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Nazca said: . Ne içiyion sen? hangi ilaç bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 oha abi nasıl ya hayda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Somon said: günlük selam bir kızla seninle bir daha görüşmeyecegini bildigin halde birlikte olur musun daha ne istion ki? allahtan belanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Arkadaş gece 3 de zaditen almak çok feci bişeymiş. Sabah oldu güya ama kafayı kaldıramıyorum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 achievement unlocked iş yerinde gecele yani zorda kalınca oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sanırsam böyle giderse hastaneye yatacağız birkaç gün günlük :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 BabacumMostors said: achievement unlocked iş yerinde gecele yani zorda kalınca oluyormuş ilk mi lan daha benim işyerine döşek çekmişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 daha önce hep cumalara denk geldiği için eve gitmiştim de bu sefer hafta içine denk geldi kanka ama bebek gibi uyudum mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 wastyrx said: Sanırsam böyle giderse hastaneye yatacağız birkaç gün günlük :| hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bu da yalan oldu gibi aq nedir bu bahtsızlıgım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar