WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Tamda "Alıştım bu saçmalıklara " derken bugun 24 aylık tahattun bıtmesı ıle yenı sozlesmeye gıttıgım telekomda tarafıma 24 aydır kullandıgım ve parasını tıkıt tıkır odedıgım evımde bulunan telekom tesısatının 20 mbit hızında internete uygun oldugu daha yuksek hızlarda sorun ve baglantı kesılmelerı yasayacagım soylendı. Tam 24 aydır aynı adreste 32 mbit hızında internet kullandıgım ve telekom tarafından bu hattın satıldıgını ve tesısatta yada sıstemde sorun oldugunu bıldırdıgımde sorun tespit edilemedi bilgisi verıldıgını soyledıgımde ıse yuzume boş boş bakan bir görevli.. Sanırım bu ülkede yaşamanın getirdiği bir bedel bu tarz olaylar.. Daha neler göreceğim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ttnin müşterisi olmakla kaşınmışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bende beykozda 8 mbit sinirsiz almistim vaktinde 2 mb cikti. Bu sirada babam telekom emeklisi benim. Adamlari aradigimda iste oraya 2 mbitten fazla veremeyiz, kaldirmiyor dediler. Babama sordum imkansiz dedi. Gittim santrale olay cikarttim aksam 8 mbitim vardi. Boyle serefsiz bir firma iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ben 8mbit iken ~10mbit hız alıyordum. 5tl daha ver 16 yapalım dediler ok dedim 12 anca geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ben de 8 mb internetim var diye sevdiğim de telokomdan gelen teknik servis bu mahallenin 4mb üstünü desteklemediğini söyleyince baka kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Selam, Abone olurken(1,5 ay önce) sorduğumda 20Mbps kaldırıyor dediler. 6-7Mbps alıyorum ve bağırınca 20Mbps'e çıkıyor. Gün içinde upload hızını öğrenmek için aradığımda kız 50Mbps'i hattınız destekliyor dedi... Modem arayüzü bağlantı değerleri için şunu veriyor: download 24.576 kbps upload 2.041 kbps Benim şu an testte çıkan değerlerim: download 6,49Mbps upload 1,30Mbps Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 TT candir Musteri velinimettir http://www.chip.com.tr/haber/turk-telekom-dan-8-terabit-sn-rekoru_44815.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yalanlanmış sonra o. Yokmuş öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 senko said: TT candir Musteri velinimettir http://www.chip.com.tr/haber/turk-telekom-dan-8-terabit-sn-rekoru_44815.html benim 1mbiti arttırın ya kablonete geçicem yoksa taşınınca 8mbitten düşürdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Hırsızlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Bugün 6 senedir kullandığım iptv (tivibu) hesabımı iptal ettirdim. Allah belalarını versin. Her 6 ayda bir arıza ekiplerini değiştirip ihalesini başka firmalara verdiklerinden kasım ayından beri provizyon kodu hatasını düzeltemediler bir de utanmadan ekip yollayalım halledelim diyorlar. Pazartesi cihazları vereceğim kablo tv internetine geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 paramecium said: Modem arayüzü bağlantı değerleri için şunu veriyor: download 24.576 kbps upload 2.041 kbps Benim şu an testte çıkan değerlerim: download 6,49Mbps upload 1,30Mbps Kablosuz baglaniyor olma ihtimalin var mi? Kablolu dene bir de oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 quixef said: Yalanlanmış sonra o. Yokmuş öyle bir şey. ne yalanı yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 O degilde ping sorununu duzeltemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 zorla mi bagliyorlar ttnet interneti evinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 evet benim boğazıma bıçak dayadılar imza attırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Selam, @GERGE Desktop için powerline kullanıyorum 300Mbps'lik. O da taş çatlasa 12 metrelik bir mesafe. İşin komik yanı 10 gün önce 20Mbps hızım vardı; şimdi 6,5Mbps :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Okulun interneti 500mbit mi ne ama ben odada 100mbit/s'den yukarısını göremedim. O da ftp mi neydi. Torrentte daha 20mbit/s'ye yaklaşamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar