Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekomdan Günün Bombası

WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

Tamda "Alıştım bu saçmalıklara " derken bugun 24 aylık tahattun bıtmesı ıle yenı sozlesmeye gıttıgım telekomda tarafıma 24 aydır kullandıgım ve parasını tıkıt tıkır odedıgım evımde bulunan telekom tesısatının 20 mbit hızında internete uygun oldugu daha yuksek hızlarda sorun ve baglantı kesılmelerı yasayacagım soylendı. Tam 24 aydır aynı adreste 32 mbit hızında internet kullandıgım ve telekom tarafından bu hattın satıldıgını ve tesısatta yada sıstemde sorun oldugunu bıldırdıgımde sorun tespit edilemedi bilgisi verıldıgını soyledıgımde ıse yuzume boş boş bakan bir görevli..

Sanırım bu ülkede yaşamanın getirdiği bir bedel bu tarz olaylar.. Daha neler göreceğim bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abone olurken(1,5 ay önce) sorduğumda 20Mbps kaldırıyor dediler. 6-7Mbps alıyorum ve bağırınca 20Mbps'e çıkıyor. Gün içinde upload hızını öğrenmek için aradığımda kız 50Mbps'i hattınız destekliyor dedi...

Modem arayüzü bağlantı değerleri için şunu veriyor:
download 24.576 kbps
upload 2.041 kbps

Benim şu an testte çıkan değerlerim:
download 6,49Mbps
upload 1,30Mbps

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün 6 senedir kullandığım iptv (tivibu) hesabımı iptal ettirdim. Allah belalarını versin. Her 6 ayda bir arıza ekiplerini değiştirip ihalesini başka firmalara verdiklerinden kasım ayından beri provizyon kodu hatasını düzeltemediler bir de utanmadan ekip yollayalım halledelim diyorlar. Pazartesi cihazları vereceğim kablo tv internetine geçeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
paramecium said:
Modem arayüzü bağlantı değerleri için şunu veriyor:
download 24.576 kbps
upload 2.041 kbps

Benim şu an testte çıkan değerlerim:
download 6,49Mbps
upload 1,30Mbps

Kablosuz baglaniyor olma ihtimalin var mi? Kablolu dene bir de oyleyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...