Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Lectre said: lan negzl gözüküyor, oyun sürem günlük ortalama 1-1.5 saate düşmemiş olsa direk havale yapıcam. olm çok tatlı lan ahah. abi aynen keşke eskisi gibi her gün deli divane gibi oyun oynuyor olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 suBzer0 said: Ben almak istiyorum.. nasıl yapıcaz? parayı benim hesaba eft yapacaksın, arkadaş da sana kargolayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 doymadın be paraya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bill gates doydu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bill gates in para kazanma hızı insanda "değer" olgusunu yok ettirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 nögzel bişimiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 logitechle alakan yok dimi normalde?bende bu klavyeden var da ses tekerleğim bozuk.yenisini bulabilir misin diye bi umut sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 malesef :/ yedek parça bölümü başka arkadaşta :p Garantisi bitti heralde ? Yoksa bire bir değişim yaparlar anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yok garantisi devam ediyo da göndermek istemiyorum fsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 2. ve son ürün "=))" pati üyesine satılmıştır. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Eskisi kadar oyun oynamıyorum ama evimdeki G15 v1 artık eskidi aralarında kirler vs derken değiştireyim diyorum. Şimdi Mediamarkt internet kampanyasında gördüm. Aslında aklımda mekanik vardı ama onlar heralde baya pahalı. Sizin düşünceleriniz nedir? http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-G510-PC-Mac-T%C3%BCrk%C3%A7e-Oyun-Klavyesi,103452,504945,855720.html?langId=-14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ek tuşları kullanmıyorsan mekanik al derim. Biraz fazla gibi geliyor ama her kuruşa değiyor. Başka klavye kullanası gelmiyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Yine böyle ışıklı mışıklı var mı bir şeyler peki :) Macro tuşlarına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 http://www.sanalmarketim.com/razer-blackwidow-ultimate-2014-aydinlatmali-mekanik-gaming-q-turkce-klavye/p_55962/ Bende bundan var da 280-300 bandında bi fiyata almıştım. Fiyatlar almış yürümüş. Gaming keyboardlar içerisinde en iyi mekanik klavye blackwidow diye biliyorum. Gaming olmasına gerek yok dersen donanım bölümünde bayağı bir yazılıp çiziliyor mekanik klavyeler üzerine. Filco'ydu vs. bir sürü marka var üreten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 blackwidow o kadar iyi deil ve pahalı. switchlere bak ona gore secersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 blackwidow gerçekten haketmiyo parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Şu an fiyatı çok fazla zaten 470 verene kadar bir sürü şey var alınabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Burada 375 e satan vareeeeaaahahahsajsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bu klavye iyi mi hakikaten, fiyati iyiymiş alsam mı mmden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 zipzip said: logitechle alakan yok dimi normalde?bende bu klavyeden var da ses tekerleğim bozuk.yenisini bulabilir misin diye bi umut sorucam benim tuş fln kırılmıştı. istedim garanti fln sormadan kargo yaptılar yeni tuşları. bi şansını dene derim. kendin takarsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aradım, konuştum, yok öyle bişey dediler bana.totoşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 büyük ayıp etmişler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-G510-PC-Mac-T%C3%BCrk%C3%A7e-Oyun-Klavyesi,103452,504945,855720.html?langId=-14 Arkadaşın ilk mesajında sattığı klavye bu mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 teknosa fln da fiyat düşürmüş. yeni model gelecek heralde stok eritiyo logitech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar