Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 selam akbois nhkworld de gezerken buldum alın bakalim bauer said: episode run on Fox By BETH HARRIS Jan. 15, 2014 - 06:00AM JST PASADENA, California — Jack Bauer is back, and he’s on the run in London. Kiefer Sutherland returns as the intrepid counter-terrorist in a 12-episode run of “24: Live Another Day,” debuting with a two-hour show May 5 on Fox. It will take up its regular one-hour slot starting May 12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO geçen hafta düşünüyordum ya keşke filmi gelse diye, içime doğmuş adeta. hadi bakalım CEK bastır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Reboot gelicek soylentisi var. Kiefer da genc birisi gelse seriyi devretsem sevinirim gibi bir laf etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 cek'in yerini zor tutar ya birisi, adam serinin yüzü. die hard için john mcclane neyse o. DIRAP DI VEPIN!!! DUİT NAAVV!!! her yiğidin harcı değil. film yapıp bıraksınlar oynamayacaksa daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 film için tony scott istiyoruz diyorlardı sonra adam köprüden atlayınca yalan olduydu film sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 oha lan harbiden atlayıp intihar etmiş safkahsf üzüldüm seviyordum filmlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 daha cekimlere baslanmamis, pati'yi okuyan producerlari uyarmanin tam zamani: Kim senaryonun uzagindan yakinindan gecmesin, eztv'ye olan ziyaretlerimi helal etmem... bu ciddi tehditten sonra sorun cikacagini sanmiyorum, yolumuz acik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 JACK REİS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Jack terrorist kivaminda bir elemani yakalamistir umugu zikmektedir - Hu iz bihayt tiz? - Ay du nat nov. - Hu iz bihayt tiz? OR AY KIL YU! - Ay du nat nov. - Den ay kil ur vayf - Yu ken not du ted Jack hatunun bacagina ates eder, hatun yandim anam diye inler. Sonuc: ok, di persin u nid tu fayd iz Roberto Rodrigez. Bence gelecek ilgiye gore yeni sezonlar cekilebilir, ama Kiefer ya sicip sivarsam diye korkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben upladığımda kimse böyle hype yapmamıştı bana hellban atmışsınız herhalde o zamandan http://forum.paticik.com/read.php?11,4056582,page=14#msg-6905464 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bi arkadaki mesajı da okuyun. londra olayı duruyor mu hala? daha iyi olur taze olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=XvkaIVbPpXk hahahah o saçlarla macerayı seven adam olmuş bu daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Kiefer Sutherland Kamistan başbakanını oynayacaksa hint versiyonunun bir sezonunda ben varım izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ahah bu adam o rolde oynamıştı değil mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fo4_r5RlBII Cekimlerden mi alinma, teaser olsun diye mi yapilmis bir video tam cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Böyle bisürü koydular facebook sayfasında bende az önce paylaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Duzgun trailer yok ki facebook sayfasinda, hepsi kisa kisa, alarm sesleri, sirenler, alevler falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 teaser herhalde ama teaser olarak gayet iyi olmuş. BASTIR CEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 arka sayfadaki teaser baya iyi olmuş chloe fena olmamış jack'de hiç yaşlanmıyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 teaser iyiymiş. Chloe en son CTU'nun başına geçmemiş miydi? Öyle o tiple ctu yönetmez heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Gecende bir yerlerde okumustum, Chloe i Snowden tarzi bir eleman yapicaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 jack bırakmış mı uyuşturucuyu alkolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Birakmis uyusturucuyu filan da, bu sefer de nymphomaniac olmus diyorlar. Chloe ye hallenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=b1JtkqrTsU0&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ayhhhh çok heycanlııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar