Wolas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Olmuyor o sokakdaki gibi olmuyor, belki -sokakdaki diye yazdığım için olmuyordur bilmiyorum. Şöyle çıtlattımmı ayrılsın kabuğu düşsün elime baby butt şeklinde aynı zamanda çıtır çıtır olsun
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kestane çizme tutosu mu istiyorsun?
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eskiden evlerde soba oluyordu, canavar gibi oluyordu. doğalgaz geldi o iş bitti
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çizdim suya attım 2 saat beklettim sonra çıkardım fırına attım olmadı şimdi teflona atıcam fırından sonra
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 fırın üstten ızgara yeterli. 2 saat olmaz bi gün önceden atıcan suya. benim yeni fantazim o suya böyle bal mal zencefil falan karıstırmak., acaba tadı ne kadar etkiler.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Direk kestane şekeri al abi suyuna bal katmaktansa. Hatta kestane şekerine profiterol filan döküyorlar bö değişik bir şey yapıyorlar çok güzel o.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çiziğini derin çek kolay açılsın
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ben şöyle yapıyorum, ÇİZMEDEN suya t dedi çerezcim ben de öyle yapıyorum, sonra çizip döküm tavaya atıyorum. Arada avucuma su alıp kızgın tavaya vekestanelere pıştırkıyorum. Fena olmuyor. Sokaktaki gibi olmuyor ama, söyliyim.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 suya gerek yok kestane kaliteli ise tek derin olmayan cizik isitilmis firinda 10dk alt ust bi cevireceksin tamam
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Archangel_ said: kömür ateşini yemeden olmaz odun da olur da önemli olan soba.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 3 yerden çiz, kalın çiz. Eski çöpe atmalık tavan varsa tavada yap, kapak kapat üstüne. Fırın uzun sürer.
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 elektrikli bölümleri oluyo bazı ocakların orda da iyi oluyor, çiz at üstüne.
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://www.bonappetit.com/recipe/dan-roman-s-buttery-roasted-chestnuts-in-foil kestaneleri X şeklinde çiz, 1 saat sıcak suda beklet, fırını ısıt, folyoya diz. folyo'nun üstüne kıvır açık bırak hava girsin...
hunty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ben cig kestaneyi daha cok seviyorum pismisinden.
jagd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 O iş öyle olmaz , döküm tencere /tava eski soba üstü kestane lezzetini yakalamanı sağlayacak en yakın araç. Wolas said: çizdim suya attım 2 saat beklettim sonra çıkardım fırına attım olmadı şimdi teflona atıcam fırından sonra
Öne çıkan mesajlar