Wolas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Olmuyor o sokakdaki gibi olmuyor, belki -sokakdaki diye yazdığım için olmuyordur bilmiyorum. Şöyle çıtlattımmı ayrılsın kabuğu düşsün elime baby butt şeklinde aynı zamanda çıtır çıtır olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kestane çizme tutosu mu istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eskiden evlerde soba oluyordu, canavar gibi oluyordu. doğalgaz geldi o iş bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 en iyi kestane bursa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çizdim suya attım 2 saat beklettim sonra çıkardım fırına attım olmadı şimdi teflona atıcam fırından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 fırın üstten ızgara yeterli. 2 saat olmaz bi gün önceden atıcan suya. benim yeni fantazim o suya böyle bal mal zencefil falan karıstırmak., acaba tadı ne kadar etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Direk kestane şekeri al abi suyuna bal katmaktansa. Hatta kestane şekerine profiterol filan döküyorlar bö değişik bir şey yapıyorlar çok güzel o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çiziğini derin çek kolay açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kömür ateşini yemeden olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ben şöyle yapıyorum, ÇİZMEDEN suya t dedi çerezcim ben de öyle yapıyorum, sonra çizip döküm tavaya atıyorum. Arada avucuma su alıp kızgın tavaya vekestanelere pıştırkıyorum. Fena olmuyor. Sokaktaki gibi olmuyor ama, söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 suya gerek yok kestane kaliteli ise tek derin olmayan cizik isitilmis firinda 10dk alt ust bi cevireceksin tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Archangel_ said: kömür ateşini yemeden olmaz odun da olur da önemli olan soba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 3 yerden çiz, kalın çiz. Eski çöpe atmalık tavan varsa tavada yap, kapak kapat üstüne. Fırın uzun sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 elektrikli bölümleri oluyo bazı ocakların orda da iyi oluyor, çiz at üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://www.bonappetit.com/recipe/dan-roman-s-buttery-roasted-chestnuts-in-foil kestaneleri X şeklinde çiz, 1 saat sıcak suda beklet, fırını ısıt, folyoya diz. folyo'nun üstüne kıvır açık bırak hava girsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ben cig kestaneyi daha cok seviyorum pismisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 O iş öyle olmaz , döküm tencere /tava eski soba üstü kestane lezzetini yakalamanı sağlayacak en yakın araç. Wolas said: çizdim suya attım 2 saat beklettim sonra çıkardım fırına attım olmadı şimdi teflona atıcam fırından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar