diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 az önce benim altımda çalışan bi adamla kavga ettik. bu adam benim çalıştığım kooperatifin yöneticilerinden birinin yeğeni. yapılması gereken bi iş vardı telefonla aradım şöyle yapıverin dedim. baştan neden söylemiyosun falan filan dedi telefonu kapadı yüzüme , bende bi hışımla atladım arabaya ofise gittim. yola çıkarken amacım ağzını yüzüne kırmaktı fakat yolda kendimi biraz sakinleştirdim. neyse vardım yanına , çalışmak istemiyosan ara yönetim kurulunu yerini değiştirsinler dedim. bana biton sesini yükseltti bağırdı çağırdı bende bağırdım. şimdi ben benim asıl sorumlumu arayayıp" ya bu adamı alın yada ben bırakıcam işi" dicem. mantıklı bi hareket olur mu bu? adam sonuçta yöneticinin yeğeni. babası falan kooperatifin en eski üyelerinden. bu arada kooperatifte 4 tane yönetci var. benim yöneticim farklı , onun amcası da farklı bi kola bakıyo. ben bulunduğum yerin müdürüyüm. gerçi pek müdür denmez , altımda 6 kişi çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 seni harcarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 50tl'ye şişlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sparkcaster said: seni harcarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 evet , harcanma olasılığım çok yüksek. şöyle de bişey var , bu kavga ettiğim herif hiçkimseyle anlaşamayan psikolojik sorunları olan biri. daha önce de bu tarz şeyleri oldu. iş yapmayı sevmiyo bide diğer çalışanları da gazlıyo böyle durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gerek yok kardeşim. sakin ol. bağırıp çağırıp karşılıklı stres atmışsınız. işi daha büyütme derim eğer beni dinlersen. ama arana mesafe koy o tartıştığın lavukla bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 'ya ben ya o' güzel bi hareket değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 arkasını getirme, böyle bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 arabaya atlayıp gitmek bile abes kaçmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 iş hayatında böyle her atar yapanla kavga edersen, her sesini yükseltenle kavga edersen ve her kavga ettiğinde, ya o, ya ben'e getirir ve işi bırakma noktasına gelirsen, zaten özellikle özel sektörde çok bir şansın kalmıyor demektir çünkü özel sektör dediğin insanların birbirlerine ego gittiği ve birbirinin ayağını çektiği bir ortam. bu ortam da sağ kalmanın yolu kesinlikle kavga etmek değil. durumu üstlerine bildirirsin ama sadece bildirirsin, bu bir şikayet olmamalı ve sonucunda ne olacağı da artık an itibari ile seni ilgilendirmemeli ve bir daha asla öyle sinirlenip de, arabaya atlayıp mekan basma filan yapma akıl istiyorsan eğer, benim vereceğim akıl bunlar iş hayatında, atarlanmanın yeri yok, lise de değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bence yaptırım uygulamalısın yoksa o eleman sürekli bu tarz şeyler yapmaya devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben olsam kesin gider "bu adamla çalışılmaz, uyuşmuyoruz, başka yere kaydırın" derdim. o yüzden sen beni dinleme sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 şuna da bir şeyler söylemek istedim... diaboliq said: ben bulunduğum yerin müdürüyüm. gerçi pek müdür denmez , altımda 6 kişi çalışıyo. birader,pardon da,müdürün altında kaç kişi çalışır? 6 kişi çalışmaz diye bir kural mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Zikko said: bence yaptırım uygulamalısın yoksa o eleman sürekli bu tarz şeyler yapmaya devam edecek. bu da çok doğru bu arada. eleman senin adamın ise, ve böyle kalacaksa patron olduğunu anlaması lazım. bu kıl kıl patronluk tasla anlamına gelmiyor, ama bir şekilde aranızda level farkı olduğu ve senin emir verdiğini anlaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 boşver ya elin malı için kendini riske atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bu adam bana böyle şeyler yapmaya devam edicek bi adam. başını kendim ezmeye kalkarsam muhtemelen onun daha fazla t.ağı olduğu için beni işte attırır. yöneticilere gitsem , bunu çekip en azından amcası konuşucak ve bu da bana gelip sen benim ekmeğimle oynuyosun falan tarzı bık bık yapıcak yine kavga. hiçbişey yapmasam tepeme sıçıcak. iş yaptıramam şu saatten sonra. arabaya atlayıp gitmek zaten anlık saçma bi hareket oldu ama telefonu kapattıktan sonra onu aradım açmadı telefonu bende bastım gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 tabiki sen de onu o işe koyan kişi ile konuşacaksın. eğer senin muhabbetin yoksa o mevkideki kişiyle, kendi patronuna söyleyeceksin. o gidip konuşacak ve bu yolla du sorunlu adama gidecek iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bir şey olmamış gibi devam edeceksin. bir daha iş yaptıramamın yöntemi bu değil, iş yaptırmanın milyon tane yöntemi var, sen arayıp bulursun uygun olanı, bir iş yerinde neden çalıştığımızı unutmayın. para kazanmak için çalışırız. sallayın başınızı, alın maaşınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 benim patron sinirlenip ayagima monitor atti. büyütme o kadar. cok desersen kaybeden sen olursun. adamin arka saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bide bana "telefonu yüzüne kapadık diye gelip burda trip yapma bana" diyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 RRa said: bir şey olmamış gibi devam edeceksin. bir daha iş yaptıramamın yöntemi bu değil, iş yaptırmanın milyon tane yöntemi var, sen arayıp bulursun uygun olanı, bir iş yerinde neden çalıştığımızı unutmayın. para kazanmak için çalışırız. sallayın başınızı, alın maaşınızı benim ilk mesajım da kastettiğim bu yazının ilk kısmı. sallayın başınızı,alın maaşınızı kısmı karakter ile,medeni halinle(evli misin,bekar mısın),borç-harç durumunla,mesleğinle ilgili iş imkanları ile ve başka pek çok parametre ile ilgili. Kendi adıma bu zamana kadar neredeyse hiçbir haksızlığa eyvallah etmedim. Hatta bir önceki işyerimden o kadar ani istifa edip ayrıldım ki eşimle bile günlerce tartıştık yaptığım hareketin sorumsuzluğu ile ilgili olarak.Aslında çok haklıydı ama bu işler de her zaman belli bir kural yok. O an ki ruh halin ve, "...rim lan böyle işi"diyiş hızın seni yönlendirebiliyor. senin anlattığın durumda arkadaşların çoğu 100% katıldığım öneriler yazmışlar. bence sakin kal. ama ilk mesajımda dediğim gibi bu adamı bundan sonra muhatap kabul etme. hatta bir süre sonra sana o adam ulaşmaya çalışacaktır,muhatap kabul etme. başka bir adamın aracılığı ile falan talimat ver bu lavuğa. ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi uyumsuz tavır ve davranışlarını kendi üstüne rapor et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ya tecrübe ile sabittir. özel sektördeki it sayısı, dövmekle, kavga etmekle bitmez, o yüzden ele geçen paraya bakın, boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 diaboliq said: bide bana "telefonu yüzüne kapadık diye gelip burda trip yapma bana" diyo lan. şu geçen olaya ait telefonundaki mevcudiyet fotolarını yolla adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 diaboliq said: evet , harcanma olasılığım çok yüksek. şöyle de bişey var , bu kavga ettiğim herif hiçkimseyle anlaşamayan psikolojik sorunları olan biri. daha önce de bu tarz şeyleri oldu. iş yapmayı sevmiyo bide diğer çalışanları da gazlıyo böyle durumlarda. İsterse spastik olsun, yine de harcarlar. Adamın babası üst düzey yönetici ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar