Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim hangi burca giriyor konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/10773_10152126253274420_450983668_n.jpg

Bi de kolları böyle olan kızlar var. hepten ayarım abi. Tezgahtar kızları falan görüyorum böyle. Mağazadan uçarak kaçıyorum.
Mesaj tarihi:
RRa said:

bende öyleyim ama yakalamışken bir bayandan duyalım

Cevabı beklemene gerek bile yok. Burun kılı hoşuma gidiyor diyen bi bayan olmaz, olsa da senin işin olmamalı. :)
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

copry said:

RRa said:

ne yapiyordur kim bilir

şimdi corpy sen açıkla, bayanlar cildi erkeksi katır kutur, sert erkekleri mi severler ... yoksa justin bieber stayla mı, yumuşacık???

katir kutur sevdigimiz bolgelerle yumusak olmasini istedigimiz bolgeler farklilik gosteriyor tabi.

gozlerin altinda elmacik kemiklerinin oldugu bolgenin yumusak olmasi tercihimdir kendi adima

Eller falan nasır tutmuş falan olabilir yani. Hiç açıklayıcı bir yanıt olmamış.

Misal, manikür, pedikür, bakımlı olmasına dikkat eder misiniz?

Yaptırdığımdan diil, bilgi amaçlı soruyorum.

yoo manikure gerek yok temiz kisa olsun tirnaklari yeter, cilt bakimi yapsin soyle boyle diye derdim de yok ama kendine bakiyorsa da kendi icin bakmiyorsa da
Mesaj tarihi:
ya aslında her bölge olunca şöyle bir güzellik oluyor, az terliyorsun daha bir temizlik oluyor ama o işin biraz öteside travesti gibi oluyor tam bilemiyorum
Mesaj tarihi:
copry said:

yoo manikure gerek yok temiz kisa olsun tirnaklari yeter, cilt bakimi yapsin soyle boyle diye derdim de yok ama kendine bakiyorsa da kendi icin bakmiyorsa da

Öncelik kişisel bakım zaten başkası için diil. Ortaokul zamanında tırnak yediğim için, bu konuda sıkıntım var o yüzden manikürü tercih ediyorum. Pedikür de batık vs olmasın diye. Arkadaşım ayak baş parmağını kaybediyordu bu yüzden.
Mesaj tarihi:
Seele said:

abi bendeki killari yok etmek icin harcanacak para. diyanete ayrilanan paranin yaklasik iki katina tekabül ediyor.

Türkiye için evet. Tüyler/kıllar sarı ise sorun yok. :)
Mesaj tarihi:
benim bide pis bir huyum var, kendin için, temizlik için filanın yanında ben kendime para harcamaya bayılıyorum. sıkıntı var illa kendime harcayacam
Mesaj tarihi:
koç burcuyum ben de, çok lanet özelliklerini görüyorum kendimde ama şu linktekilere hiç katılmadım mesela o kadar bencil af dilemeyen falan değilim, kolay kolay beğenmem doğru ama önüme yemek koysalar ona hiç laf etmem mesela.
Mesaj tarihi:
şurada sizin abuk subuk mesajlarınız yerine, 3 5 kız gelip de, işte tam hayalimdeki erkek, evet akrep burcu immss, bende öyle saçına fön çektiren erkek severim vs yazsaydı çok güzel olurdu
Mesaj tarihi:
RRa said:

şurada sizin abuk subuk mesajlarınız yerine, 3 5 kız gelip de, işte tam hayalimdeki erkek, evet akrep burcu immss, bende öyle saçına fön çektiren erkek severim vs yazsaydı çok güzel olurdu

Hayali bile güzel. :(

Edit: sayfa başı.
  • Yeni Oluştur...