RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bende öyleyim ama yakalamışken bir bayandan duyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kermit said: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/10773_10152126253274420_450983668_n.jpg Bi de kolları böyle olan kızlar var. hepten ayarım abi. Tezgahtar kızları falan görüyorum böyle. Mağazadan uçarak kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 RRa said: bende öyleyim ama yakalamışken bir bayandan duyalım Cevabı beklemene gerek bile yok. Burun kılı hoşuma gidiyor diyen bi bayan olmaz, olsa da senin işin olmamalı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 DA2019 said: copry said: RRa said: ne yapiyordur kim bilir şimdi corpy sen açıkla, bayanlar cildi erkeksi katır kutur, sert erkekleri mi severler ... yoksa justin bieber stayla mı, yumuşacık??? katir kutur sevdigimiz bolgelerle yumusak olmasini istedigimiz bolgeler farklilik gosteriyor tabi. gozlerin altinda elmacik kemiklerinin oldugu bolgenin yumusak olmasi tercihimdir kendi adima Eller falan nasır tutmuş falan olabilir yani. Hiç açıklayıcı bir yanıt olmamış. Misal, manikür, pedikür, bakımlı olmasına dikkat eder misiniz? Yaptırdığımdan diil, bilgi amaçlı soruyorum. yoo manikure gerek yok temiz kisa olsun tirnaklari yeter, cilt bakimi yapsin soyle boyle diye derdim de yok ama kendine bakiyorsa da kendi icin bakmiyorsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 DA2019 said: Naptın abi. Ben parmak üstünde kıla bile ayarım. göt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Başlık kitlenecek az kaldı. Göt dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Seele said: DA2019 said: Naptın abi. Ben parmak üstünde kıla bile ayarım. göt? Vücudun her bölgesinde kıla karşıyım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 saç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ya aslında her bölge olunca şöyle bir güzellik oluyor, az terliyorsun daha bir temizlik oluyor ama o işin biraz öteside travesti gibi oluyor tam bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bizim mahallede köse ibram abi var. tam senlik o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi bendeki killari yok etmek icin harcanacak para. diyanete ayrilanan paranin yaklasik iki katina tekabül ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 copry said: yoo manikure gerek yok temiz kisa olsun tirnaklari yeter, cilt bakimi yapsin soyle boyle diye derdim de yok ama kendine bakiyorsa da kendi icin bakmiyorsa da Öncelik kişisel bakım zaten başkası için diil. Ortaokul zamanında tırnak yediğim için, bu konuda sıkıntım var o yüzden manikürü tercih ediyorum. Pedikür de batık vs olmasın diye. Arkadaşım ayak baş parmağını kaybediyordu bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Seele said: abi bendeki killari yok etmek icin harcanacak para. diyanete ayrilanan paranin yaklasik iki katina tekabül ediyor. Türkiye için evet. Tüyler/kıllar sarı ise sorun yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 benim bide pis bir huyum var, kendin için, temizlik için filanın yanında ben kendime para harcamaya bayılıyorum. sıkıntı var illa kendime harcayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Başkasına harcayınca bir faydası yok. Ben harcadım da ne oldu. Şu an yalnızım aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burçtan göt kılına nasıl geldiniz birisi özet geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sora forumda niye kiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 adamın hası koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 koç burcuyum ben de, çok lanet özelliklerini görüyorum kendimde ama şu linktekilere hiç katılmadım mesela o kadar bencil af dilemeyen falan değilim, kolay kolay beğenmem doğru ama önüme yemek koysalar ona hiç laf etmem mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 şurada sizin abuk subuk mesajlarınız yerine, 3 5 kız gelip de, işte tam hayalimdeki erkek, evet akrep burcu immss, bende öyle saçına fön çektiren erkek severim vs yazsaydı çok güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 RRa said: şurada sizin abuk subuk mesajlarınız yerine, 3 5 kız gelip de, işte tam hayalimdeki erkek, evet akrep burcu immss, bende öyle saçına fön çektiren erkek severim vs yazsaydı çok güzel olurdu Hayali bile güzel. :( Edit: sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 akrebe talip varsa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yanlış yerlerde yanlış arayışlar içindesiniz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hayal kuruyoruz işte, yoksa farkındayız ne hayvan bi yerde olduğumuzun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 koç burcu tam bir pislik ya onedeo'da yazılanlar çok doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar