Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam kıza açılıyordum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi çok geniş çevren varsa, 15 yaşından 28 yaşına kadar 300 kız olur (ayda 2 farklı kız oluo). Da benim tanıdığım kız sayısı 300 değildir yahu bırak yatmayı. Ayrıca o kadar ilişkide bişey kapmamak da başarı olur
Mesaj tarihi:
Olay ciddi iliskide bitio iste
Obur kizlara hem giderli davraniosun simdi biri gelio seni icten ice asik edio
Bol davranirsin ona o sekilde
Hem ayni tarz tavirda yapamiosun
Mesaj tarihi:
Bir kere 300 kızlık bir (portföy diyelim) portföy için toplam 600 800 arası tanıdıgın kız olmalı en az. Kızların arasında tanışması oranını hesaba katarsak öyle bir adam olman lazım ki kızlar seni birbirine tavsiye etmeli vs o portföy için. Yoksa 1 gecelik bile olsa tanıdık kızlar birbirini baltalar genelde.
Mesaj tarihi:
abi tamam sen de ,

yav he he de geç işte sdfsda

Dworgian said:

Bir kere 300 kızlık bir (portföy diyelim) portföy için toplam 600 800 arası tanıdıgın kız olmalı en az. Kızların arasında tanışması oranını hesaba katarsak öyle bir adam olman lazım ki kızlar seni birbirine tavsiye etmeli vs o portföy için. Yoksa 1 gecelik bile olsa tanıdık kızlar birbirini baltalar genelde.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

300 kız elele tutuşup aynı anda zıplarsa memeleri dalgalanır sadece, başka bi şey olmaz.

Memesizlerde vardi kafa guzelken herturlu gidio :)
Yinede standartimi bozmamaya calistim hep.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

özel okulda tahrat musluğundan sıcak su akıyo.

başka farkı yok yani.

şunu söyleyince düşündüm lan bizimki öyle miydi diye.

5 yılda hiç okulda mıçmadığımı fark ettim.

gerçek zenginlik böyle bir şey işte.

bokuna bile hükmediyorsun.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

600 800 az.0,2 ortalama bile çok bence

benim bir arkadaş vardı bunu başaran. ankara'da hemde. meh. her hafta farklı kızla gelirdi adam 2 gece lol.

sonra bir aşık oldu patladı ama sdsakldjas
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi tamam sen de ,

yav he he de geç işte sdfsda

Dworgian said:

'Atiyorum belki 300'
Demistim iyi okursaniz ki 300 hayatin biyunca yuksek bir rakam degil
Hersey ortam meselesi
3. Universitem 3 lisansim suanki ortamamim bu universite, gece hayati ve is hayatimdan.
  • Yeni Oluştur...