imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben küçükken sevdiğim kıza öpücüklü taş atıyordum. taşı öpüp atıyorsun asdfgh hayal meyal hatırlıyorum, bi de o taşı yerden sektirip kukuya, popoya falan denk getirmeye çalışırdım. anneme şikayet etmişlerdi, bize öpücüklü taş atıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bingildak said: hemen analizini yapalım : Ertesi gün biriyle çıkmaya çalışan kız bir yöne meyillenmiş demektir zaten. sen "çıkalım" desen de belki kafasında soru işareti oluştururdu eğer çok vurucu bir etkin yok ise yine meyil aldığı yöne yatardı. yazdıklarından vurucu bir etkin olmadığı ortada, baya naive içten yaklaşmışsın. kız bir ayda kasık üzerine dövme yaptırıyorsa o kızdan hayır gelmez zaten. böyle kız çok var ülkede, biraz bakın kesin bulursun ama büyük ihtimal senden önce biri bayrağı dikmiş sana o içten gülümsemenin ve sırıtışın arkasında başkalarının bıraktığı yıkıntı olarak gelecektir. bu gariplerim hep böyle oluyor ne yazık ki. hemen böyle kendilerini kaptırıp, kontrolsüzce içten davranıyorlar ama benim gördüğüm kadarıyla hep hüsranla bitiyor. ilgilendikleri tipler hep piç oluyor veya fazla sevmelerinden dolayı suistimal ediliyorlar veya karşıdaki bayıyorlar/ürkütüyorlar. o dövmeler falan modifiye ediliyor, sildirilmeye çalışıyor ama o iz hep kalıyor yani baya kötü. lisede böyle çok yakın kız arkadaşlarım vardı. kontrolsüz sevenler diyorum bunlara, quickie yapmak gibi fazla adrenalin ve hissiyatı konsantre olarak yaşayıp hızlı tükenenler/tüketenler. evlenmese bile sana hayır gelmez ondan başkasının yıkıntısını devralırsın. stalklayıp, obsseslersen senin için daha kötü olur. defteri kapatıp, yaraya tuzu serpip yeni ufuklara yelken açmak yapabileceğin en iyi şeydir. hemen ilişkide sınırları çiz, tabii öyle bir ilişki varsa, facebook vs. gibi önüne çıkabilecek seni üzüp demoralize edebilecek bütün kanalları kapat. arkadaşlarınla başka ortamlara gir, farklı insanlar gör konuş tanış. mümkün olduğunca kafanı uzak tutmaya çalış. insanın ulaşamadığı şeyleri utopikleştirip, gerçeğinden farklı mükemmel ilizyonlar yaratma gibi bir özelliği vardır. eğer bu kızı görmeye devam edersen sende bunu yaparsın. kız sanki mükemmelmiş, siz beraber olsanız inanılmaz olurmuş, tam evlenilcek kızmış, hayatımın aşkıymış gibi modlara girersin. aslında kızı elde etsen belki 10 gün sonra bu ne len deyip ayrılacaktın. ondan kendini bu konuda engelle. sakin arkadaşı olarak kalmaya falan çalışma, istemem yan cebime koy yapar. her derdinde, tartışmasında sana gelir, friendzone bölgesinde seni felç eder sonra gece sevgilisinin koynunda yatar sende ıslak yastıkta uyursun. punların bazıları intended bazıları değil. keyifce kullanın. Şurda her şey yazılmış zaten. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imam ya off :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 OHA ADAM İMAMIN ÇIKMA TEKLİFİNİ BULDUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imamizer said: ben küçükken sevdiğim kıza öpücüklü taş atıyordum. taşı öpüp atıyorsun asdfgh hayal meyal hatırlıyorum, bi de o taşı yerden sektirip kukuya, popoya falan denk getirmeye çalışırdım. anneme şikayet etmişlerdi, bize öpücüklü taş atıyor diye. insanlar senin yüzünden bağrına taş basıyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Borastus said: taa o zamanlardan friendzone seçeneği varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imamizer said: ben küçükken sevdiğim kıza öpücüklü taş atıyordum. taşı öpüp atıyorsun asdfgh hayal meyal hatırlıyorum, bi de o taşı yerden sektirip kukuya, popoya falan denk getirmeye çalışırdım. anneme şikayet etmişlerdi, bize öpücüklü taş atıyor diye. ya olum seni hiç dövmediler mi ya yada çok dövdülerde böyle mi oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kafasına cok vurmuslar heralde qanqa hala kınayt oynuyor ajlaalhdşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Borastus said: ahahah abi bide cevabı kopar ver değil, kartı iade et diyor. boşa gitmesin yapıştırıp başka kızda denicem kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Llama said: imamizer said: ben küçükken sevdiğim kıza öpücüklü taş atıyordum. taşı öpüp atıyorsun asdfgh hayal meyal hatırlıyorum, bi de o taşı yerden sektirip kukuya, popoya falan denk getirmeye çalışırdım. anneme şikayet etmişlerdi, bize öpücüklü taş atıyor diye. ya olum seni hiç dövmediler mi ya yada çok dövdülerde böyle mi oldun bi kere yan apartmandaki kapıcının çocuğu bana tırnak makası çekmişti ahahaha hani tırnak makasının bıçağımsı bi apartı olur ya, onunla işte. çocuk aklımla bile gülmüştüm ama eleman ciddiydi, yılan gibi sağa sola yaylanıp, tırnak makasını tehditkar şekilde sallıyordu asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Editor said: Tam gece karar verdim ertesi gün açılacaktım, 'Çok hoşlanıyorum ya' filan 'çıkalım' diyecektim... böh Ertesi gün bi baktim sevgili yapmış.... :( bekledim belki ayrılırlar diye 1 ay oldu halen beraberler :( Bugün de sınavdan çıktık beraber, konuşurken kızlara birden kasığının üstüne yaptırdığı dövmeyi gösterdi. Sevgilisinin ismi ve kendi ismi yaziodu... *WTF !! oldum tabi görünce, iyice bozuldum... kızlar 'naptın nettin' diyor ama 'evlencem ya' filan diyor daha da moralim altüst oldu Sanırım ayrılmayacaklar... :( eleman THY de çalışıyor tam olarak neci olduğunu öğrenemedim... ama öğrenecem kadıköyde bir öğrenci evinde kalıyor... tam adresini biliyorum Yine mi Sophie Turnera ilan-ı aşk edeceksin panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ginaly said: Editor said: kasığının üstüne yaptırdığı dövmeyi gösterdi. Sevgilisinin ismi ve kendi ismi yaziodu... kız bi saf, Editor said: 'Çok hoşlanıyorum ya' filan 'çıkalım' diyecektim... sen ayrı bi saf. neyse gençlikte olur böyle şeyler. abi sesli güldüm şuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Üniversite zamanında "hadi sinemaya gidelim" dedikten sonra kimsenin gelmemesi de hoşlanan kızı hoşlandığı çocukla yakınlaştırma taktiklerinden biriydi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imamizer said: ben küçükken sevdiğim kıza öpücüklü taş atıyordum. taşı öpüp atıyorsun asdfgh hayal meyal hatırlıyorum, bi de o taşı yerden sektirip kukuya, popoya falan denk getirmeye çalışırdım. anneme şikayet etmişlerdi, bize öpücüklü taş atıyor diye. abi hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Dworgian said: Üniversite zamanında "hadi sinemaya gidelim" dedikten sonra kimsenin gelmemesi de hoşlanan kızı hoşlandığı çocukla yakınlaştırma taktiklerinden biriydi misal ben istanbul universitesinde okudum abi. hadi sinemaya gidelim cümlesi genelde eylem yaparak bitiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 senin hatunu uçuruyorlar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 nereden onun oluyor yahu adam adını yazmış kızın kasığına olmaması da iyi olmuş, üzme hiç kendini. ping at sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 benden daha yakın abi kıza, diğer elemanı da bilmiyorum ne diyim yani. tam senin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: Dworgian said: Üniversite zamanında "hadi sinemaya gidelim" dedikten sonra kimsenin gelmemesi de hoşlanan kızı hoşlandığı çocukla yakınlaştırma taktiklerinden biriydi misal ben istanbul universitesinde okudum abi. hadi sinemaya gidelim cümlesi genelde eylem yaparak bitiyodu Ankara Gazi. ilk gittiğim sene "cep telefonu taşımak", "kızla el ele gezmek" suçtu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 cep telefonu taşımak neden suç? cep telefonuyla cyber sex yapıyorlar falan diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yok olm suç dediğim böyle o zamanlar (sene 97) cep telefonu yaygın değil, "vay concon" diye bakarlardı. ilk gün gidip reislerin masasına oturmuş uyarımı almıştım fln peheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bizde de serviste daha kaşarlar üzerine düşmeye başlıyordu, rayban giymeyeni dövüyorlardı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hangi okuldu paşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://v3.arkitera.com/UserFiles/Image/news/2007/08/23/kadirhas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar