RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ilkokul4 de etmeye başladım, lise2 de bıraktım. eskiden ediliyordu, artık edilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Kızın kasığını niye elaleme gösterdiği de ayrı bir soru. Cık cık asdjkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yanlış kızlarla birliktesiniz o zaman sori, aradığınız ile birlikte olduğunuz bir değil. modern kafa yapısına sahip, akvaryumda yetişmemiş hiçbir kızın date konseptinde "adını koyalım" diyeceğine inanmıyorum. "çıkıyor olduk". kezban olması gerek baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kasıktan dize kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eskiden ediliyordu bingildak, onu seviyorum diye haber bile göndersen, hele bi çıkma teklifi etsin cevabı geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ortaokulda falan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 adam çocuk çıktı lel çıkma teklifi lel xaxaxaxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 şimdi onun yerine facebook'ta in a relationship with konsepti almış sanırım adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 jajajaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 benimle çıkar mısın yazıyordun kağıda. sağ ve sol köşesine evet hayır yazıyordun. kız birini yırtıp kağıdı geri veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Abi senin kizi aksam simidi gibi töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 meriç koktu burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ne tövbesi lan adam thy görevlisi çatır çatır uçak motoru sesi çıkararak hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 anne demeyin aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eleman uzun yol pilotu, kızada hostes rp'si yaptırıyodur geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 SONRA NEDEN BÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Kız seni tanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sadsaddsadsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Marty said: Kız seni tanıyor mu? Mukemmel soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bingildak said: yanlış kızlarla birliktesiniz o zaman sori, aradığınız ile birlikte olduğunuz bir değil. modern kafa yapısına sahip, akvaryumda yetişmemiş hiçbir kızın date konseptinde "adını koyalım" diyeceğine inanmıyorum. "çıkıyor olduk". kezban olması gerek baya. abi zaten bir kızla birlikte de değiliz sdfs. orda bir problem var başka. ama bu dediğimle de karşılaştım yani. kendimden de değil yani çevrede de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kasıkta dövme varsa yolludur o kesin. hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 meclisten dışarı : kezban oluyor abi onlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imamizer said: benimle çıkar mısın yazıyordun kağıda. sağ ve sol köşesine evet hayır yazıyordun. kız birini yırtıp kağıdı geri veriyordu. abi ben anlamadım şimdi. eveti yırtınca mı evet demiş oluyor yoksa hayırı yırtıp sana geri verince mi evet demiş oluyor? bunu çözmemiz lazım acilen. çok acil cevap bekliyorum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eveti yırtınca evet oluyordu galiba asdfg bi de şey vardı, kıza biriyle haber gönderiyorsun falanca seninle çıkmak istiyor diye. kız da gelip kendisi söyleyemeyecek kadar cesareti olmayan erkekle işim olmaz diyordu. çok populer ve meşhur bir tripti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bana senden önce başkasına söz verdim diyenler olmuştu, sıra bekliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar