arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: 1 ayda dövme yaptıran kız bulmak istiyorum lan ben de. asdasf nasıl bir aşk acaba? biz neyi eksik yaşadık da bu kız bizden 10 kat fazla yaşıyo ? aradığın terim borderline panpa. yalnız o tiplerde işlerin ters gitmesi de 10 kat yoğun yaşandığından dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 karaktersiz said: Editor kendi halusinasyonunda dislanmis eehaehuddjgfkgfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 çıkalım diyen bir erkeğe olumlu cevap veren bir kadın olmamalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Editor said: Saçından sürükleyip Benim kadınım ol! diyecektim salkşfjasf hah tamam rahatladınızmı :) abi ciksaniz kac kurtar kendini derdim su an teget gecmis diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 elinde viski bardağıyla sokakta kızın aklını karıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Adını kızın sevgilisinin adıyla değiştir. Sonra aralarına gir, ilişkilerini bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 editor başlığını niye trollemiyoruz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 başka kız mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 vaktinde "yanlış anlamayın ama çok güzelsiniz" deseydin garantiydi bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kasık tarafına dövme mi yaptırmış? anne baba dövme konusunda "yaptır da silkeyim ebeni" , "hiiiii tıh allah belanı vermesin seniiiin" çizgisindeyse eğer, kasık kısmı çok uygun olmuş onun için. ailenin görmesi çok olası bi yer değil. zaten ondan oraya yaptırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Editor said: eleman THY de çalışıyor tam olarak neci olduğunu öğrenemedim... ama öğrenecem kadıköyde bir öğrenci evinde kalıyor... tam adresini biliyorum adamın uçuş saatini öğren uçak havadayken başka ddos'a, ping atmaya. düşerse kız senindir. http://4.bp.blogspot.com/-7II3dJcYbfg/UMMTGWIKslI/AAAAAAAADvc/Um69JqRY-Yg/s1600/dr-evil-laughing.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hemen analizini yapalım : Ertesi gün biriyle çıkmaya çalışan kız bir yöne meyillenmiş demektir zaten. sen "çıkalım" desen de belki kafasında soru işareti oluştururdu eğer çok vurucu bir etkin yok ise yine meyil aldığı yöne yatardı. yazdıklarından vurucu bir etkin olmadığı ortada, baya naive içten yaklaşmışsın. kız bir ayda kasık üzerine dövme yaptırıyorsa o kızdan hayır gelmez zaten. böyle kız çok var ülkede, biraz bakın kesin bulursun ama büyük ihtimal senden önce biri bayrağı dikmiş sana o içten gülümsemenin ve sırıtışın arkasında başkalarının bıraktığı yıkıntı olarak gelecektir. bu gariplerim hep böyle oluyor ne yazık ki. hemen böyle kendilerini kaptırıp, kontrolsüzce içten davranıyorlar ama benim gördüğüm kadarıyla hep hüsranla bitiyor. ilgilendikleri tipler hep piç oluyor veya fazla sevmelerinden dolayı suistimal ediliyorlar veya karşıdaki bayıyorlar/ürkütüyorlar. o dövmeler falan modifiye ediliyor, sildirilmeye çalışıyor ama o iz hep kalıyor yani baya kötü. lisede böyle çok yakın kız arkadaşlarım vardı. kontrolsüz sevenler diyorum bunlara, quickie yapmak gibi fazla adrenalin ve hissiyatı konsantre olarak yaşayıp hızlı tükenenler/tüketenler. evlenmese bile sana hayır gelmez ondan başkasının yıkıntısını devralırsın. stalklayıp, obsseslersen senin için daha kötü olur. defteri kapatıp, yaraya tuzu serpip yeni ufuklara yelken açmak yapabileceğin en iyi şeydir. hemen ilişkide sınırları çiz, tabii öyle bir ilişki varsa, facebook vs. gibi önüne çıkabilecek seni üzüp demoralize edebilecek bütün kanalları kapat. arkadaşlarınla başka ortamlara gir, farklı insanlar gör konuş tanış. mümkün olduğunca kafanı uzak tutmaya çalış. insanın ulaşamadığı şeyleri utopikleştirip, gerçeğinden farklı mükemmel ilizyonlar yaratma gibi bir özelliği vardır. eğer bu kızı görmeye devam edersen sende bunu yaparsın. kız sanki mükemmelmiş, siz beraber olsanız inanılmaz olurmuş, tam evlenilcek kızmış, hayatımın aşkıymış gibi modlara girersin. aslında kızı elde etsen belki 10 gün sonra bu ne len deyip ayrılacaktın. ondan kendini bu konuda engelle. sakin arkadaşı olarak kalmaya falan çalışma, istemem yan cebime koy yapar. her derdinde, tartışmasında sana gelir, friendzone bölgesinde seni felç eder sonra gece sevgilisinin koynunda yatar sende ıslak yastıkta uyursun. punların bazıları intended bazıları değil. keyifce kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bi kiza cikalim mi desem ne cevap verir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çıkma teklifi etseymişsinde zaten kabul etmeyecekmiş, o yüzden hayırlısı olmuş, zaten dövme yaptırıp, hemen evlenmek istemesi de ayrı bir faciadan kurtarmış seni senin adına çok sevindim editör, bunu kutlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 SenariouS said: abi sevgilisinin adini dovme yaptiran kizin kafasini dusununce iyi olmus bosver, sevme bence onu zati. + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: 1 ayda dövme yaptıran kız bulmak istiyorum lan ben de. asdasf nasıl bir aşk acaba? biz neyi eksik yaşadık da bu kız bizden 10 kat fazla yaşıyo ? bulma. ayrılmak istediğinde arızası büyük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BalisticGel said: Adını kızın sevgilisinin adıyla değiştir. Sonra aralarına gir, ilişkilerini bitir. fikir güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kızın erkek arkadaşına o dövme senden önceki unutamadığı adaşın olan erkek arkadaşı için yaptırmıştı diye mail at. kafaları karıştır, aralarını boz. mail atmışken ping de at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Editor said: Tam gece karar verdim ertesi gün açılacaktım, 'Çok hoşlanıyorum ya' filan 'çıkalım' diyecektim... böh Ertesi gün bi baktim sevgili yapmış.... :( bekledim belki ayrılırlar diye 1 ay oldu halen beraberler :( Bugün de sınavdan çıktık beraber, konuşurken kızlara birden kasığının üstüne yaptırdığı dövmeyi gösterdi. Sevgilisinin ismi ve kendi ismi yaziodu... *WTF !! oldum tabi görünce, iyice bozuldum... kızlar 'naptın nettin' diyor ama 'evlencem ya' filan diyor daha da moralim altüst oldu Sanırım ayrılmayacaklar... :( eleman THY de çalışıyor tam olarak neci olduğunu öğrenemedim... ama öğrenecem kadıköyde bir öğrenci evinde kalıyor... tam adresini biliyorum DA FAK KAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇKAÇ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kizin erkek arkadasinin adini ve kendi adini dovme yaptir sasirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Facebook_like_thumb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o değil de hayatım boyunca hiç çıkma teklifi etmedim lan ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sizin lisede kızlar ediyordu? yıllarca orayı aradık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çıkma teklif etmek nedir abi, bir şeyler yaparsın kendi kendine gelişir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bizim kızlar bekliyor abi. aslında çıkıyorsun atiyorum 2 aydır. ama "adını koyalım" durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar