Editor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Tam gece karar verdim ertesi gün açılacaktım, 'Çok hoşlanıyorum ya' filan 'çıkalım' diyecektim... böh Ertesi gün bi baktim sevgili yapmış.... :( bekledim belki ayrılırlar diye 1 ay oldu halen beraberler :( Bugün de sınavdan çıktık beraber, konuşurken kızlara birden kasığının üstüne yaptırdığı dövmeyi gösterdi. Sevgilisinin ismi ve kendi ismi yaziodu... *WTF !! oldum tabi görünce, iyice bozuldum... kızlar 'naptın nettin' diyor ama 'evlencem ya' filan diyor daha da moralim altüst oldu Sanırım ayrılmayacaklar... :( eleman THY de çalışıyor tam olarak neci olduğunu öğrenemedim... ama öğrenecem kadıköyde bir öğrenci evinde kalıyor... tam adresini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 1 ayda dövme yaptıracak kadar çok sevmek... ben de gecikmeden konuşayım bari feyz alayım şu topicten... *This comment powered by çokhızlıvpn.com! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 2nd ----------cabuk vpn------------- -------------------------------- kız kasığına dövme mi yaptırmış lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 serin hikaye hızlı servis teşekkür çabukvpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ya eleman dövmeci ise off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 1 ayda dövme işine girdiyse hayır gelmez o kızdan. hayır ayrılsa da gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kenku sana kız mı yok şizofren dünyanda paralel evrenden fazla karı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Editor said: kasığının üstüne yaptırdığı dövmeyi gösterdi. Sevgilisinin ismi ve kendi ismi yaziodu... kız bi saf, Editor said: 'Çok hoşlanıyorum ya' filan 'çıkalım' diyecektim... sen ayrı bi saf. neyse gençlikte olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Dovmede kemerlerinizi takin yaziyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi sevgilisinin adini dovme yaptiran kizin kafasini dusununce iyi olmus bosver, sevme bence onu zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bu topik neden bu kadar medeni ve ciddi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Adam anne dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Anelor said: bu topik neden bu kadar medeni ve ciddi lan herkes adamın acısını içinde hisstti de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bunu hangi kimliğiyle yazmış iyice kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 1 ayda dövme yaptıran kız bulmak istiyorum lan ben de. asdasf nasıl bir aşk acaba? biz neyi eksik yaşadık da bu kız bizden 10 kat fazla yaşıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 lise mi bu? ''çıkalım'' ne abi? yıl 2014 oldu, biraz yaratıcı olun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: 1 ayda dövme yaptıran kız bulmak istiyorum lan ben de. asdasf nasıl bir aşk acaba? biz neyi eksik yaşadık da bu kız bizden 10 kat fazla yaşıyo ? büyük ihtimalle... ulan vazgeçtim bi de tw olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Black_Hand said: lise mi bu? ''çıkalım'' ne abi? yıl 2014 oldu, biraz yaratıcı olun artık. la buraya gelipte birebir kıza nediyeceğimi yazmadım heralde haha durum olay anlaşıldı sonuçta nediyeceğim önemlideğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Editor said: Tam gece karar verdim ertesi gün açılacaktım, 'Çok hoşlanıyorum ya' filan 'çıkalım' diyecektim... böh Ertesi gün bi baktim sevgili yapmış.... :( bekledim belki ayrılırlar diye 1 ay oldu halen beraberler :( Bugün de sınavdan çıktık beraber, konuşurken kızlara birden kasığının üstüne yaptırdığı dövmeyi gösterdi. Sevgilisinin ismi ve kendi ismi yaziodu... *WTF !! oldum tabi görünce, iyice bozuldum... kızlar 'naptın nettin' diyor ama 'evlencem ya' filan diyor daha da moralim altüst oldu Sanırım ayrılmayacaklar... :( eleman THY de çalışıyor tam olarak neci olduğunu öğrenemedim... ama öğrenecem kadıköyde bir öğrenci evinde kalıyor... tam adresini biliyorum Editor said: 'çıkalım' diyecektim... Editor said: 'çıkalım' Editor said: 'çık' Editor said: 'ç' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 oldu olacak koridor sonundaki kaloriferin oraya çağırıp 'iki dk knşblr myz? sndn çk hşlnyrm' da de bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Benimle çıkarmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 SenariouS said: abi sevgilisinin adini dovme yaptiran kizin kafasini dusununce iyi olmus bosver, sevme bence onu zati. aklıma hep TUBA ÜNSAL'ın Mustafa Sandal dövmesi geliyor nedense bu tür haberleri okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Saçından sürükleyip Benim kadınım ol! diyecektim salkşfjasf hah tamam rahatladınızmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Editor kendi halusinasyonunda dislanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar