sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 1500$ maaş 1000$ prim 1000$ lık ev. sağlık sigortası vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bir de göt lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Dubai'de tuttuklarına tecavüz ediyorlar diye okuduydum bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 colde o para icin yasanmaz. git 600 euoroya mykanosda garson ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 dubai icin o para az gibi, baya pahali bir yer diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Mis gibi işim var zaten maceraya girmek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Ama içimdeki maceracı yaramaz çocuk acaba lan demedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 git daha yasin genc senin yurtdisi tecrubesi her sekilde iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 maceralik bi olay yok dubaide de, kalkip gitmeye degicek bir teklif de degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Sparkcaster said: git. had len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Sparkcaster said: git. ustune bir de dubai hukumetine paticik.com haram sitedir diye ihbarda bulunduk mu, tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben gitmezdim, gittim gördüm şehiri ülkeyi, olmasa daha iyiymiş tamamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Glatheros said: Sparkcaster said: git. ustune bir de dubai hukumetine paticik.com haram sitedir diye ihbarda bulunduk mu, tadindan yenmez. (tu) para az bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Bütün tipler toplanmış ; D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 git, giderken thy ile uçarsan bak bakalım çetonun gazeteler gelmiş mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 2.5k fix mi alacaksın hedef tutturursan 1k daha mı alacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 para az dubainin asgari ücretlileriyle takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Maaş bayaa düşük Dubai standartlarına göre. Ben zamanında gitmiştim, bişiler karalanmışt http://cnr0.org/blog/dxb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dubai de o parayla ancak 4 5 gun tatil yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o paradan fazlasını burada kazanabilecekken bi de dubaiye gitmek saçma üstüne dubai tarzı yerler iş çevrelerinde öyle ahım şahım yurt dışı tecrübesi olarak sallanmıyor büyük yerlerde. hee dubaiye de gitmişin nası sıcak mıydı ehie diyip geçiyorlar. 1000 dolara da güzel bir ev bulabileceğini sanmıyorum en azından merkezde, büyük ihtimal cebinden koyup daha güzel bi yerde kalmak isteyeceksin. her türlü tırışka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dubaideki temizlikçi maaşı o :( asfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sipeyskeyk said: 1500$ maaş 1000$ prim 1000$ lık ev. sağlık sigortası vs. 1500 $ ile Dubaide bayaa bayaa fakir gibi yaşarsın. Tecrübe ile sabit. Biz kabin memurluğunda 3500 $ başlangıçla zor yetişiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 DoruK said: üstüne dubai tarzı yerler iş çevrelerinde öyle ahım şahım yurt dışı tecrübesi olarak sallanmıyor büyük yerlerde. hee dubaiye de gitmişin nası sıcak mıydı ehie diyip geçiyorlar.. Bu biraz fazla iddialı bence. Bir sürü şirketin EMEA bölgesi Dubai'den yönetiliyor, orada çalışan adamı mı saymayacak yurt dışı tecrübesi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar