Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 prizi değiştirdikten sonra. çünkü combination oven 3.1 kW çekiyor. Çüş. Da prizi ben yakmadım. Benden önce kalan eleman yakıp farketmemiş, ben sırf mikrodalgayı açınca kokmaya başladı anında priz. Ben de değiştirdim. Hayır okula bildirsem dicekler mikrodalga zaten yasah, ama herkesin evinde mikrodalga var. Sigortalar 16 A mutfağa aslında, prizi nasıl yakmış eleman bilmiyorum. nese yanarsam sölerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 umarım başka prizlerle de ilgileniyorsundur o güzelim ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 chemical'a ilgi gosterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 said: Hayır okula bildirsem dicekler mikrodalga zaten yasah, ama herkesin evinde mikrodalga var. mikrodalgayı fişten çıkart, kapalı bir dolaba koy. mikrodalganın olduğu yere elektrik ile çalışan başka bir alet koy. okula bildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bingildak said: said: Hayır okula bildirsem dicekler mikrodalga zaten yasah, ama herkesin evinde mikrodalga var. mikrodalgayı fişten çıkart, kapalı bir dolaba koy. mikrodalganın olduğu yere elektrik ile çalışan başka bir alet koy. okula bildir. ahah bunu yapıcaktım sonra koymaya çalıştığım dolaba sığmadı, eeeh kendim değiştiririm diye vazgeçtim direk. Adam muhtemelen gelip mikrodalga falan takma diyip gidicekti zaten. bide ben buraya geldiğimden beri sevişme borcumun tamamını kapadığımı düşünüyorum bundan sonrası profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi git yan odaya koy, apartman boşluğuna koy. dolapta yer yok ben şunu tamir edeyim neyin kafasıdır adsasd. eğer hoşuna gidiyorsa zevk alıyorsan macerayı seviyorsan tabii ki de ama mantık dışı yani madem okulun bu işten anlayan bir adamı var ve gelip senin yerine tamir edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ya adama en son aynanın üstündeki lambayı gösterdim kıtır kıtır plastiği dökülüyor, kafama iner dedim. Elleme ona bişey olmaz dedi gitti ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 adssadsa ben seni yurtdışında sanıyorum sen baya türkiyedesin o zaman sadsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yok bu hollandada oluyor ben de şaşırdım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Batının ahlaksızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 çömezin hayalleriyle gerçeklerin çarpıştığı o an işte, çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Black-ice said: umarım başka prizlerle de ilgileniyorsundur o güzelim ülkede. http://inciswf.com/adnan_oktar_samimi_bir_tebessum.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hahaha o gif ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 swf veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 adam hollandadaymis priz diyo heyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 http://cdn1.haberdar.com//fotogaleri/39301/foto_119576.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 topraklama yok lan o prizde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 imamizer said: Black-ice said: umarım başka prizlerle de ilgileniyorsundur o güzelim ülkede. http://inciswf.com/adnan_oktar_samimi_bir_tebessum.swf ashaddjdsjsfjfdskjdfhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ne prizler yakmistir chem orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 imamizer said: Black-ice said: umarım başka prizlerle de ilgileniyorsundur o güzelim ülkede. http://inciswf.com/adnan_oktar_samimi_bir_tebessum.swf korku filmi gibi swf lan içim bi garip oldu yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 imamizer said: Black-ice said: umarım başka prizlerle de ilgileniyorsundur o güzelim ülkede. http://inciswf.com/adnan_oktar_samimi_bir_tebessum.swf 2 saattir gülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar