mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 abi allah aşkına farklı olucam diye saçma sapan şeyler yazmayın internet ortamlarına. işin kötüsü muhabbet arasında konuşurken söylesen unutulur gider de buraya yazdıklarınız ebediyen kalıyor. lafa bak mantık hatası varmış. sanki gerçek olay uyarlaması izliyor adam. not: laflarım ren nickli arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Belgesel belgesel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 lan ne güzel diziymiş bu,dün forumda gördüm bi girim dedim ilk bölümü bipsiz izledim dkfkdg küfür eden robot falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 eleştiremiyoz da ya lan. sene 2014 adamlar petrolü bitiriyor ama koskoca şirkete ortak olan adam bi ölmediğini ispatlayamıyor. işlerinde sadık adam kullanmayı akıl edemiyor. ben istediydim ki hem gülelim hem merak edelim. şimdi ne sıkılayacaklar bakalım diye izlemeyelim. neyse ya ben mi düzelçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Gerçek olsa dizisini değil icadı yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 absurd komedi diye bişeye karşı heralde arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Son günlrde gördüğüm en haksız arkadaş Elim ayağım titredi Fistan bile imsam gibi yorumlamş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 çok üstüne gitmeyeyim dedim o da farkına varır hemen diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ne olduğunu bilmiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ahahah hakkaten fistan bile insanca yorumladıysa yorumlamak yersiz, ren haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Gerçi şu bilim adamlarını gpoglelamştım gerçek mi diye Bazı sonuçlar çıktı ama emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 olm Fistan zaten genelde hep haklı ve doğru şeyler söylüyor, ama tarzı biraz gıcık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 haksız mıyım lan yoksa abi ben absürdlük olmasın demiyorum ki. ama genel hatları ile absürd komedi olarak görmemiştim, çünkü her bölümün başına bilimsel intro giriyorlar. bilimsel içeriği oldukça mantıklı doldurmaya çalışıyorlar vs. sevgi dostluk kardeşliği getirmeye çalışan bilim adamlarını dalgaya almak için yapıyorlarsa bilemem tabi. bi de absürd komedi olması her şeyin absürd olacağı ve olması gerektiğini de söylemez lan. başlangıç gelişme bitiş gibi önemli ana konular mantıklı gitse daha tatlı olmaz mıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 haksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 güldürürken düşündürmüyor asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 benim gittiğim eczanelerde güzel bir eczacı yok araştırdım ama yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Rerore said: İmdb puan :) Bir de zehir kalpten götürüyor işte İlla jofrey gibi mi zehirlenmesi lazım Hala spoyler verenler var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ren iyi agro cekmiş 6.8 faln degil su dizi imdbde dizilerin aldıkları puana göre puan vereceksem min 8.5 verilir yani OC & smallville faln 7 ustu alıyor ya da anlam kargasası var 6.8 izlenir degil izlenir izlenirken alay edilir puanı cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 "Max Damage" said: Rerore said: İmdb puan :) Bir de zehir kalpten götürüyor işte İlla jofrey gibi mi zehirlenmesi lazım Hala spoyler verenler var aramızda. Öldü mü dedik zehirlendi yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Absürd komedide mantık aramayacaksın. Tatava yapma gül geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Ren said: her bölümün başına bilimsel intro giriyorlar :)-D bilimsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Promenader said: http://www.youtube.com/watch?v=bl_Ofx1BFvs oyun 3 sesler 2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 "Max Damage" said: Rerore said: İmdb puan :) Bir de zehir kalpten götürüyor işte İlla jofrey gibi mi zehirlenmesi lazım Hala spoyler verenler var aramızda. hahaha double spoliler madem şikayet ediyorsun niye kopyalıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bu arada, o 1 milyoncu da kaybolma ikea göndermesimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hayır normal 1 milyoncular öyle dizayn ediliyor ya normalde direk oraya gönderme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar