Tori Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Abi işler güçlerin sonradan saçmaladığının, senaryo bulamadaklarından klasik türk dizisine döndüğünün aynısını yine yapıyor adamlar lan. Bir de murat cemcir çok itici ve bayık geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Komik ya güldürüyor bazen. Abi kendini kasıp "gülmeyecem lan" dersen gülmen zor tabi. Bakış açısıyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 muratla ahmet artık patates resmen hiç gülmüyorum nerdeyse. şükriye-ali-yiğit üçgenide godoşlukta yeni kapılar açtı. saçma y ani güldürecez diye de saçmalamanın anlamı yok. malzeme kalmamış resmen dizide, yan karakterler ilginç bir şekilde çok iyi ama. kıvırcık saçlı liseli tip mesela, her seferinde yarıyor beni. sezai ve recai çok iyi mesela. ama biter bu dizi yakında, cumartesiye alınmış zaten bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 taç mahal sana girsin'i beklememiştim ben mesela asdfds ama konuyu dağıtınca sıkıştılar, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 29 bölüm pilav gününde elf vardı resmen, ama çok bayık bölümdü, 30 u güzel yapmışlar, polis basınca muhabbetler iyiydi. ha birde zabıtaların seyyar baskın sahnesi de güzel di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 https://instagram.com/p/0vk35PKBuB/?taken-by=ipekustaaa eda gitmiş daha izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ikinci sezona iyi başladılar ama temposu çok düştü. dünyayı kurtaracak motoru yapıyorlardı ilk sezon, uluslararası bir şirket engellemeye çalışıyordu hatta. sonra ikinci sezonda bir anda araba ortaya çıktı, engelleyenler ortadan kayboldu. motor yapılınca dünyayı kurtarma planı falan da unutuldu. öyle sahne sahne geyik yapmaya döndü iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Kezbanlık yapası tutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Ilk sezonu keyifle izledim, 2. sezonu 1 dk bile izlemedim, hiç izleyesedim de yok. Adamların suratını bile görmek istemiyorum nedense, haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 said: https://instagram.com/p/0vk35PKBuB/?taken-by=ipekustaaa eda gitmiş daha izlenmez said: ... nedenine ise "özel" diyelim. 1nb4 "zengin koca buldum ama dizi ayağına elin herifinin beni kucağına almasını falan yemiyor, o yüzden benden bu kadar valla bulamayanlar düşünsün artık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 komik bulmayan izlemesin aga hı ne didin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 izlemiyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 said: Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeş Payı'ndan izleyicilerine kötü haber geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kardeş Payı final yapma kararı aldı. Ntc Medyanın yapımını üstlendiği ve StarTv'de yayınlanan Kardeş Payı dizisi final kararı aldı. Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın rol aldıkları Kardeş Payı dizisi 4 bölüm sonra final yaparak ekrana veda edecek. Geçen sezondan beri özellikle sosyal medya izleyicisinin göz bebeği olan Kardeş Payı son haftalarda özellikle gün değişiklikleri ile izleyenlerin tepkisini çekmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Beni bile sıkmaya başlamıştı artık yerinde bir karar olmuş. Hakkı 1 sezon olan diziyi bari bunlar uzatmaya çalışmasalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Yerinde karar. Ikinci sezonu kelalaka baska bir dizi gibiydi. Senarist mi drgisti nedir anlamadim da pek guldugumu hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ya ilk sezonki karakterlerin içine ettiler, hani öyle devam etseydi zaten gideri olurdu yine ilk sezonki sezaiye bak, 2. sezonkine bak, salak gereksiz bir abisi de geldi hamiyetle crt kafası hikayeler falan kartal feyza tayfasının benzinlikteki halleri gayet başarılıydı, bir de şimdi bak o murat cemcir+yiğit+itici karı üçlüsü zaten başlı başına saçmalık falan oğuzhanı bile bambaşka bişey yaptılar ake ilk sezonki kadar hoşuma giden bir o emrahın edanın evine ilk gittiği bölüm vardı, eda işte araba yıkar gibi fırçaya hortum takıyordu falan, oha adam ışınlanmayı buldu GoTda bu kadar çıplaklık yok hede baya güldürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Ben en çok emrahla çıraklara gülüyorum, hele o bonus kafa efsane. O iki bebeye dizi yapsalar tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar