Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 KehKeh said: Ren said: her bölümün başına bilimsel intro giriyorlar :)-D bilimsel şahaneymiş bu ahsahashs bilimsel intro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bu adamlar çok iyi dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 -sevgilimle sevişmekten zevk almıyorum. +eee sevişme o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Ya şu dizideki karakterler cidden harika ötesi ya, açıp açıp şu sivaslı emrah'ı izliyorum paso, başlı başına harika ya kartal olsun, hilmi olsun hepsi harika hilmi gerçi son bölümlerde bayağı bozdu da şu sivaslı üzerinden 40 bölüm çıkar en azından asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 sivasli cok les bi karakter. hilmi de karakter iyi ama ben o herife bi turlu isinamadim kac dizidir asdf. kartal>all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 abi şu an bu dizi kaçıncı bölümde,ben 9 u izledim en son yuğtuptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 yarin 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 biriksin o zaman 1-2 hafta izlemim,güzel oluyo 3 saat üst üste fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 aquila said: sivasli cok les bi karakter. hilmi de karakter iyi ama ben o herife bi turlu isinamadim kac dizidir asdf. kartal>all. O Hilmi'yi ben İşler Güçler de hiç sevmiyordum. Bunda ısındım niyeyse asdfasd Sivaslı leş bir tipte çok geyik ya, Kural'la diyalogları falan harika bana kalırsa asdfasd Kartal > All ama ya cidden düşününce asdf HANIMIM ha bir de; http://www.youtube.com/watch?v=e7IQPX_LoEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Kartal cidden iyi ama işler güçlerdeki karakteri daha iyiydi. Baş hekimle telefon görüşmeleri falan, salih abiyle yapılan planlar... Sivalı Emrah acayip itici bir tip. Zamanında insanların Erol Taş'a nasıl kızıp saldırdığını anlayabiliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 eda da daş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 sen de her bölüm gelip gelip eda hmmps edaa yazıp durma ya seviyosan git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Eda daş ama. Oğuzhan lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 forgiver said: edaya doyamadıkbubölüm forgiver said: http://i.imgur.com/ELVhk6V.jpg offf forgiver said: eda da daş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 kızın iki tane burun ucu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 anne karnindayken ikizini kendi bunyesine katmis, o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bi ahmet kurala, murat cemcire bakıyorum bi sadi celil cengize sonra diyorum ki yazık lan sadi celil cengize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 abi ben sırf sadi ye olan iritemden dolayı işler güçleri izlemedim. sırf o herifin tipi görmiyim diye. itiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 telatabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Yozgat'la ne testis gectiler be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ben insanlarda ki sadi celil cengize hayranlığına mana veremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 - cehenneme gitmeden önce görülmesi gerekli yerlerin başında geliyor. kavimler göçünde lût kavmi oraya göçmüş. öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 -dedesinin arkasından fatiha yerine dale don dale okumuş çarpılmış. abi sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Salih abi eksik bu dizide ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 said: sana atsa atsa bizim mahalledeki hüseyin çapkın bakışlar atar, onu da terörist zannettiği için yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar