Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilek Agrisi

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Kas gevşetici genelde bu durumda pek işe yaramıyor değişik etken maddeli kremler var şimdi adını unuttum doktorlar onlardan veriyor. Kum torbasına çalışırken en basta insan gaza gelebiliyor dikkatli olmak lazım, antremanın ilerleyen zamanlarında da yorgunluk nedeniyle yine dikkatli olmak lazım. Boks antremanı vücudu müthiş yola getiren bir şey sakın cayma, gecmis olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aglatan oyun adami ibne yapar yillarca sokaga cikamassin..

Herkesin korumasi gereken yerde bir cember zone olur. Celik comak gibi herkesde uzun bir vurma ve kazma sopasi birde kucuk sopa vurulan.

Ebe olan kucugu atar sirayla birisi o atilana vurmaya calisir eger vurursa ebe kucugu almaya calisirken diger herkes ebenin zonunu kazar yani gotu..

Bizde got kazmacadir adi bilmem diger yerlerde ne..

O kazma ani bir vahsettir oyle bir hirs cok az oyunda gordum.. Ebe olan kan ter icinde cabalar ..

Sokaga ciknaz oyuna girmezler bazen..

Oyun esnasinda hayattan cok sey kapilir .
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala düşünüyorum got kazmaca noktasında. o zamanlar çok zor zamanlarmış abi. iyi ki biz yetişememişiz. genelde böyle "off şu dönemde doğmak varmış" falan denir, iyi ki o dönemde doğmamışım yani. sokakta milletle got kazmaca oynamak istemezdim. bizde futbol, paten falan vardı. kimse kimsenin bir yerini kazmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...