µh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kas gevşetici genelde bu durumda pek işe yaramıyor değişik etken maddeli kremler var şimdi adını unuttum doktorlar onlardan veriyor. Kum torbasına çalışırken en basta insan gaza gelebiliyor dikkatli olmak lazım, antremanın ilerleyen zamanlarında da yorgunluk nedeniyle yine dikkatli olmak lazım. Boks antremanı vücudu müthiş yola getiren bir şey sakın cayma, gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Daha bas parmak agrin olcak arada bi yeni basliyosan :) alis abi, agrir agrir gecer. Onemli olan agri gecmeden boks yapmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Yok biraktik direk zaten , normal idmana donduk istasyon vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 pas parmak agrısı les bisi di ya nası oldu nası geçti anlamadım bile öyle agrıdı bi kaç ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kanuninin bilek sakatlanması https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1517680_441087679350767_2068926014_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Aluriel said: killer açtı sandım beter ol demeye gelmiştim kanuni açmış. geçmiş olsun B)- hacı eziksin baya galiba? QQ ? senin ne derdin var hayrola yırtık dondan fırlarmış gibi herkes bi lafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 pontipati said: şişlik var mı killer? abov pati benle kafayı bozmuş ya ben gideyim en iyisi amk bu ne ashdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ya sonradan farkettim ben de :D spor bölümünde nicki k ile başlayan bi killer var bi de kanuni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 heryer killer, heryer ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ben de ortaokulda bi arkadasin sirtina yumruk sallamistim . Nedenini sormayin hatirlamiyorum sdf. Sonra sag el tendonum gerilmisti, alciya aldilar 1 ay falan. Baya degisik bi olaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Killer said: Aluriel said: killer açtı sandım beter ol demeye gelmiştim kanuni açmış. geçmiş olsun B)- hacı eziksin baya galiba? QQ ? senin ne derdin var hayrola yırtık dondan fırlarmış gibi herkes bi lafta seni hiç sevmiyorum killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 -Deno- said: kanuni lisedeyken... 29 sene once daha tv yok pc yok anca got kazmaca oynuyoruz sokakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 got kazmaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi hiç sorma öyle seyler neler anlatacak simdi tengri bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Abi aglatan oyun adami ibne yapar yillarca sokaga cikamassin.. Herkesin korumasi gereken yerde bir cember zone olur. Celik comak gibi herkesde uzun bir vurma ve kazma sopasi birde kucuk sopa vurulan. Ebe olan kucugu atar sirayla birisi o atilana vurmaya calisir eger vurursa ebe kucugu almaya calisirken diger herkes ebenin zonunu kazar yani gotu.. Bizde got kazmacadir adi bilmem diger yerlerde ne.. O kazma ani bir vahsettir oyle bir hirs cok az oyunda gordum.. Ebe olan kan ter icinde cabalar .. Sokaga ciknaz oyuna girmezler bazen.. Oyun esnasinda hayattan cok sey kapilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hiç bişi anlamadım lan oyundan birbinizin gotune mi vuruyodunuz sopalarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Yuh sapik adam.. Topraktaki alani kaziyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 P A T I C I K the only forum in the world, where 'wrist pain' topic can turn into 'göt kazmaca' game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben hala düşünüyorum got kazmaca noktasında. o zamanlar çok zor zamanlarmış abi. iyi ki biz yetişememişiz. genelde böyle "off şu dönemde doğmak varmış" falan denir, iyi ki o dönemde doğmamışım yani. sokakta milletle got kazmaca oynamak istemezdim. bizde futbol, paten falan vardı. kimse kimsenin bir yerini kazmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 http://i.imgur.com/0uU82t0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Onlarda vardi be ya naaptin.. Bu uzun esek gibi dusun.. Zincibir oynardik hep sokakta gecti o zamanlar.. Tabii zincibir ilk okul vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 -Deno- said: P A T I C I K the only forum in the world, where 'wrist pain' topic can turn into 'göt kazmaca' game Ahhahhahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 zencibir, got kazmaca falan sizin döneme olan saygım arttı abi. respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar