Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Geçen ay bir salça aldım, dolapta duruyordu. bir kullanma ihtiyacı duydum ama koloni oluşmuş üzerinde.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Abi o bakliyat ve makarna vs nin kurtlanması tuhaf bir şekilde kapalı pakette bile olabiliyor. Nemle alakası yok galiba. Zira annemlerin evinde kurtlanıyordu bakliyat aylarca bekleyince, ki ev nemsizdir. Bizde evin en nemli odasında duruyor ama tık demiyor valla Ve cidden 1/2 1/3 ölçü yap
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Holy said: Geçen ay bir salça aldım, dolapta duruyordu. bir kullanma ihtiyacı duydum ama koloni oluşmuş üzerinde. Biz salçayı hataylı bir adamdan alıyoruz mesela. 1 ay net duruyor bozulmadan
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o salçanın üzerindeki yeri kaşıkla alcaksın, alttan salçayada giricek biraz kaşık aşağıdaki salçaları kullan bi bok olmaz lan hiçmi bişi öğrenemedin
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çok güzel yemek yaparım da, küflü salçayı canlandırmayı öğrenemedim lan
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 küflenen peynirde de mesela, eğer krem peynir ise küflenen atın gitsin. Ama sert peynirse (bkz: beyaz, eski kaşar vb), küfün çevresini de 0.5 cm alacak şekilde kesip atın gerisi sorunsuz yenir. ayrıca buzlukta yer varsa mesela ıspanagı alıp 1 tencere pişirip (salça tuz soğan vs ile) sonra dondurun 3 5 poşet halinde. Her canınız çektiğinde atın bir poşeti tencereye olsun bitsin. Fasulye de öyle mesela.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olm kavanozdaki yada tenekedeki neyse işte, onun üstünden alıcan kaşıkla eğer altında hala çok varsa. 2 gün dolapta durunca kapalı bile olsa kapağı küfleniyo üstü. bişi olmaz
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burç, mutfak ekonomisi fln. iyice kadınlarklübü olduk
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Dworgian said: küflenen peynirde de mesela, eğer krem peynir ise küflenen atın gitsin. Ama sert peynirse (bkz: beyaz, eski kaşar vb), küfün çevresini de 0.5 cm alacak şekilde kesip atın gerisi sorunsuz yenir. ayrıca buzlukta yer varsa mesela ıspanagı alıp 1 tencere pişirip (salça tuz soğan vs ile) sonra dondurun 3 5 poşet halinde. Her canınız çektiğinde atın bir poşeti tencereye olsun bitsin. Fasulye de öyle mesela.Onu mantıya yapıyorum ben. Mantıyı tepsiye dizip fırına atıyosun 10-15 dakika, sonra buzluğa. At tencereye sonra 10 dakikada cillop gibi oluyor.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 değilim de mantı akıllı işi değil, anca özel günlerde falan yapılır. 2 saatte yapılıp 10 dakikada yenen yemek mi olur olm?
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 salçanın üzerini hafif kapatacak kadar sıvı yağ dökerseniz küf vs yapmaz ;)
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Dworgian said: burç, mutfak ekonomisi fln. iyice kadınlarklübü olduk yemek yapan kadın kalmadı bu devirde de ondan
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 valla benim hanım bu konuda şahane ama vakit yok işte. çalışan insanlar için baya zor.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: Dworgian said: burç, mutfak ekonomisi fln. iyice kadınlarklübü olduk yemek yapan kadın kalmadı bu devirde de ondan yemek yapan erkek asıl çok sükse yapıyor. sonra da sekse
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 axedice said: Angus demişken, burdan yeyin http://www.virginiaangus.com.tr/ Şefe teslim (tu) bi arkadaş o kadar övdü ki, bi gün sırf bu yüzden eminönüne gidicem. öyle böyle övmedi yani.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Dworgian said: yok valla dry aged 1.5kg 115 tl ye aldım, (porsiyonu 23 tl). dükkanda yesen porsiyonu 50 60 lira fln dry aged t bone-dana pirzola-new york aldım bugun. ne 50-60 ı. kilosu 90 lira abi. evlat acısı gibi oldu bi anda. ama değer düşüncesindeyim.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 restoranda porsiyon: 50 60 lir mı ne kasabından eti alırsan; 1.5 kiloya 117 mi 115 lira mı ne verdiydim. edit: tadı süper değer valla
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gerçi sen porsiyon demişsin, fiyat o civara geliyo sanırım. sen 80den almışsın bana 90a verdiler demek ki.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yankı bize gel bigün burgerstop yedireyim.
Öne çıkan mesajlar