Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dailywich (Kozyatağı, İstanbul)


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi o bakliyat ve makarna vs nin kurtlanması tuhaf bir şekilde kapalı pakette bile olabiliyor. Nemle alakası yok galiba. Zira annemlerin evinde kurtlanıyordu bakliyat aylarca bekleyince, ki ev nemsizdir. Bizde evin en nemli odasında duruyor ama tık demiyor valla


Ve cidden 1/2 1/3 ölçü yap
Mesaj tarihi:
Holy said:

Geçen ay bir salça aldım, dolapta duruyordu. bir kullanma ihtiyacı duydum ama koloni oluşmuş üzerinde.


Biz salçayı hataylı bir adamdan alıyoruz mesela. 1 ay net duruyor bozulmadan
Mesaj tarihi:
o salçanın üzerindeki yeri kaşıkla alcaksın, alttan salçayada giricek biraz kaşık
aşağıdaki salçaları kullan bi bok olmaz lan
hiçmi bişi öğrenemedin
Mesaj tarihi:
küflenen peynirde de mesela, eğer krem peynir ise küflenen atın gitsin. Ama sert peynirse (bkz: beyaz, eski kaşar vb), küfün çevresini de 0.5 cm alacak şekilde kesip atın gerisi sorunsuz yenir.

ayrıca buzlukta yer varsa mesela ıspanagı alıp 1 tencere pişirip (salça tuz soğan vs ile) sonra dondurun 3 5 poşet halinde. Her canınız çektiğinde atın bir poşeti tencereye olsun bitsin. Fasulye de öyle mesela.
Mesaj tarihi:
olm kavanozdaki yada tenekedeki neyse işte, onun üstünden alıcan kaşıkla eğer altında hala çok varsa. 2 gün dolapta durunca kapalı bile olsa kapağı küfleniyo üstü. bişi olmaz
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

küflenen peynirde de mesela, eğer krem peynir ise küflenen atın gitsin. Ama sert peynirse (bkz: beyaz, eski kaşar vb), küfün çevresini de 0.5 cm alacak şekilde kesip atın gerisi sorunsuz yenir.

ayrıca buzlukta yer varsa mesela ıspanagı alıp 1 tencere pişirip (salça tuz soğan vs ile) sonra dondurun 3 5 poşet halinde. Her canınız çektiğinde atın bir poşeti tencereye olsun bitsin. Fasulye de öyle mesela.
Onu mantıya yapıyorum ben.

Mantıyı tepsiye dizip fırına atıyosun 10-15 dakika, sonra buzluğa.

At tencereye sonra 10 dakikada cillop gibi oluyor.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Dworgian said:

burç, mutfak ekonomisi fln. iyice kadınlarklübü olduk


yemek yapan kadın kalmadı bu devirde de ondan


yemek yapan erkek asıl çok sükse yapıyor. sonra da sekse
Mesaj tarihi:
axedice said:

Angus demişken, burdan yeyin

http://www.virginiaangus.com.tr/

Şefe teslim (tu)


bi arkadaş o kadar övdü ki, bi gün sırf bu yüzden eminönüne gidicem.

öyle böyle övmedi yani.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

yok valla

dry aged 1.5kg 115 tl ye aldım, (porsiyonu 23 tl). dükkanda yesen porsiyonu 50 60 lira fln


dry aged t bone-dana pirzola-new york aldım bugun.

ne 50-60 ı. kilosu 90 lira abi. evlat acısı gibi oldu bi anda. ama değer düşüncesindeyim.
×
×
  • Yeni Oluştur...