Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Bone yasiyo lan cs ye giriyo adam, burayi niye birakti ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 o bone o bone mi ? cs'de varlığıyla yokluğu bir. deno daha etkili o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bizim buraya 30 liralık siparişle mal getiriyolarmış lol. dedim subway 15 e razı size noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bizim evin buraya 20'e getiriyorlar valla zaten sandwichler 15 civarı olduğu için içecek veya tatlı ekliyorum tamamlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bingildak said: adamın evde yemek pişmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bingildak bize yemeksepeti ısmarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yalnız yaşıyorum abi uğraşmıyorum pek yemek yapmakla ancak işte diet miyet zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Sen evli deil miydin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 seni evlendirelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yok be abi ne evlisi, sevgilim var uzun süredir. o eve gidip geliyor, yanıma taşınma durumu var yakında işte bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 evlendirelim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 zamanı gelince inşallah maşallah tabii tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bu sene evet dedirtir o kız sana inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi kızdan yana bir şüphem yok zaten de biraz zaman erken. gelirimin biraz daha artması, götü toplamam gerekiyor. bu sene yeni, riskli bir yatırım yapıcaz. eğer bundan iyi çıkarsak seneye formalite kazanacak evlilik olmasada. plan böyle en azından. bu sene para falan kazanmıycam çünkü asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hadi inşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 her gün dışardan yersen evlenmeye parayı bulamazsın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Yalnız yaşayan bir adamın evde yemek yapması çok daha pahalıya geliyor. Minimum 15 lira falan maliyeti var her gün aynı yemeği yemediğin veya makarna falan yemediğin sürece. Dışarıdan 10-15 lira aralığında yemek daha hesaplı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abartma abi her gün mangal açmıyorsan nasıl daha hesaplı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 evlenmeye para bulamamak gibi bir problemim yok. amaç evlenmeden önce belli standardları yerine oturtmuş olmak. yatırım yaptığım,2 ay sonra ne olacağı belli olmayan bir dönemde evlenip bunu evliliğe yansıtmak gibi bir şeye gerek duymuyorum. gelirimin düşmesi paramın olmayacağı anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Her gün dışarıda yiyen adamın damarlarını kalbini merak ettim ben daha çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Flassh said: abartma abi her gün mangal açmıyorsan nasıl daha hesaplı şöyleki yaptığın şey lezzetsiz oluyor çoğu zaman onu yapmak için harcadığın efor falan sonra bulasık makinasına at ordan çıakr raflara diz falan filan derken yani bi öğün migrosa gidiyosun 20-30 tl tutuyor alışveriş min ne uğraşcam lan diyip yardırmak mantıklı cogu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Masakari said: Her gün dışarıda yiyen adamın damarlarını kalbini merak ettim ben daha çok? ne alakası var ki? dışardan ne yediğinle alakası var bunun. benim çok fazla eşim dostum var evli barklı olup hala dışarıdan beslenen. yediğin şeyi sen seçiyorsun, onlar random olarak göndermiyor. her gece iskender söylersen kalp, damar, kilo problemin olabilir. dışarıdan söylemeyi fastfood olarak düşünmeyin hep. benim siparişlerimin 80% i falan ev yemeğidir veya bu tarz sandwichlerdir. dışardan söylemek =/= fastfood ile beslenmek. ps. daha yeni check up'tan geçtim turp gibiyim. kan değerlerinden tut kalbe kadar herşey çok iyi durumda. son 2 yıldır falan hasta olmuyorum herhalde asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Holy said: Yalnız yaşayan bir adamın evde yemek yapması çok daha pahalıya geliyor. Minimum 15 lira falan maliyeti var her gün aynı yemeği yemediğin veya makarna falan yemediğin sürece. Dışarıdan 10-15 lira aralığında yemek daha hesaplı. hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir ya hudsfhudash kalitenin aynı olduğunu varsayacak isek; daha hesaplı olma ihtimali yok aynı fiyata bile olma ihtimali yok ha ama "evde 7 liraya mal olacak şeyi 18 liraya yemek sıkıntı değil benim için, uğraşmak istemiyorum" desen neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Holy said: Yalnız yaşayan bir adamın evde yemek yapması çok daha pahalıya geliyor. Minimum 15 lira falan maliyeti var her gün aynı yemeği yemediğin veya makarna falan yemediğin sürece. Dışarıdan 10-15 lira aralığında yemek daha hesaplı.ya hçibirşey yapamıyorsan sana dünyanın en kolay, 30 dk da hazırlanıp yenen, lezzetli yemeğini söyliyim. dışarıda çin yemeği diye paraları buna saçıyorsunuz. 1 kabak, 1 havuç, 1 biber, .5 kg kuşbaşı doğranmış tavuk alıyosun marketten. toplam maliyet 10 tl değil bile. tavuğu wok tavaya koyup ısıtıyosun yavaş yavaş. arada bi karıştırıyorsun. o sırada kabak ile havucu soyuyorsun, sonra yıkadıktan sonra doğruyorsun. tavuk suyunu bırakıyor, tekrar çekmeye başlıyor, o sırada kabağı ve havucu atıyorsun tavaya. karıştırırken, biberi soyuyorsun. kabağın rengi yamulmaya başladığı anda biberi atıyosun tavaya. üzerine çok az karabiber, kimyon falan baharat ne seviyorsan onları atıyorsun. bi de soya sosu döküyorsun çok az. biraz daha karıştırdın. cillop gibi yemeğin hazır, afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 adamin yarim saati 500 avro belki, onun parasini kim vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar