Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 müzik ve etraftaki karıları izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 evdeyim ben, aşağıda tenis oynayanlara falan baksam gözler uzağı görmüyor. müzik desen o da kesmiyor tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 tuzu kesersen vücudun tuttuğu su miktarı da azalır, günlük tuz ihtiyacını zaten doğal olarak rahat rahat alıyoruz tuzlukları da sallarsan işin kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bingildak said: evdeyim ben, aşağıda tenis oynayanlara falan baksam gözler uzağı görmüyor. müzik desen o da kesmiyor tek başına. evde cardio ise geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hiit yap. daha kısa sürüyor ve sıkılmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Kardiyo ne abi nefret ederim. Ben ona yürüyüş diyorum. Kendim yürümekten tek başıma yürümekten de sıkılırım bende şöyle bir çözüm buldum. Gideceğim her yere yürüyerek gidiyorum. Vaktim de bol çalışmıyorum şu sıralar. Yarın mesela spordan sonra çarşıya inicem yürüyerek gidicem. Orda da bi arkadaşlarla muhabbet ede ede yürücez 10 km de öyle yürürüm yarın kafadan bi 20 km yürüyecem. Arkadaşlarla sohbet ederek yürümek güzel olabilir. Audiobook filan dinleyebilirsiniz. Bir sürü şey var. Ama hakkaten çok sıkıcı tek başına bir amaç olmadan yürümek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Antalya'da askerken eylül - ocak arası günde 10 km fln yürüyordum sanırım, deli gibi de burger king özsüt dürüm vs yiyerek 92 den 74 e indim. Hiç antreman vs de yoktu askerde. Sadece yürüyüş. Ama o kadar yürüyüş yapacak vakit şu an nerede tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Red said: hiit yap. daha kısa sürüyor ve sıkılmıyorsun. Warm up for three minutes. Exercise as hard and fast as you can for 30 seconds. You should be gasping for breath and feel like you couldn't possibly go on another few seconds. It is better to use lower resistance and higher repetitions to increase your heart rate. Recover for 90 seconds, still moving, but at slower pace and decreased resistance. Repeat the high-intensity exercise and recovery 7 more times. 15 dk toplamda şu mu abi olay? okumuştum ama pek ciddiye almamıştım. yürüme imkanım olsa yürürüm de istanbul, şehrin içi 7'e kadar çalışıyorum vs. efektif olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bu arada yapabiliyorsanız yüzme > all modunda kardio vs. için mesela benim ayağımda sorun var çok uzun süre yürürsem (uzun süreden kastım günde 1 saat misal) 2 gün ayağımın ağrısından hayat zehir oluyor bana o yüzden yüzmeye gidiyordum bir dönem, hem üstündeki hamlığı atıyorsun hemde ilerde ağırlık vs. gibi sportif faaliyetlere gireceksen o koşu vs. kısmını pass geçiyorsun ilk aşamadaki. rahatlaması da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ya aslında evimin 10 adım ilersinde kapalı havuz var, 24 saat açık ama işte stil yüzme bilmediğim için amele gibi yüzmeye çekiniyorum malum sosyete mekani bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 havu dediniz de abi havuz gir, çık, giyin, git normal seti yap fln çok uzun iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sende usengecmissin be abi asdfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi havuzu katmadan saat 22.00 de çıkıyorum salondan. havuz girse işe 22.30 olacak o. yemek yemem 23 olur ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Ayın 29unda spor fizyolojisi bölümüne gitmeden tahlil işlemlerini bitirdim bakalım İst. haydarpaşa numune'de. Sırasıyla işlemleri yazayım merak eden arkadaşlar varsa yardımcı olsun. -Dahiliye bölümüne netten yada sabah erken giderek randevu alıyorsunuz önce. Sabah aç karnına gidiyorsunuz tahlil vermek için. -Doktora, diyetisyene gideceğinizi ve bunun için: Kan (hemogram) değerleri Tansiyon ve Kolestrol değerleri Açlık şekeri Karaciğer değerleri (AST/ALT) İnsülin direnci için değerler Troid değerleri ve Böbrekler için idrar tahlili istediğinizi söylüyorsunuz. Benden 3 kan 1 de idrar aldılar tahliller için. Sabah 8:30da muayene olup tahlilleri vermiştim öğleden sonra 3'te tahlil sonuçlarını alıp doktora geri döndüm. Sonuçlar da karaciğer yağlanması yüksek çıktı. İnsülin değeri ise referans aralığı 1.9 - 23 iken ben de 22.9 çıktı. Diğer tahlil ve değerlerin hepsi normal çıktı. Karaciğeri düzeltmek için ne yapıcaz peki dedim. Şuan ancak omega3 yağı önerebilirim dedi fakat karaciğerin normal değerlere ulaşması tek yolun kilo vermek olduğunu söyledi. Kilo normal seviyeye geldikten sonra o değerler de normale dönecekmiş. Endokrinoloji bölümüne gidebilmem için yeşil listeye mi yeşil reçeteye mi(anlayamadım orasını) ekliyorum seni dedi. İnsülin için orasıyla bir görüşmem lazımmış lakin endokronoloji bölümüne randevu almak tam bir eziyet ya. Büyük ihtimal şubattan önce randevu alamıcam. Tansiyon için her gün yemeklerden 1 saat sonra günde 2-3 defa ölçüm yapıp kaydetmem gerekiyor. 1 ay sonra geri götürüp tansiyon değerlerine de bakacakmış. Ücret konusuna gelirsek baya ucuza hallettim diyebilirim. Şuan sigortam aktif olmadığı halde, Muayene 15 lira - 4 tane tahlil 32 lira tuttu. Bakalım bu değerleri diyetisyene gösterince nasıl bir program yapacak. Ha unutmadan bu tahlilleri diyet dönemi içinde her ay yada en azından 2 ayda bir yaptırmak yararına olur dedi. Vücudun kilo kaybetme esnasında bir problem yaşarsa bunlardan görüp erken müdahale yapılır dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 karaciğer yağlanması ne kadar yüksek çıktı? yazsana alt ni bi de insulin maksimize seviyede, glucuphage kullanıyomuşsun gibi, kilodandır heralde. bazılarında karaciğer yağlanması alkolden falan çıkıyo. ama genelde hareketsiz yaşam tarzından kaynaklanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 AST Referans aralığı <37 bende 50 ALT Referans aralığı <42 bende 83 çıktı. evet çok monoton ve hareketsiz bir yaşamım vardı zaten kilo almamın en büyük nedeni bu zaten. Şuan yaşam tarzımı değiştirmeye çalışıyorum. Zamanla olucak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Olur. Olacak. Olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Gençken vücudu sağlıklı tutmak önemli. Yaş ilerledikçe zaten bozulmaya meyilli hale geliyor sağlık. Üstüne yine yaşlandıkça hareket azalıyor. Spor fln zor geliyor. Şimdiden bozarsak vücudu 40'ı deviremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Nabızın metobalizma hızı ile bir alakası var mı yahu çözemedim? Sonuçta nabız kalbin kanı pompalamasıyla orantılı değil mi? 15-20 gündür tansiyonu not alıyorum. Tansiyon da sıkıntı yokta nabız bazen 95lere çıkıyor, bazen ise çok düşüyor. Bir kere 52 gördüğüm bile oldu, o derece düştü. Bu neden olabilir ya? PS: Koldan ölçüyorum tansiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 52 nabız nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aşırı düşük sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar