Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boyasız kaporta düzeltme fiyatları

goldbären

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

bakalım babam servise soracakmış illa, tanıdığı varmış.

onlar da öyle bir şey derse yaptırırım burada.

peki bu gibi işler için kasko nasıl işler? bugüne kadar hiç kasko kullanmadım hep ufak vuruklar çizikler oldu sallamadım.

ben ve babam için kasko sadece araba patlarsa falan kullanılacak bir şey gibi.

hasarsızlığı bozduğuna değer mi vs?

mini hasar kapsamında yapılabilir. auto kinge gidiyorsun hani, o haktan faydalanabilirsin belki.
diğer türlü kasko işlemiyor yapan kişi belli olmadığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yaptır biran önce, satarken için bekletme. ben öyle öyle beklettim sonra böyle 10-15 parça büyüklü küçüklü şey birikti. sanayideki kaportacı bile 1500 lira fiyat çekti asdf...

sonra yaptırmadan sattım, ama satarkende sorun çıkıyo. hmm burasıda çizik, hmm burasıda göçük hmm, hmm, hmm....
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

tekme atma istegi yaratıcak derecede kıskanılıp kin gudulecek bi arac degil olarak söyledim de, içerleme sebebini anlamadım?
liseden bahsediyosan 3 dalda oss 1.si olarak bitirdim, ihtiyaci olan insanlarin da bursundan yemedigim icin mutluyum

ahah ben öyle saldırgan ağızla dememiştim ya. arabama tekme attılar diyip paralı okuyan insanlara laf edecek kadar iki yüzlü değilim. senin dediğine şakalı yaklaşım yapmak istemiştim. üç nokta sarcasm'ı veremediyse pardon sdf.

sen birinciydin ama senin sene kolaymış sınav...
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2008 de o.ç bir mavi polo garaj çıkışına hızlı girdiği için korkup plastik çöp bidonuna çarpmıştım arabayı, bir de ehliyet yeni almıştım yanımda biri olmadan da ilk defa arabayı çıkartıyordum. Neyse işte sağ ön bu boyutlarda içeri göçmüştü.

Çekiçle içten düzeltip, lokal boyaya 120TL almışlardı. Beykent Sanayi de yaptırtmıştık. Şu aralar da maksimum 200TL falan olmuştur.

Zorlasan ama 150TL'ye falan yaptırırsın gibime geliyor. Zor işçiliği yok gibi gözükyüor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...