serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ya hasarsızlık filan bozulmaması lazım bunu mini hasar kapsamında hallederler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 goldbären said: bakalım babam servise soracakmış illa, tanıdığı varmış. onlar da öyle bir şey derse yaptırırım burada. peki bu gibi işler için kasko nasıl işler? bugüne kadar hiç kasko kullanmadım hep ufak vuruklar çizikler oldu sallamadım. ben ve babam için kasko sadece araba patlarsa falan kullanılacak bir şey gibi. hasarsızlığı bozduğuna değer mi vs? mini hasar kapsamında yapılabilir. auto kinge gidiyorsun hani, o haktan faydalanabilirsin belki. diğer türlü kasko işlemiyor yapan kişi belli olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Selam, Autoking isterse birden fazla küçük onarım hakkını o bölge için kullanabilir falan filan. Zaten kasko hasarsızlık indirimin > masraf tutarı ise hiç bozdurma. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi yaptır biran önce, satarken için bekletme. ben öyle öyle beklettim sonra böyle 10-15 parça büyüklü küçüklü şey birikti. sanayideki kaportacı bile 1500 lira fiyat çekti asdf... sonra yaptırmadan sattım, ama satarkende sorun çıkıyo. hmm burasıda çizik, hmm burasıda göçük hmm, hmm, hmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 boyattığın zaman da sorun cıkıyo. o yuzden adam gibi kullan arabanı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 synthesizer said: araba da mavi toyota hani, turuncu lambo olsa anlarsın biz ışıkta burslu okuduk. sizin ödediğiniz paralardan yiyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 tekme atma istegi yaratıcak derecede kıskanılıp kin gudulecek bi arac degil olarak söyledim de, içerleme sebebini anlamadım? liseden bahsediyosan 3 dalda oss 1.si olarak bitirdim, ihtiyaci olan insanlarin da bursundan yemedigim icin mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 boyasiz kaporta duzeltme konusunda bunlardan bahsettiginize sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Selam, 2 mesajda rotadaki sapmaya bak :P Ben 10 yılda üni bitirdim, konuşup da eziyor muyum sizi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 synthesizer said: tekme atma istegi yaratıcak derecede kıskanılıp kin gudulecek bi arac degil olarak söyledim de, içerleme sebebini anlamadım? liseden bahsediyosan 3 dalda oss 1.si olarak bitirdim, ihtiyaci olan insanlarin da bursundan yemedigim icin mutluyum ahah ben öyle saldırgan ağızla dememiştim ya. arabama tekme attılar diyip paralı okuyan insanlara laf edecek kadar iki yüzlü değilim. senin dediğine şakalı yaklaşım yapmak istemiştim. üç nokta sarcasm'ı veremediyse pardon sdf. sen birinciydin ama senin sene kolaymış sınav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben 2008 de o.ç bir mavi polo garaj çıkışına hızlı girdiği için korkup plastik çöp bidonuna çarpmıştım arabayı, bir de ehliyet yeni almıştım yanımda biri olmadan da ilk defa arabayı çıkartıyordum. Neyse işte sağ ön bu boyutlarda içeri göçmüştü. Çekiçle içten düzeltip, lokal boyaya 120TL almışlardı. Beykent Sanayi de yaptırtmıştık. Şu aralar da maksimum 200TL falan olmuştur. Zorlasan ama 150TL'ye falan yaptırırsın gibime geliyor. Zor işçiliği yok gibi gözükyüor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ilk araba çarpmak için alınır zaten çok bozmasaydın moralini. ben de sanırım ilk vurmayı ön tamponu varlığını unttuğum beton mantara gömerek yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben göçerttim panpa arabanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 çünkü seni sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 şaka la şaka ne işim olur göçertmeyle, direkt altına c4 döşerdim amk. tepik nedir ya kaportaya ahahaha geçmiş olsun ayım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Goldu csye de almiyomussunuz. Uzuluyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 üzüntüsündem arabası çatlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ayak izi olmasa gotun carpmistir dicem de, csi gelse kim yapmis bulur seklinde tepiklemis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Gencallar marka cakma kosele taban mokasenle cakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi aynen ya. topukla taban aynı malzemeden = fakir kundurası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 lan bak hala fakir kundurası diyorsun. kesin böyle konuşup birini gaza getirdin adam gösterdi kundurayı şekil 1-a olarak arabanın üzerinde. çalıştığın yerdeki AKP'lilere de laf ediyordun belki onlardan biri yapmıştır hırs yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 pradayla tekmelemiş olsalar ne farkeder abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 pradayla tekmeleseler delik açılırdı kaportada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Prada kadin ayakkabisindan daha fazla erkek ayakkabisi uretiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 boyasız kaportayı kendinde düzeltirsin bir fön makinası ile normalde kaporya içeri göçtüyse fln para almaz kaportacılar ne atarsan diyolar ama kendin yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar