Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kaede said: demek ki izmirliliği laf anneye gelene kadarmış ahah çogiyi http://img138.imageshack.us/img138/3166/jrgen2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ya beyler ne kadar troll olsada bence biraz dilinize hakim olup aile içi muhabbet yapmamanız lazım. Hani yapmazsanız bişey kaybetmezsiniz. Bence adamın üstüne gitmeyin sonuçta babanızda olsa annenizi o şekilde düşünmek hoş degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aynen anne kardeş baba aile vs geyiği gereksiz. o insana laf etmek farklı, eşine, kızına, annesine vs laf etmek farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ya ameliyatli yerime gelseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 µh said: Kadınlar hakkında yok mayonez gargarası yok havalarda hoplatma diye rahat rahat konusuyorsunuz sonra biriniz annenizin de bir kadın olduğunu hatırlatınca köylü gibi kuduruyorsunuz. Demek ki yorum yaparken ya adam gibi yapacaksınız o kisiyi obje olarak gormeden insan olduğunu hatırlayarak yada gelıp aglamayacaksınız (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kaede said: demek ki izmirliliği laf anneye gelene kadarmış ahah çogiyi aadsfdfh evet. Xunnu her ne kadar sevmesemde, sequo gibi bi adamın böyle bi topic açıp ö.m atacağı şeyi public olarak yazması kadar ironik birşey yok heralde. of ne acayip adamlarsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ekran kartı muhabbetinin 2. sayfasında postum var ama, dekontu.jpg görmemiştim ben. YediYüzDokuzTL, OnDörtKr. a insan fikri değişebiliyormuş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 xunn'un fikir değiştirdiğini sanmıyorum, son model ekran kartının keyfini sürerken bolca kulak cınlatıyordur adam, sadece fikrini açık olarak foruma yazmıyordur yani sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 applev0dka said: xunn'un fikir değiştirdiğini sanmıyorum, son model ekran kartının keyfini sürerken bolca kulak cınlatıyordur adam, sadece fikrini açık olarak foruma yazmıyordur yani sdsfs Aynen jardeşim genel evdeki kadının orgazm taklidi yapması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 neutrino said: http://forum.paticik.com/read.php?20,6647039,page=1 Şuradan oku en iyisi; birisine adana kebap kokan kürt dedikten sonra nasıl "sağol hocam ya" ve "abi" çekileceğini görürsün :D Para süper bişey sdflşgkjsoha bu konuyu nasıl kaçırmışım alsfhaslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Sequo said: applev0dka said: xunn'un fikir değiştirdiğini sanmıyorum, son model ekran kartının keyfini sürerken bolca kulak cınlatıyordur adam, sadece fikrini açık olarak foruma yazmıyordur yani sdsfs Aynen jardeşim genel evdeki kadının orgazm taklidi yapması gibi. Muhtemelen şu an burada olsa evdeki kadın da orgazm taklidi yapmıyor mu derdi. Kırome vakasındaki gibi spesifik olur muydu bilemiyorum tabii. Şimdiden özledik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 arcane said: Sequo said: applev0dka said: xunn'un fikir değiştirdiğini sanmıyorum, son model ekran kartının keyfini sürerken bolca kulak cınlatıyordur adam, sadece fikrini açık olarak foruma yazmıyordur yani sdsfs Aynen jardeşim genel evdeki kadının orgazm taklidi yapması gibi. Muhtemelen şu an burada olsa evdeki kadın da orgazm taklidi yapmıyor mu derdi. Kırome vakasındaki gibi spesifik olur muydu bilemiyorum tabii. Şimdiden özledik :( Banlanman için direk şikayet ettim cevap dahi vermeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 µh said: Kadınlar hakkında yok mayonez gargarası yok havalarda hoplatma diye rahat rahat konusuyorsunuz sonra biriniz annenizin de bir kadın olduğunu hatırlatınca köylü gibi kuduruyorsunuz. Demek ki yorum yaparken ya adam gibi yapacaksınız o kisiyi obje olarak gormeden insan olduğunu hatırlayarak yada gelıp aglamayacaksınız o kadar doğru ki sırf şunu alıntılamak için 6 sayfa geri gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ne dediki la adam ehaeua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ahahahah adam xunn a orospu diyor arcane genel yorum yapiyor sikayet eden seq oluyor az oksijen alin lan beyninize kan pompalansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 analardan sonra sıra bacılara geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 arcane said: Sequo said: applev0dka said: xunn'un fikir değiştirdiğini sanmıyorum, son model ekran kartının keyfini sürerken bolca kulak cınlatıyordur adam, sadece fikrini açık olarak foruma yazmıyordur yani sdsfs Aynen jardeşim genel evdeki kadının orgazm taklidi yapması gibi. Muhtemelen şu an burada olsa evdeki kadın da orgazm taklidi yapmıyor mu derdi. Kırome vakasındaki gibi spesifik olur muydu bilemiyorum tabii. Şimdiden özledik :( e şunun yüzünden kavga çıkmış, birileri banlanmış. gelip aynısını niye yapıyorsunuz bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Sequo said: arcane said: Sequo said: applev0dka said: xunn'un fikir değiştirdiğini sanmıyorum, son model ekran kartının keyfini sürerken bolca kulak cınlatıyordur adam, sadece fikrini açık olarak foruma yazmıyordur yani sdsfs Aynen jardeşim genel evdeki kadının orgazm taklidi yapması gibi. Muhtemelen şu an burada olsa evdeki kadın da orgazm taklidi yapmıyor mu derdi. Kırome vakasındaki gibi spesifik olur muydu bilemiyorum tabii. Şimdiden özledik :( Banlanman için direk şikayet ettim cevap dahi vermeyecem https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1601141_730010820343530_1096931561_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kadinlara saygi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Sequo said: arcane said: Sequo said: applev0dka said: xunn'un fikir değiştirdiğini sanmıyorum, son model ekran kartının keyfini sürerken bolca kulak cınlatıyordur adam, sadece fikrini açık olarak foruma yazmıyordur yani sdsfs Aynen jardeşim genel evdeki kadının orgazm taklidi yapması gibi. Muhtemelen şu an burada olsa evdeki kadın da orgazm taklidi yapmıyor mu derdi. Kırome vakasındaki gibi spesifik olur muydu bilemiyorum tabii. Şimdiden özledik :( Banlanman için direk şikayet ettim cevap dahi vermeyecem selam da söyleseydin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bu hafta saglam drama döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar