Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mod değişsin

Killer

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

Fistanin dedigi iste.. Isteyen istedigi bolume yazar buna zaten laf etmiyor kimse, isteyen istedigi bolume konu aciyor olayinda sikinti var..

Vucutcunun cuku kalkmiyor konusu misal. Ac eglenceye tasi veya..

Bu killerin istegi.

İyide eğlenilecek bi durum değilki bu? Gerçekliğini merak edip, en kibar şekilde sporculara sordum. Gerçekmiş. Hödöhödö diceğinize çözümü şu deseydiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

Kanuni said:

Fistanin dedigi iste.. Isteyen istedigi bolume yazar buna zaten laf etmiyor kimse, isteyen istedigi bolume konu aciyor olayinda sikinti var..

Vucutcunun cuku kalkmiyor konusu misal. Ac eglenceye tasi veya..

Bu killerin istegi.

İyide eğlenilecek bi durum değilki bu? Gerçekliğini merak edip, en kibar şekilde sporculara sordum. Gerçekmiş. Hödöhödö diceğinize çözümü şu deseydiniz

yapma be abi :)

biz nerden bilelim kalkip kalkmadigini. esprili bir konu iste. cevapta gelmedi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de bi ekleme yapayım ; o koyduğun resimlerdeki dayılar nasıl o hale geliyor bilmiyorum.Şimdi salona gittiğim zaman ya da buraya yazdığım zaman bana söylenenlerin beni ne duruma getirmek için söylendiğini de bilmiyorum.Dolayısıyla tamamen bilmemekten ötürü derdimi anlatmaya çalışırken bana jordan antremanı vermeyin hafif siklet takılacağım bu mudur bana yarayacak program olayı.

KİLLER DEĞİŞTİR AMK ARTIK O İMZAYI KAÇ PARAGRAF YAZI YAZDIM YA.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Bi de bi ekleme yapayım ; o koyduğun resimlerdeki dayılar nasıl o hale geliyor bilmiyorum.Şimdi salona gittiğim zaman ya da buraya yazdığım zaman bana söylenenlerin beni ne duruma getirmek için söylendiğini de bilmiyorum.Dolayısıyla tamamen bilmemekten ötürü derdimi anlatmaya çalışırken bana jordan antremanı vermeyin hafif siklet takılacağım bu mudur bana yarayacak program olayı.

KİLLER DEĞİŞTİR AMK ARTIK O İMZAYI KAÇ PARAGRAF YAZI YAZDIM YA.

tamam hacı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...