Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada eskiden bende okurdum konulari
pek girmiyorum artik
oyle iyice boku ciktiysa haklisin mod eklensin

burda da yapilan olay killer in ilk postu yuzunden zaten
o dedigimde zaten pipi konusunaydi
Mesaj tarihi:
olm yüklenemyin killera da iyi çocuk bölüm temiz olsun daha rahat bilgi paylaşımı olsun istiyo adam, benim hoşuma gidiyo mesela insanları bilgilendirmek ben de yeni şeyler öğreniyorum burda, tamam bizde eğlenip dalga geçiyoz da garbage gibi olmasın :D
mod konusunu bilemicem belki +1 hem modluk hem spor genel konusunda(sırf body değil yani) tecrubeli bi kişi daha eklenebilir atletin yükünü hafifletmek adına
Mesaj tarihi:
ya siz benim açtığıma ve yazış tarzıma bakmayın. ana fikre bakın. sevilmeyen bi adam olduğum için ön yargı oluyo tabi ben ciddi bi konu açınca
Mesaj tarihi:
..trolleniyoruz üzülüyoruz.. yaşam enerjimizi emiyor diyorlar kaslı arkadaşlarımız. ve buna yönetimin müsade etmesinden şikayetçiler.

paticikness salonundan ren bildirdi. söz sende oğuz haksever.
Mesaj tarihi:
abi ne zaman patide bir konu acilip
istenilen yapilmis, ben bilmiyorum varsa enderdir herhalde
zaten yazdigin uslup bence yanlis

benim gorusum
irtibata gec anlat derdini efendice uygun bulursa yonetim bakarlar caresine
Mesaj tarihi:
Killer said:

Black-ice said:

bir üyesi olan bir forum olsa ve tek üyesi de killer olsa, yine kendi kendini troller ve sinirlenip banlanır bu adam.

bu adamı mod yaparsanız bölümün sonu gelir, rica ediyorum yapmayın.

sus yeto çekil aradan

killer'ın modluğundan bir kesit. verebileceği maksimum cevap niteliği bu kadar adamın. fsdf
Mesaj tarihi:
@black-ice

olm neyin kafasındasın sen ? mod olayım diye bişey mi dedim ? beni moda aday yapıp bide modmuşum düşüncelerine falan daldın sdfs mod falan olmam ben çünkü cümlenin sonuna

ASFOJKASJIOASDF diye basmam lazım
Mesaj tarihi:
Catze said:

bence de killer dan mod olmaz baksana laflara

olmaz tabi

He istediğim zaman gayet düzgün de yazarım. Siz merak etmeyin.

Arkadaşlar bölüm içerisinde troll'ü kısarsanız sevinirim. Foruma gelen insanlar bir şeyler öğrenmeye çalışıyor, bilgilerini paylaşıyor, arada bin tane alakasız mesaj. Bölümün ölmemesi için biraz kendimize çekidüzen vermemiz lazım.

Az troll, çok bilgi.

İyi forumlar.

DERSEM DE İNANMAYIN ASFOPJSDSADFLĞJKASDFLĞK
ADSGDGSAKŞ
Mesaj tarihi:
bir konuyla alakalı olman o bölümün modu olmana yetmiyor sanırım ya
ben ticaretten ve knight onlinedan anlamıyordum ama pazar alanı ve knight online modu yaptılar. şimdide gizli bölümlerin modu yaptılar. hiç bi gizli saklım yok halbuki
mod olmak biraz garip
Mesaj tarihi:
çok şişmek istemiyorumcularla
bired pit fayt kılap vücudu isteyen

ARKADAŞLARI DA hadi hoş görüp mesaj atıcam sessiz sakince başka bi bölüme geçelim

forum zaten isteyen istediği yere yazar yamıhaa
  • Yeni Oluştur...