Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kaslılar rahatsız beyler lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bu arada eskiden bende okurdum konulari pek girmiyorum artik oyle iyice boku ciktiysa haklisin mod eklensin burda da yapilan olay killer in ilk postu yuzunden zaten o dedigimde zaten pipi konusunaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 olm yüklenemyin killera da iyi çocuk bölüm temiz olsun daha rahat bilgi paylaşımı olsun istiyo adam, benim hoşuma gidiyo mesela insanları bilgilendirmek ben de yeni şeyler öğreniyorum burda, tamam bizde eğlenip dalga geçiyoz da garbage gibi olmasın :D mod konusunu bilemicem belki +1 hem modluk hem spor genel konusunda(sırf body değil yani) tecrubeli bi kişi daha eklenebilir atletin yükünü hafifletmek adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ya siz benim açtığıma ve yazış tarzıma bakmayın. ana fikre bakın. sevilmeyen bi adam olduğum için ön yargı oluyo tabi ben ciddi bi konu açınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 jaeger gel seni yapalim mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ..trolleniyoruz üzülüyoruz.. yaşam enerjimizi emiyor diyorlar kaslı arkadaşlarımız. ve buna yönetimin müsade etmesinden şikayetçiler. paticikness salonundan ren bildirdi. söz sende oğuz haksever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 abi ne zaman patide bir konu acilip istenilen yapilmis, ben bilmiyorum varsa enderdir herhalde zaten yazdigin uslup bence yanlis benim gorusum irtibata gec anlat derdini efendice uygun bulursa yonetim bakarlar caresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ben yazdım 2-3 kere bunu yönetim bölümünde, dikkate alırlar herhalde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Killer said: Black-ice said: bir üyesi olan bir forum olsa ve tek üyesi de killer olsa, yine kendi kendini troller ve sinirlenip banlanır bu adam. bu adamı mod yaparsanız bölümün sonu gelir, rica ediyorum yapmayın. sus yeto çekil aradan killer'ın modluğundan bir kesit. verebileceği maksimum cevap niteliği bu kadar adamın. fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 senko said: jaeger gel seni yapalim mod yok abi ben beceremem modluk falan :D sorumluluk sahibi olamıyorum afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 @black-ice olm neyin kafasındasın sen ? mod olayım diye bişey mi dedim ? beni moda aday yapıp bide modmuşum düşüncelerine falan daldın sdfs mod falan olmam ben çünkü cümlenin sonuna ASFOJKASJIOASDF diye basmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bence de killer dan mod olmaz baksana laflara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 acaba bu bastığımız random asdjkfsadkgfsa gülme efektleri kaç kere aynı şekilde denk gelmiştir(5-6 harften uzun olanlar) sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 2 güne hepimizi banlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bence bu bölüme dışarıdan taze bir bakış açısı gelmeli. mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Catze said: bence de killer dan mod olmaz baksana laflara olmaz tabi He istediğim zaman gayet düzgün de yazarım. Siz merak etmeyin. Arkadaşlar bölüm içerisinde troll'ü kısarsanız sevinirim. Foruma gelen insanlar bir şeyler öğrenmeye çalışıyor, bilgilerini paylaşıyor, arada bin tane alakasız mesaj. Bölümün ölmemesi için biraz kendimize çekidüzen vermemiz lazım. Az troll, çok bilgi. İyi forumlar. DERSEM DE İNANMAYIN ASFOPJSDSADFLĞJKASDFLĞK ADSGDGSAKŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 öyle bir mod tipimiz yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 dr menettın gibi biri vardı o arkadaş olsun. ceksin maviyi göstersin zorluk cıkarırsa insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 adaylığımı koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bence kalsın çünkü olanı da tanımıyorum olacağı da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bir konuyla alakalı olman o bölümün modu olmana yetmiyor sanırım ya ben ticaretten ve knight onlinedan anlamıyordum ama pazar alanı ve knight online modu yaptılar. şimdide gizli bölümlerin modu yaptılar. hiç bi gizli saklım yok halbuki mod olmak biraz garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bıragh şimdi deli gibi kınayt oynamışındır sen kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 çok şişmek istemiyorumcularla bired pit fayt kılap vücudu isteyen ARKADAŞLARI DA hadi hoş görüp mesaj atıcam sessiz sakince başka bi bölüme geçelim forum zaten isteyen istediği yere yazar yamıhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?15,7399357 şuraya bak mod ama akıyo karalama defterinde yazık lan ÖLÜYORUZ GAINSLERIMIZ GİDİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Selam, olsun Saygilar. aman ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar