Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Calibre hepsini otomatik yapar, kullanmayi ogren derim. Kullanma kilavuzu cok detayli, destek icin de Mobileread forumlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 GERGE ya. "e-book ve netflix yayma kürsüsü başkanı" <3 keşke kindle şu calibre''ın metadata'larındaki series kısmını algılayabilse. Gerçi daha yazarlara klasör açamıyor. Yazar adına tıklayınca tüm eserlerini filtrelemiyor falan. Ya da ben beceremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 GERGE said: Calibre hepsini otomatik yapar, kullanmayi ogren derim. Kullanma kilavuzu cok detayli, destek icin de Mobileread forumlari. Gerge, sana bir sorum var, şimdi Kobo Glo Hd'nin hafızayı https://www.amazon.com/SanDisk-Ultra-200GB-Micro-SDSDQUAN-200G-G4A/dp/B00V62XBQQ bununla artırsak ne gibi sonuçlar doğurur ? http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=261362&page=2 mesela bu eleman kitaplıklarım daha hızlı doluyor diyor. Sence çılgınlık yapmaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Hız açısından bir fark olmaz. Ancak hafıza doluyorsa düşünebilirsin. Ama dolmuyorsa yapma, garantiyi yakmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Nasıl olmaz ? İçindeki kart class 4'müş aktarım hızı ortada, takacağımız kart class 10 olacak. Biri pdfler daha hızlı açılıyor vs. demiş,bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Aktardığın şey 500kb. Kitaplar filan da belleğe yükleniyor zaten okurken. Bir seferde 1000 tane kitap atarsan fark olur ancak. Yani manga okuyorum, 4GB yetmiyor demiyorsan yapma. Garantiye yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Öyle diyorsan öyle olsun, garantiyi boş yere yakmayalım 2 yıl geçtikten sonra artık değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ben Kobo Glo ile yaptim abi, cidden kullanirken fark yaratan bir hiz degisimi yok. Kitaplari yuklemek daha hizli oluyor sadece bazen. Buyuk mangalari filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 ya beyler bu drnin sitesi mi yanlis bilgi veriyor yoksa ben mi karistiyorum. su kobonun yeni gelen aura modeli 20 lira farki var ama ekran cozunurlugu ve dpiyi daha dusuk glo hdye gore. fakat yurtdisindaki sitelerde auranin 6.8 ve ekrana ve yuksek cozunurluge sahip oldugu soyleniyor. hangisi dogru? aura one ile karistriyorum desem o da 7.8 ekrana sahip. aura h2o var o baska model 6.8 ekrani var ama su gecirmeyen ip67 bu. buna anca gerge cozum bulur. yani aura 6.8 ekrani varsa onu almak istiyorum, hangisine yonelelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Kobo Aura kotu, Glo HD'den daha geri bir model. Aura H20 eskiden de satilan bildigimiz buyuk ama kotu ekranli, su gecirmeyen model. Kobo Aura One sadece yeni ve iyi olan. Glo HD de hala satiyor: http://www.dr.com.tr/Elektronik/Kobo-Glo-HD-E-kitap-Okuma-Cihazi/Kobo-E-kitap-Okuyucular/urunno=0000000686006 Alacaksaniz Glo HD alin, ya da Aura One. Aura One da iyi degil bence aslinda, 7,8" ekran cok buyuk bence ve capacitive dokunmatik. Infrared dokunmatik olmazsa olmazim benim bu cihazlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 kobo aura hd diye bi model varmis millet forumlarda onu yaziyomus sanirim aura diye o nedenle karistirdim ben. o yok sanirim drde. madem aura kotu ki kotu gozukuyo niye 20 lira daha pahaliya satiyo adamlar bunu? bu arada evet 7,8 baya buyuk e-book icin tasimasi zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Aura HD cooook eski bir model. Uretimi de cok sinirli oldu. Kobo Aura vardi daha once, populer de olmustu, bu simdi cikan da Kobo Aura Edition 2. Iyi bir model degil, niye ciktigini bilen bile yok dogrusu =) Glo HD'den her acidan daha kotu. Kobo'nun kendi fiyatina gore Aura $10 daha ucuz, burada ₺20 daha fazla. Niye oldugunu D&R'a sormak lazim ama buyuk ihtimalle neyin ne oldugunu bilmeyen bir adam yeni pahalidir diye boyle yapmistir. Aura One ve Glo HD. Bunlar alinir. Ancak Glo HD uretimi durursa Aura alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 gerge auro one'ın glo hd'ye göre su geçirmiom dışında büyük bir artısı var mı? yok dersen glo hd alcam var dersen auro one alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Sunlar var: RGB light var ustunde, geceleri kirmizi oluyor, daha rahat oluyor gozde. Zaten eskisi de LCD'ye gore cok rahat ama. Ekrani 7,8". Ekran cok buyuk bence ama, gidip gormeden alma derim. Eksi bence o hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 gidecem yarın fln bakarım dediğin gibi de 8" çok büyük ya hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 6 da çok küçük bence. 6.8 çıkarsalar glo hd teknolojisiyle çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 standart kitap boyutu 6 fln değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Ha! Kapasitif dokunmatik bir de, Glo HD kiliz otesi. Kapasitif dokunmatik ekrana fazladan bir katman kattigi icin goruntu kalitesini biraz bozuyor. Dukkan urunlulerinden ne kadar anlasilir bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Kiliflari da fiyata eklemeyi unutma, kilifsiz kullanilmaz. eInk cok hassas. Sirf elden dusurunce degil, fazla esnetince cihazi filan da kirilabiliyor. Cantada ekrana baski olursa da kirilabiliyor. Kilif sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 helee bunu öğrendiğim iyi oldu bak. bi tane kılıf alalım gitmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 glo hd aldim iyi gibi simdilik biraz ufak geldi ama alisirim heralde digeri ama cok buyuktu tablet gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 senko said: glo hd aldim iyi gibi simdilik biraz ufak geldi ama alisirim heralde digeri ama cok buyuktu tablet gibi müdür nerden kaça aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 dnr ya 420ye satiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 yeni bir ereader lazim bana digerini kaybettim. kobo gl hd cok iyiydi ama artik piyasada yok malesef. Önerisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paperwhite. Glo HD daha iyiydi ama yok artik. Yeni Kobo modelleri de onun kadar iyi degil. Cok buyuk olmasi ve fiyati sorun degilde Kobo Aura One en gelismisi aslinda ama fazla buyuk bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar