erdalz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 http://www.hepsiburada.com/kindle-paperwhite-2015-elektronik-kitap-okuyucu-kilifi-4gb-p-KKINDLE12 bide bu var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kobo al.yoksa gerge döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Kobo mu Nuuk mu peki_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Bende 3 tane Kindle var 2 touch 1 tanede white. Gayet memnunum tek sıkıntı Turkiyede mobi kitap hatta ekitap yok düzgün yok ama ingilizce okurum diyorsan o zaman amazon sana sonsuz seçenek sunuyor. Ha zaten korsan okuyacam diyorsa o zaman kindle veya kobo veya nuuk farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 her kitap için yeni kindle almıyorsun değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Absolut said: Kobo mu Nuuk mu peki_? kobo aldim ben nuuk bilmiyorum http://www.amazon.de/gp/product/B00XKBY94O/ref=pd_lpo_sbs_dp_ss_1?pf_rd_p=556245207&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B009A9SV6M&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=1YPN3B5HMQX05V1JPT6P catir catir her boku sorunsun at üstüne. okur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yok ya touchları baya bi sene önce almıştım ama sonra karanlıkta falan okumak zorlaşınca onlara ışıklı bir kılıf aldım ama memnun kalmadık. Sonra kendinden ışıklısı çıkınca ve amerikaya birileri gidince bir tane de ondan istedik. Şimdi ışıklı bende touch hanımda diğer touch kızlar paylaşıyor mutlu mutlu yaşıyoruz. senko said: her kitap için yeni kindle almıyorsun değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kobo glo aldım hadi bakalım umarım iyidir, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 (tu) erdalz said: kobo glo aldım hadi bakalım umarım iyidir, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 tr de bayagi kisi amazondan mi ne bir japondan almisti o kobolari..en azindan ben glomu oradan almistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 pardon ebayden almistik galiba.. buraya da bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 cihazı aldık iyi ama kitap kaynakları lazım şimdide, nereleri önerirsiniz türkçe başta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 D&R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ekside meritokrasi yi ara oku,haram ama kaliteli epub ihtiyacın olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Kindle whitepaper aldım çok başarılı herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 YKY'nin kitaplari ekitap olarak cikmaya baslamis, guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 kobo glo hd nereden aldınız? Bulamadım hiç bir yerde. Yurt dışına giden birinden bile istedim ama yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Hepsiburada da kindle kalmamış kindletürkiye diye bir site var güvenilir mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 http://www.istanbulbilisim.com.tr/E-Kitap-Seriler-2093.html Hala Glo kullaniyorum ben. Ebay'dan alabilirsin ama Glo HD'nin Glo uzerine yeteri kadar bir ek deger katmadigini dusundugumden almadim ben. 216ppi'den 300ppi'ye cikiyor ama e-okuyucu ekraninda o kadar buyuk bir fark degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 e-readerlar nota pdf'lerini okutabilir mi? sadece kitap ve nota okunacak. nota pdf örnek: http://www.mutopiaproject.org/ftp/BeethovenLv/O27/moonlight/moonlight-a4.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 herhangi bir pdf den farkli olmaz sonuc..pdf lerde tablet daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Okur ama iyi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 kindle voyage deneyen var mi? artilari nedir, artilarina deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Malzemesi daha iyi sadece, Paperwhite 2015 al geç Kindle istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Kesinlikle değmez o paraya, ben de paperwhite var canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar