Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightmare before Christmas

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Az önce bitti, eskiyi hatırlamak kadar güzel bişi varmıymış, buarada kızın adı Sally miş, hep yannış hatırlamışım, o zaman Emaleth ismi nerden geliyo, oda bi yerden tanıdık :)[hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Bir aralar nerde izlemiştim bilmiyorum.
Cine 5'di sanırsam.
O da yarım yamalaktı. Mesela bir başındaki King of Helloween olayı bir de sondaki heykelin üstüne düştüğü sahneyi izlemiştim sanırsam.

Bugün kasıp izledim.
Çok güzel bir film bayıldım.

Bunda iki şeyin etkisi var.
Biri Diterlizzi gibi hem karışıp çizip hem de bu karışıkta sade ve ayrıntılı ifade etmeyi becermişler.
Diğeri de "What's This?" Şarkısı...[hline]oh my god! he's whacked!
i vote we frag this commander.
give me something to shoot.
i love the smell of napalm.
Sosyal ağlarda paylaş

1- burda gravediggerlık yapmıyorum. bazıları gibi bir lafı için onlarca topic açan biri değilim. Hali hazırda güzel bir topic olduğu için burayı tercih ettim.

2- Castingden çıkardığım kadarıyla çamurdan yapmışlar filmi. Ve evet stopmotion animation deniyor buna. Anime, japon çizgi filmi, manga çapon çizgi romanı demek. Hani şu örümcek adam, tom ve jerry tarzı şeyler olur ya, onların japonlar tarafından yapılmış olanlarına anime denir. Pokemon, Hellsing gibi mesela.

3- Bunu anime forumlarında aratmama gerek yok, zaten tek topic bu..[hline]oh my god! he's whacked!
i vote we frag this commander.
give me something to shoot.
i love the smell of napalm.
Sosyal ağlarda paylaş

NBC'yi izlemedim ama benim birkaç Stop-Motion çalımam olmuştu...
Kesinlikle ÇOOOk zor bir uğraş. Yani 4 saniyelik bir görüntü için 100 tane fotoğraf çekmek her yiğidin harcı değil. Arkadaşlarla bir internet sitesi yapıyoruz bu Stop-motion projemiz için. Bitirdiğimizde buradan haber veririm.[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...