Volfied Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Ehe, dün gece indirdim, şimdi izlemeye başladım, bana iyi eğlenceler :)))[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 What's the hell ? ema ... :P[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 ehe müzikleri superdir :)=[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 HASTASIYIM! bir klasik... gelmiş geçmiş en iyi sinema eseri... çok hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 banada filmde bi rol verselerdi bende senin gibi konusurdum tabe :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Az önce bitti, eskiyi hatırlamak kadar güzel bişi varmıymış, buarada kızın adı Sally miş, hep yannış hatırlamışım, o zaman Emaleth ismi nerden geliyo, oda bi yerden tanıdık :)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 p2p networkden mi indirdin volfied ? ben de indirmişdim ama çok kötü bi versiyonunu (200mb, .avi) onu da kalitesinden izleyemedim eğer kaliteli bi versiyonunu indirdiysen dosya ismini ve size'ını yazabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 şuan networkten sw 5,6 yı indiriom.. nightmare before christmas da var ark da, onu da mı alıyım bare:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 Lestat bu da 250 mb lıı, ama kalite güzeldi beah, sesler en azından rahattı :)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 o 285 liği ben de çekiyorum şimdi adamın birinden :) ne güzel millet birbirine 40-50k ile upload imkanı veriyor, onlar da olmasa halimiz nicedir ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 *!modemini müzeye satsa yeni bir makine alıp alamayacağını düşünür* o kadar eskimedi maalesef, 14k bocamodem'i saklamak varmış :([hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Bir aralar nerde izlemiştim bilmiyorum. Cine 5'di sanırsam. O da yarım yamalaktı. Mesela bir başındaki King of Helloween olayı bir de sondaki heykelin üstüne düştüğü sahneyi izlemiştim sanırsam. Bugün kasıp izledim. Çok güzel bir film bayıldım. Bunda iki şeyin etkisi var. Biri Diterlizzi gibi hem karışıp çizip hem de bu karışıkta sade ve ayrıntılı ifade etmeyi becermişler. Diğeri de "What's This?" Şarkısı...[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Muhteşem bir filmdir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Ben de Ema'nın tavsiyesi üzerine indirip izlemiştim. Çok eğlenceli bir filim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 anime bolumunu arastırsaydın keskem bu film hakkında ve nice daa anime hakkında forumlar var.[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 niye gravedigerrlık yapıonuz[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Albatros tek bi sorun war konunun acildigi zaman anime bolumu yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bu arada stopmotion animasyon filminin, anime bölümünde ne işi var?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 1- burda gravediggerlık yapmıyorum. bazıları gibi bir lafı için onlarca topic açan biri değilim. Hali hazırda güzel bir topic olduğu için burayı tercih ettim. 2- Castingden çıkardığım kadarıyla çamurdan yapmışlar filmi. Ve evet stopmotion animation deniyor buna. Anime, japon çizgi filmi, manga çapon çizgi romanı demek. Hani şu örümcek adam, tom ve jerry tarzı şeyler olur ya, onların japonlar tarafından yapılmış olanlarına anime denir. Pokemon, Hellsing gibi mesela. 3- Bunu anime forumlarında aratmama gerek yok, zaten tek topic bu..[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 HASTASIYIM!!!!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 NBC'yi izlemedim ama benim birkaç Stop-Motion çalımam olmuştu... Kesinlikle ÇOOOk zor bir uğraş. Yani 4 saniyelik bir görüntü için 100 tane fotoğraf çekmek her yiğidin harcı değil. Arkadaşlarla bir internet sitesi yapıyoruz bu Stop-motion projemiz için. Bitirdiğimizde buradan haber veririm.[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Emaleth, 21 Ekim 2002 18:04 tarihinde demiş ki: HASTASIYIM! bir klasik... gelmiş geçmiş en iyi sinema eseri... çok hastasıyım. avatarından da beli zaten :)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Merak içinde kaldım izliyciğğim.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 biraz önce primemax de bitti çok hoş yapmiş tim burton (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar