Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşların Sevgilileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçin abi bunları rica ediyorum.
herkes google'a ideal kilo hesaplayıcı yazıp hesaplasın ve ona yakın bir değere ulaşmaya çalışsın.

şişman kızlarla da çiftleşmeyelim. çiftleşirken 3 kere korunalım. (vaysa vörsa)
Mesaj tarihi:
Esh said:

"yakışıklı değil ama sempatik"

kızlar yakışıklı erkekle çıkmak istemezler genelde
ya çapkın olduklarına inandırırlar kendinilerini
yada kıskançlık krizlerinden dolayı başka kadınlara kaptıracakları korkusuna ilişki yaşayamazlar
Mesaj tarihi:
genel olarak yazlniz adamlar yalniz kalmaya devam ediyoriyi bisey ariyor ise

kadinlarda sey var
eger adamin sevgilisi varsa sevgili olabilecek kapasitededir
zira bostaki adam belki daha iyi olsada herzaman hazira konmak gibi birsey oluyor
her zaman da degil tabi
Mesaj tarihi:
birde o yalnızlık ne kadar zaman geçiyorsa o kadar kadınlardan uzaklaşıyorsun abi...

ha birde kadın yatıyorsa yatın abi kalkıp gitmeyin dibine kadar suyu bulmaya çalışın
Mesaj tarihi:
yalnizliga alisiliyor bir süre sonra ihtiyacin kalmiyo falan
hele bide tek gecelik 3 gecelik biseyler yasiyosan arada iyice rahata geliyor insan bekarlik sultanliktir tadinda
sonunda gene ask istiyosun orasi ayri
Mesaj tarihi:
karı karıyı çekiyo diyosun yani

Dworgian said:

kızlar yanında güzel kız gördükleri adamı elde etmek istiyorlar tuhaf bir şekilde. adam da bunu "ben süperim" diye algılıyor. ama o öyle değil işte.
Mesaj tarihi:
tuhaf değil de genetik kod.

erkeğin dolgun memeli buyuk kalcalı kadına ilgi duyması gibi bişey bu da.

güçlü olandan çocuk yapma güdüsü işliyo her zaman.
Mesaj tarihi:
abi onun tam garantisi yok ama, bir gün otobüste baya böyle taş bi kız benim tarafa bakıp duruyor götüm tavan yaptı falan triplere girdim oralı olmuyorum sağa sola bakınıyorum ona bakmıyorum aklımca. ulan en son artık inceğim durağa geldim dedim şöyle bi bakıp ineyim içinde kalsın kızın, kız hala bakıyo ama göz göze gelemedik bi gariplik oldu tam kalktım arka kapıya doğru arkamda taş gibi çocuk oturuyormuş allahsız hep ona bakmış halbukim.
Mesaj tarihi:
her topal satıcının bir kör alıcısı vardır'a geleceğini hissettiğim için müdahale edeyim dedim.

şimdi arkadaşlar burada benim savunduğum özrü olan insanlara karşı olan hareketler değil. kişinin tıbbi olarak birşey yapamayacağı durumlar olabilir. bunlar insan değil mi? tabi ki insan. neden birlikte oluyorlar demem.

ancak kilo çoğunlukla öyle değil. sonra çocuğu da biliyorum yani bildiğin göbek falan salıyor gittikçe.

güzel olmamaya gelince, bu daha çok yakışmıyorlar durumu. hani bakarsınız böyle bir çifte "çirkin bahtı" gibi türevli düşüncelere varırsınız. öyle birşey. gidip en fazla abi hani bu nasıl söylenir onu da bilmiyorum ama "emin misin" gibi bir yoklarsınız. konuşmalağn derse peki abi diyip çekilirsiniz. ki çirkinlik de subjektif bişey, bana güzel gelen ona bok gelir mesela.

neyse, çoğu insanın dediği gibi karışmamak daha mantıklı galiba. 10 sene sonra balon gibi olursa artık helyum doldurup uçururuz yanımızda.
  • Yeni Oluştur...