Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG G2 vs HTC One son karar


yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Şu 1 Şubat hedesi gelmeden bugün gidip birini alacağım. Note 3'te vardı aralarında ama bu ikisinde finale kaldım. Birinde güncelleme yok, birinde 2 3 ay sonra yazılım desteği kesilecek deniyor. 1 haftadır araştırıyorum, son tahlilde bana kullanan arkadaşlar deneyiminden bahsedebilir mi? Pilinde değilim artık hemen hemen hepsi 1 gün gidiyor işte, ama tercihi yapamadım hala.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

- Tasarım olarak One daha iyi

- Donanım olarak G2 daha iyi (performans farkı normal kullanımda gözle görülür bir fark yaratmaz ancak G2'nin yazılım olarak ömrü daha uzun sürer)

- Ses kalitesi olarak ikisi de iyi ancak G2 24-bit, 192 kHz Hi-Fi playback flac formatını destekliyor. One desteklemiyor.

- Arayüz olarak yine One daha iyi

- Kamera olarak ikisi de iyi. Yalnızca One bazı ortamlarda yüksek ayar video çekimi yaparken kasıyor. Onu da ileriki güncellemelerle çözebileceklerini düşünüyorum.

- Belki One'ın yazılım desteği daha önce biter bilemeyiz ama custom rom, root vs uğraşırım diyorsan yine yazılım desteğini alt sıralara atabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook'ta da bugün sordum, genelen developer tayfa G2 diyor, daha social kişiler One yönünde gidiyor :). 10 15 kişi cevapladı Facebook'ta. Tasarımcı bir arkadaş Iphone 6'yı kesin bekle dedi. 1 şubat sıkıştırması olmasa bekleyecektim de, G2'ye doğru kaydım gibi, yarın teknosa vatan dolaşıcam artık bakalım. Teşekkürler herkese yorumları için :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

G2 kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim. Zamanında HTC Sensation XE de kullanmıştım bu yüzden Sense arayüzü hakkında da yorum yapabilirim.

Sense arayüzü piyasadaki en derli toplu eli yüzü düzgün arayüz diyebilirim. Yalnız LG'nin arayüzü de oldukça başarılı. Normalde önceki telefonumda root+custom rom+başka launcher kullanırken, G2'ye root bile yapmadım. Stock versiyonu oldukça detaylı ve tüm isteklerime yanıt veriyor. Tek aradığım olay ise Nova Launcher'daki gesture olayı.

Bunların haricinde özetlersek cevap; LG G2, parasını kuruşuna kadar hak eden bir telefon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

One, kullanıyorum. Bir kez olsun hata almadım. Telefon 80 gün açık kalmış ve yeniden başlamamış olsa bile yine aynı performansta gidiyor. Pil yarı yolda bırakmayacak kadar yeterli. Yeni sense ve Blinkfeed çok yakışmış birbirine. Uygulama ihtiyacını minimuma indirmiş facebooktur twitterdır güncel haberlerdir akıyor feed üzerinde. Ama tavsiyem paketinde en az 2GB internet de olsun. Sensation'dan geçtim ben de One'a. Sensation üzerinde browser hatalarının hepsi yeni browserda giderilmiş ve akıyor. Masaüstü görünümü ile mobil sitelerde uğraşmadan masaüstü gibi kullanıyorum telefonu yolda giderken.

Kimse bahsetmemiş ama Zoe, sosyal bir insansan mükemmel bir kamera özelliği. Fotoğraflarını çek, Zoe senin için efektlerini koysun, müziğini koysun, fotoğrafları, videolarını kolaj yapsın 1080p ve videonu paylaş. Videonun generate edilmesi max 10 - 15 saniye.

Fotoğraf editleme zımbırtısı ise bambaşka iyi.



/fanboy off
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İkisi de iyi telefon. Ben HTC One kullanıyorum, ama o fiyata G2 varken illa HTC One al demem. Tamam HTC One daha güzel, arayüzü de iyi ama,

-G2'nin bariz bir pil farkı olur yoğun kullanımda
-Daha iyi donanım,
-Daha uygun fiyat (Hatta madem One bütçen var, almışken 32 GB'lık G2 de bakabilirsin, zira Android'in yazılımı bir 5-6 gb'ını yiyor G2'nin,
-G2 muhtemelen 1-2 sürüm falan fazla alabilir ama root varken çok sıkıntı olmaz.

Kuzenime, en yakın arkadaşıma ve işten 2 arkadaşıma G2 aldırdım hepsi çok memnun. Kız arkadaşıma G2 ile Nexus 5 arasında kalıp N5 aldırttım(ön sipariş) daha uygun fiyatlı olduğu ve Nexus olduğu için ama işte tek korkutan pil ömrü.

Yaklaşık 5 senedir HTC ailesinden kullanıyor olsam da F/P olarak görüşlerim G2'den yana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...