Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 3 Char var benim de matsuyama, yazboz (nick değişicek sırf ins için açmıştım da sonra planlar değişti :-D) bir de gravedigger madenci. Gören olursa selam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 AthleT said: Llama said: adamlar 2 hafta daha skill geliş hızını artırmışlar 1 ay girmeyne accler silincekmiş taming stealing ve craft skillerinde açık değilmiş ama. heh. warriorlar için açıldı sanırım ph tekrar. en son bıraktığımda warriorların hiç şansı yoktu pure mage ve warlocklara karşı. bandaj sistemi kötüydü mesela. onları değiştirdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 hayır aynı. mallık resmen göre göre hiçbir şey yapmıyorlar. pvp turnuvasında bile iş yapmıyor lan warrior böyle iş mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Kullanmadığınız tamer char varsa bana emanet edin la. Patidekileri binekle döşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bırak ya. gez gez bişey bulunmuo. runebook lazım nokta nokta gezmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 var bende nokta atışlık runebook. 9 tane filan shire yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 gözümün önünde bir shire daha alındı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 below'a tamer verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 İki günde stealing ve snooping de 100 ledim kaçının artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 oo gel sen de şunu soyalım ikimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 değerli vatandaşlar yardımınıza ihtiyacım var kale kuracağım ancak guild kurulumu zaruriymiş, koftiden bir guild kurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim arada köşede kaybolmuş karakterlerinizi veya yeriniz varsa app char açıp ekleyeyim guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 PrudenT said: oo gel sen de şunu soyalım ikimiz olm bırak peşimi. res-kill'e bağlarım bak. ahah. geçen bi' pk madeni bastı, aga res-kill'e bağladım çocuğu. manyağa döndü. lord oldum lan. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ben acemi pklara benzemem trophylerim var.... USCUK ev aldım tekrardan kendime ufaktan oynuyorum işte hackten sonra sdvkmsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 abi vendorda scroll satıyorum para çantaya düştüğü gibi depara kalkıyorm vesper magede kapıdan çıkana kadar para çalınmış oluyo auehashu kimse yokken etrafta nasıl oluyor yaw hide olmuşken çalışıyor mu steal? hadi oldu ki çalışıyor salisede alıyor mu mesafe falan tanımıyor mu nedir abi sistematiği :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 çalışmıyor hideken. hatta baya uzun delayı da. para çalarken bile fail olup duruyor zaten. gmler çalıyor senin paranı sdfşlsdö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Yanında koşturan biri yoksa dediğin kadar hızlı depara kalkamıyorsundur. Atla koşarken ingot para vs götürdüğüm oldu da, daha vendora item satanın parasını alacak kadar çabuklaşamadım :D Sistematik: 100 str ile 40 ağırlık sınırı var. 200 ingot, 40 log, vs gibi. 2 kare sınırı var. bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Beyler yardım edecek yok mu ? Guilde üye olmayan karakterlerinizi üye yapsam kale elimden gitmese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kale elinden gitmez. kaldır kaleyi şimdilik. ama açıkçası, benim karakterlerden guildde olması gereken zaten craft guildinde, diğerlerinin de guild de olmasını istemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 server var mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 BANA MADEN MARKI VERİN :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Guilde kim nasıl alabilir? ben de bugün yükleyeyim başlayayım istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 BeIlow said: hallettim tamam :D durduk yere oldu sdfas Nasıl çözdün? bende açılmıyor nebula.web.tr. Telefonun 3G sinden açılıyor kendi internetimden açılmıyor anlamadım dns de yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 hosts'a ekleyin 185.9.158.45 updt.nebula.web.tr 185.9.158.45 forum.nebula.web.tr 185.9.158.45 nebula.web.tr 185.9.158.45 uo.nebula.web.tr 185.9.158.45 www.nebula.web.tr kesin çözüm bende de dns'i ne yaparsam yapayım açılmıyor çünkü normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 teşekkürler, Nebula nın uo serverının ip adresi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 uo.nebula.web.tr o oluyor işte. aynı ip'de hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar