Pyro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 BeIlow said: Pyro allah cızırtını 800k lık iş aldım ister misin ? marklama işi Özelden pasla bakalım detayları. Geçenki gibi ölümcül birşeyse sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 evsiz vendor oluoy mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi hani oynamıodunuz. hani bitmişti. h.sonu dönüp bakmadım bile deli gibi oynamaya başlamışsınız yine. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 PrudenT said: Mezar taşı home home home çekmek için işte? Reslenmek için de lazım sanıyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Valla ben bırakmamıstım da bu Captain Hook denen adam trollemeye devam ederse bırakıcam. Oyun zevkimin icine sıctı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 geyiğine takılıorm ben yew bow falan yapıcam gz den pk ları oklıcam kıhkıh onun dışında makrocu kesıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 iyi ben de ders çalışırken arada ins macrosuna bırakıp para yapim. ne gerek bilmiyorum ama olsun bulunsun. arada cuma akşamları fln macrocu oklar lootlar eğleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sdsfs aynen bu arada çok komikler ya, iki muabbet açayım diorm selam falan çakıorm bak çıkan şu adamdan 1213141eeeeee all kill all stop all kill release anchor a.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi zaten niye "a" tuşuna guards macrosu fln koyarsın ki? git F tuşlarına koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 captain hook bu forumdan olamaz. genelde benim evin oralarda takilioda dun herifle kapistik biraz bi ara gelip trollicem diye tam bir sanzelize kafe apachisi gibi konusup gitti hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi benim ev falan değil adam sağlam geziyo. ben haritanın ebesindeyim, ofisten bir arkadaş ebesinin şeyinde. ikimizde aynı adamdan ağlaşıyoruz heh. bu arada f4 tuşuna say resurrect koydum. 30 saniyede bir bastırtıyorum... dün akşamı zorunsuz geçirmişim bu sayede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 evde direk resurrect olunuyor yani. hmmm. o zaman ben minoc maden önüne geri koyayım benim villayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 HotLine said: captain hook bu forumdan olamaz. genelde benim evin oralarda takilioda dun herifle kapistik biraz bi ara gelip trollicem diye tam bir sanzelize kafe apachisi gibi konusup gitti hehe. çok kaçak oynuyor abi o adam ben görünce hiç valla reg israfı diye düşünüp yola devam ediyorum bir kere evin içinde kesti zaten saçmalığın daniskası bir daha yok yani uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Arkadaşlar bende de 7xgm Craft Karakter var isteyen malzemesini getirsin her türlü ihtiyacını bedavaya gideriyim. (Set, silah vs.) Boşuna craft kasmayın toplayıcı kasın bir tane onla malzeme toplayıp getirin yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ph bitti mi? kaptan hook beni gemide çok katletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 baktım bitmemiş babalar, bu shafterı nasıl edınıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Tinker yapiyor olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Tinker değil bowcraft yapıyor. düzeltme: pardon shaft sandım evet shafter ı tinker yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hafta sonuna uzamış galiba ph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 oğuz senin kalede kasıcağın skile hoplayım emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 PH: 19.01.2014 23:59 http://forum.nebula.web.tr/index.php?topic=11490.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ben mage e parry resist silip heal anat kassam mi ph bitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bi mage daha kasıver kararsızsan dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Yok ya o kadar usengecim ki craft karakterde tum skiller 90-95 arasi usenmekten 100 leyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Scribe karakter macrodayken, küfürden 5 gün jail yedim ya. Acıklama olarakta, makrodayken birisinin annesine küfretmişim. Neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar