toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Snoop 71.2 oldu. Stealing'i iki char acıp birbirinden calarak last object makrosu deniycem, olur herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 olması lazım ama birileri olmuyor kapattılar falan demişti sanki. sen bir dene olmadı pack hayvanla her türlü olur. pack hayvanların yük taşıyabilmesi güzel olmuş sonunda bi serverda ayarlandı yani şu. 250strsi var maşallah 950 log taşıyor. resource toplamaya onlarla gidiyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 hayvanların pack'i acılmıyor. sadece insanları pandikleyebilirsin diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 stealingle target alınca çalıyor olması lazım ya. sen bi snoopingi kas da bakarsın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Yew wood nereden çıkıyor ya aradım bulamadım hiç. Ağacın tipini bile bulamadım nette :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yew'e git. yew tree ler var onları kes. koca koca ağıç nasıl göremezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 mori bebeğim craft charını aynı acce mi kastın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ağacın tipi önemli değil Wastelands'teki bütün ağaçlardan çıkıyor abi. Başka yerde yok. Ha yewmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ph ne zaman bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Voys said: yew'e git. yew tree ler var onları kes. koca koca ağıç nasıl göremezsin :D onlar kesilmiyor. Bulamadım bende tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 wastelands abi tipi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ben böle bir şey görmedim. Adam tam bir bela Nick: AFKAVCISI Duty: App archer. uzak mesafeye gecip macroda bulunan karakterleri kesmek Keywords: "AFKAVCISI HICBIR ISI YARIM KOMAZ" (always flood) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 eldiven giymek wrestlingdeki hasarı etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 PrudenT said: wastelands abi tipi yok wastelands nerde BeIlow said: Yew wood nereden çıkıyor ya aradım bulamadım hiç. Ağacın tipini bile bulamadım nette :d runebook var mı:& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 @elesso hayır. wastelands hmm trinsic passageden gidebilirsin hocam, delu ya da papua markı iste ya da birinden. oralar komple wastelands işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 başlasammı lan.. kaç kişi var servarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Black_Hand said: başlasammı lan.. kaç kişi var servarda? 300 - 600 arası değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ahada öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 aha servera ddos saldırısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bu arada evladiyelik klasörümden makromani kurayim sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Black_Hand said: başlasammı lan.. kaç kişi var servarda? şu an sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 http://www.uoguide.com/images/0/0a/Tribal_Mask_%28Small%29.png şu maskeden arıyorum beyler. gecen gun guildden birinde gordum rengarenk giyinmisti. nerden dusuyosa soyler misiniz. http://www.worldofdread.com/colaboracion/appearances/helmets/tribal_mask_2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 elesso said: Black_Hand said: başlasammı lan.. kaç kişi var servarda? 300 - 600 arası değişiyo Gel gel, şuanda 700 kişi var. 800'ü zorluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 toggie said: http://www.uoguide.com/images/0/0a/Tribal_Mask_%28Small%29.png şu maskeden arıyorum beyler. gecen gun guildden birinde gordum rengarenk giyinmisti. nerden dusuyosa soyler misiniz. http://www.worldofdread.com/colaboracion/appearances/helmets/tribal_mask_2.png britin yukarsında bi yer var ordaki mage karılardan düşüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar