Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 BeIlow said: Oyuna girmeye çalışınca your acc blocked diyor ne ayak o ? dolu server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Buzx said: chat calısıyor? bunedır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Suark said: demin minoıcta kesilen pati kimse aldım intikamını ama diğeri yatırdı benı nalet olsun konusabıldıgımız bı kanalımız yok bendim ya, coronius saol geldiğin için elemanlar baya malmış, üstümde 200 küsur mitril ingot wardı, almamışlar yada görmemişler neyse kurtardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 senı dırıltıp atına reskıl yaptırcaktı sdfss ya şöyle irc bi kanalımız olsa falan hı nası olur? yada yazıverelim lan bidakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 mumble a girecekler ses etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 çoklu voice chat yada her ne haltsa bişi bulun girek uo ya girerken ordan konuşuruk mumble bu işe yarıyo heral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 indirdim ben mumble client 1.2.4 birinizde servermı açıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 vchat kurunca kulaklık mıkrofon falan takmak gerekiop casual adamız ne mikrofonu aq hanım laf edersdsfsdsdsd yazıscamız bı yer olsun bole gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 benim mumble açık hala, istediğiniz zaman girebilirsiniz, uo kanalı bile duruo server adress : hajnal.mumble.com port : 6005 password : retret sadece uo için değil başka oyunlarda da kullanabilirsiniz bizim bi 10 kişilik fln bi kadro var beraber oyun fln oynuyoruz o nedenle açık durcak hep mumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 adress : hajnal.mumble.com port : 6005 password : retret buradan girin abi işte konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Catze said: benim mumble açık hala, istediğiniz zaman girebilirsiniz, uo kanalı bile duruo server adress : hajnal.mumble.com port : 6005 password : retret sadece uo için değil başka oyunlarda da kullanabilirsiniz bizim bi 10 kişilik fln bi kadro var beraber oyun fln oynuyoruz o nedenle açık durcak hep mumble hah ben de tam geçmişten çıkartıp yazdıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Suark said: vchat kurunca kulaklık mıkrofon falan takmak gerekiop casual adamız ne mikrofonu aq hanım laf edersdsfsdsdsd yazıscamız bı yer olsun bole gıbı yazılıo da oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 e ben yazıcam sesı kısıcam sız konuscanız gene uzak kalıcam oyun ıcın ırc varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi oyun içi chat calısıyor. mis gibi. mirc gibi. girsenize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 nası yapıorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ph bu sefer cıdden bıtıo sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bitsin ya zaten. Belki sinira takilma biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 alch carp da kastım. oooh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 saat 1.30da çılgın gibi lag vardı ya. sövdüm saydım çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ya ben hep bir anda ölüyorum kaç kere oldu bugün sinirlerim bozuldu en son artık. 100 canım var adamın üstünde corp por yazıyor canım çat diye 20 ye iniyor adam vuruyor ölüyorum. Parti desen bugün orc lord ile partiye girmeye çalışıyoruz başkası o atarken parti atıyor onla giriyorum yanlışlıkla filan. Bildiğin peşimde Gm vardı bütün gün taşşak geçip eğlenmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ben sildim çarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ne kadarda uo açıyımışız yalnız baksana server full + full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Lithran said: Ben senin o pk dotunu kollarım .Vakitler uyarsa.Bu arada ersen senmisin beyin eror verdi şu an karıştırmayayım Axle ru an sdf gibi bişidin demi . Axl X'el Ru doğru yaz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mojosun diye bi oyuncuyu hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 var tanırım kendısını noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar