Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 olm hepiniz mi korkak craftlarsınız. ben iki karakteri de chaos yaptım. brit banka gittiğimde o adrenalini hissetmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 şu gm topuk da bizim dönemde bulunan bişeydi. hala yaptıkları tek aktivite o lşskdsşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Red said: olm hepiniz mi korkak craftlarsınız. ben iki karakteri de chaos yaptım. brit banka gittiğimde o adrenalini hissetmem lazım. korkak olmak ile 12 senedir oynamadığımız ve paslandığımız oyunda, 12 sene öncekinden çok daha kötü dinamiklerle ve 12 sene geçmesine rağmen hala aynı lag ile oynamaya çalışıp sinir sahibi olmak arasında fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi paslansan nolcak. ben de reskill yiyorum devamlı. hep paralzye + firefield ile ölüyorum hatta. ergenler cıplak gezerken kesiyorlar falan 15 sene sonra oturup onun kritiğini mi yapcaz abi. ölsek nolur sdfs. lag biraz düzeldi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bir de tabii şu etken var. ben hiç 1 vs 1 fln takılmadım. 1 vs 1 pvp yeteneğim pek bir zayıf. genelde support oynadım. 3 5 kişi takılınsa biraz macro ayarlayıp biraz alışıp gelirim de, ortak zaman bulamıyoruz işte. bu akşam deneyelim bişeyler. hatta takayım sidewinder klavyeyi onda macro yazayım asdksja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 işin komik yanı 1v1 inan ki daha kolay, olay 10v10'a gelince herbir kişinin yaptıgı önemli oluyo, yoksa 5v1 hertürlü mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya lag sıkıntı ondan çekiniorm ben onun dışında emekli olmak daha ii ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 archer en rahat nerde kasılıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 box alanında ortada duran DALAN HEALLESIN AAĞBİ diyen tiplere gereceksin yayı, ya da eskiden ogre'lerde kasardık yavas yaratıklar diye, buzul diyarlara gidebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hee onlara dalmak guzel ama ama yaratıkta kesebilirsin mezarlarda guzel loot gelıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 0.1 stealingle yakalanma olayı hurafe çıktı. 30 stealingle gm thief soyup soğana çevirdi gayet sadfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 0.1 snooping yapmayı dene bi de önemli olan çantanı açtığını farketmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 NAPIOSUNUZ BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Zikko said: 0.1 snooping yapmayı dene bi de önemli olan çantanı açtığını farketmen o da 30. notice bile çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 dandee kimse blood moss'umu hemen geri versin pls işsiz gibi gece 5'te reg mi çalıyosun abi gerçekten tebrik ediyorum. bende de 30 stealing var bu arada adamın çaldığını gördüm de normal olarak görmüş de olabilirim bilemedim blood moss'u bankaya atmış ginseng'imi geri alabildim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bende seed var 5-10 tane direkt saksı alsak ekebiliyoruz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 farming teach'letmen gerekiyor ayrıca seed'lerin nesilleri oluyor ona göre ekebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 trine ve saksı ne kadardan satılıyor bilen var mı? bir ev alıp tamamen saksı ile doldurmak lazım farming kasabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 valla 10 saksıyı 400k'dan satıyorlardı geçenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 worlddeki nokta nokta madenlerden toplayıp çok rahat yapılıyor 10 tanesine 400k verene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 PrudenT said: 0.1 stealingle yakalanma olayı hurafe çıktı. 30 stealingle gm thief soyup soğana çevirdi gayet sadfadf Dedik bunu ugrasmayin bosuna diye, ama bazıları fazla bildiğinden :) Snooping de olsa stealingde teachlettiğin zaman cantanı kurcaladıgını görürsün adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ne dediğin anlaşılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 hakkaten dsfgsbv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 PrudenT said: worlddeki nokta nokta madenlerden toplayıp çok rahat yapılıyor 10 tanesine 400k verene kadar madende kazmaktan farkı ne? drop oranı farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 değil de rahat. gelip bütün madeni boşaltan sataşan eden olmuyor. baya da düşüyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar