Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 heee tmm bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 moriarty said: vendorda 30m var abi zaten de sdf o vendoru sana kimin aldigini unutma vefasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bakamıyorum gitti server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 tiLi said: moriarty said: vendorda 30m var abi zaten de sdf o vendoru sana kimin aldigini unutma vefasiz bu başka vendor moonglowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 3 kere gm topuk yaptılar arka arkaya hep aynı adam kazandı adam 3m den fazla para götürdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 vefasız dante diye karakter açıp herkesi soyucam lksadjsalkdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Llama said: 3 kere gm topuk yaptılar arka arkaya hep aynı adam kazandı adam 3m den fazla para götürdü ya hep aynı adam mı? yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 charsil = 3 gün öfffff öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 olm bu sos bottle bana niye çıkmıyor. o kadar ağ atıyoruz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Şuan ben mi giremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Dartanian said: Şuan ben mi giremiyorum? sorun var işte o yüzden server testte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY az önce şebnem aquila tarafından öldürüldü yazdı AYEM PRAUD PATİCİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 lagdan oynanmıyor serverda, çok gereksiz zaman harcamışım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Santiago çok iyi adammış lan boşuna ortalığı ateşe verdik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 naptı editledi mi seni sdfdsf bana bi tane ostard verin lan fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bende bi havuç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 12 saat makroda taming kastım skill gelmemis. lol geri alınmıstır belki. paso girip kastırdım hiç bakmadan bok atmak gibide olmasın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 moriarty said: Santiago çok iyi adammış lan boşuna ortalığı ateşe verdik sdf son i am disappoint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 beyler depise de guçikuçi lerin orda reskill yiom. online biri varsa res pls sdfds lizardların kattayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 "2" tuşuna eq macrosu koyarsan, sonra bankada biri "kaç tane silk cloth gerekiyor?" diye sorduğunda "24" yazarsan işte böyle craft karakterle pk olur, evinde kill düşsün diye beklersin. pöf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 red sabah sabah reskill yemeye çıkmış sdfjhadsaf bütün charlarım ölü lan, öldükçe çıkıp ötekine gire gire dworg merak etme ben de benzeri bir şey yaşadım. R attacklast X targetnext. archer charla bikaç saat aralıkla 4-5 kişiyi okladım böyle. nasıl olduysa gz içindeyken de ölmedim kaçmayı başardım. sonra heriflerin hepsi sırayla öldü pk oldum ben de sdfvkjsnjkldfn. bu arada dungeon dizaynını kim yapıyorsa bu serverın tam bir mal. resmen köşeye sinip bandaj basacak boşluk bile yok destard'da. tamam çok player var da böyle saçmalık olur mu lan bunalıyor insan. sadece hazine açıcam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Dün despise a gittim geyigine, içerde 2 tipe rastladım. Adamların 2 sinde de kalkanlı old copper set, at da yok altlarında. birinde broadsword birinde silah yok, önüne gelen yaratıga pata küte girişiolar askldjsaljk Bir süre devam ettik, sonra "hadi gidelim" dediler. Zannettim kal ort. Adam "abi bizde hiç büyü yok koşarak çıkıcaz" dediler ve cidden öyle yine pata küte kese kese çıktılar asldjksa Böyle bir anımdı bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 işte onu ben yaptığımda the others gelip 50 kişi kesmişti beni sdfkmflkvmsldkvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ben o tipleri çok seviyorum adamlar gerçekten oyunu yaşıyorlar :) dün hatta bende donla pk kovaladım bir süre çok eğlenceli oluyor adamlar seni iplemiyor falan böyle fındık fıstık takılıyorsun hele biri çıkıyor abi git bir set giy bari 5k ya satıyorlar takılma böyle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 silk cloth ile ne yapılıyordu lan reslendim ama ceset kaybolmuştu ya ne güldüm. ankh dan cesede gidene kadar o ibne siyah spider tek attı hep. bi de nebula reslenmek için 2 dakka süre diyor ya dünyanın en mal şeyi. yoksa çoktan alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar