Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bakıma almışlar, ne kadar süreceği de belli değil. Umarım bakım bittiğinde daha iyi olur. Keşke hafta sonu kullanıcıların yoğun olduğu bir dönem yerine hafta içi yapsalarmış bakımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yarın sabaha acılır. 2 gun haftasonu guzel gecer diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Zaten hafta sonu kapali kalirsa birdaha acilma zahmetinde bulunmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Abi forumlarında çok enterasan tipler varmış ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 forumlarında kubat damage ı aradım hiç bişey bulamadım. yeterince damga bırakamamışız server'a beyler. bieşyler yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 gelen geçen kesti bizi abi normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 minoctaki madencilerden az daha halliceyiz, ne izi bırakcaktık ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 niye lan alayını doğradık minoktaki madencilerin. köprüde tek sıra olup stam fulleyip geride kalan yağız madencilerin alayını kılıçtan geçirmedikmi? yanlışlıkla a ya s ye kaydettiğimiz Buy Bye Guards Bank Aeo Kib BB makroları ile kendi arkadaşlarımızı guardlamadık mı? hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mori burnumda tütüyorsun. Öpüyorum seni Sinemcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yav aranızda düzgün coder yok mu şu teot'u alsın geliştirsin nebula'yı bir daha açılmayacak şekilde dağıtalım asfjhkasfhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 sphereserver halletti onu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 teot'a ne gerek var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 teot yazılımcısı çıkıp yazmıştı bir foruma, aranızda kendini hacker zanneden lamerler yerine bir iki tane düzgün insan olsa şu teot'u sphere'ın her sürümüne her cliente uyarlarsınız da sizden bir bok olmaz tarzında. server'da oyuncu kitlesi tamamen moronlardan oluuyor ve iq ortalaması 50 civarında. brit bank'ta ilk defa birilye muhabbet ettim güldüm eğlendim o da paticikten moriarty çıktı zaten sdfjdshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 mori'yle çok samimi olma. önce arkadaşın olup sana bişeyler veriyor, sonra o verdiğini kaybettirip seni borçlu duruma düşürüyor. adeta IMF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Pyro said: Mori burnumda tütüyorsun. Öpüyorum seni Sinemcim. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 açmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 o yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Thekid Crudak Waerlath Plaxes bu nicklerle ben de varım canlar, yeni gelen, yardim isteyen vesaire olursa yazsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bana biraz para ve kadın lazım birde ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 gold lazım :D atsana bi 100k 200k fln plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 1k yün 1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 lag problemini oyle sunucu kapatarak falan cozemezler hevesinizi kursaginizda bırakıyorum ama o olay yalan bilin. yani client değişmediği sürece o iş yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 server arıorm paso da pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 lag yok gibi şu an. ulan ph bitiyomuş ben bok kasamadım inscriptionla mage kasayım bari, altın bilezik bunlar. hırsızlık bugün var yarın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 client ile lag ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar