Lithran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 şaşırmış bu eleman acil sosyallesmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 valla geyik olduğunu farkedemiyo msuun? toplam 5 dakkasını alacak bir şey. sen çok mu sosyalsin abi sanki sdf. süper olmuş renk kattı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 toggie said: su maske britte nerden dusuyo beyler bi gosterin haritadan yahu, bulamadım. http://www.worldofdread.com/colaboracion/appearances/helmets/tribal_mask_2.png yew le brit arasındaki bandit kampındaki npc lerden düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 valla 50 miningli bi char açtım skıntıdan kurtuldum bu ara necromancy zaten ph da dııl galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 videolar baya iyi güldürdü gece gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 moriarty said: valla geyik olduğunu farkedemiyo msuun? toplam 5 dakkasını alacak bir şey. sen çok mu sosyalsin abi sanki sdf. süper olmuş renk kattı adam hayır abi saçmalama belli ki noliferın teki. bilgisayarın başından hiç kalkmadığı nasıl da belli oluyor baksana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 valla esas nolifer moriarity lan. 1 ayda adamın eristigi seylere bak. guildler, kalaler, vendorlar falan. valla ben craftla agacların arasındaki evimde huzurla yasıyorum, baska da bi halta yaradıgım yok su oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sorsan bilkentli. büyükelçilerin zenci kızlarını götürüyor falan. insan gerçekten hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Beyler lockpick için banka sıralaması bilen var mı ? Bir karaktere rastgele kastımda tam pvm buildi tamamladım necro-mage'in bir lockpick kaldı onu da tamamlamak istiyorum ancak şu banka sıralaması konusu olmuyor chest zamanları ve sıraları konusunda tavsiyelerinize açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 nebula'da ne pvm abi. poison+ energy bolt sfdds boşa necro kasmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 archer iyi pvmci. nekro nun pvm ile alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 balron ve ancient wrym tarzı yaratıklar yemiyor abi poison hızlı kesebilmek için lich forma sokup blade spamlayıp öyle manalarını bitirmeyi düşünüyorum. Maksimum 6 -7 dakika sürsün diye kesmek ayrıca dungeon chestlerde önemli. Yoksa Balrona fln poi etki etse fieldı çekerim arkama yaslanırım öyle bir problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Yok mu hiç lockpick kasan vatandaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 zos: 150k myth set: 250k siyah mage robe: 10k duman rengi shire: 250k görev ingotları satılır, small house alınır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 poison hic mi yemiyor, yoksa yer yemek cure mu ediyor? cunku hemen cure etse dahi yedigi anda biraz hp gidiyor. bu sekilde poi atarak kestigimizi hatırlıyorum ben. ya da 2 kisi gidicen bi oklayacak digeri cor por. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 siyah mage robe'u alırım. ikinci bank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 iron ingot var mı acil? Dworgian said: zos: 150k myth set: 250k siyah mage robe: 10k duman rengi shire: 250k görev ingotları satılır, small house alınır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sadsjahdajh sen kasacaksın dimi. tamam var var. 1k kadar kaldı sana verelim madem :) edit: brit bank dwordigger char ismi gel paşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 oha super mınoc banktayım zarife 1 saat kaldııı tamam brite geliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Suark said: oha super mınoc banktayım zarife 1 saat kaldııı tamam brite geliom transferi hallederiz sonra. sen kas abi server gelince gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ulan yaaa tam ıngotları aldım gıttı clıent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Dworgian said: sadsjahdajh sen kasacaksın dimi. tamam var var. 1k kadar kaldı sana verelim madem :) edit: brit bank dwordigger char ismi gel paşam siyah mage robe'u ben alıcam hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 beyler bana 10k borç verin sddfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 zamanla yarısıorm sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 siyah robe alacak gelsin. brit bank. 10k borç isteyen de gelsin. herkes gelsin sadlkjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar