Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

su maske britte nerden dusuyo beyler bi gosterin haritadan yahu, bulamadım.

http://www.worldofdread.com/colaboracion/appearances/helmets/tribal_mask_2.png

yew le brit arasındaki bandit kampındaki npc lerden düşüyor.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

valla geyik olduğunu farkedemiyo msuun?
toplam 5 dakkasını alacak bir şey.
sen çok mu sosyalsin abi sanki sdf.

süper olmuş renk kattı adam

hayır abi saçmalama belli ki noliferın teki. bilgisayarın başından hiç kalkmadığı nasıl da belli oluyor baksana?
Mesaj tarihi:
valla esas nolifer moriarity lan. 1 ayda adamın eristigi seylere bak. guildler, kalaler, vendorlar falan. valla ben craftla agacların arasındaki evimde huzurla yasıyorum, baska da bi halta yaradıgım yok su oyunda.
Mesaj tarihi:
Beyler lockpick için banka sıralaması bilen var mı ? Bir karaktere rastgele kastımda tam pvm buildi tamamladım necro-mage'in bir lockpick kaldı onu da tamamlamak istiyorum ancak şu banka sıralaması konusu olmuyor chest zamanları ve sıraları konusunda tavsiyelerinize açım.
Mesaj tarihi:
balron ve ancient wrym tarzı yaratıklar yemiyor abi poison hızlı kesebilmek için lich forma sokup blade spamlayıp öyle manalarını bitirmeyi düşünüyorum. Maksimum 6 -7 dakika sürsün diye kesmek ayrıca dungeon chestlerde önemli. Yoksa Balrona fln poi etki etse fieldı çekerim arkama yaslanırım öyle bir problem var.
Mesaj tarihi:
poison hic mi yemiyor, yoksa yer yemek cure mu ediyor? cunku hemen cure etse dahi yedigi anda biraz hp gidiyor. bu sekilde poi atarak kestigimizi hatırlıyorum ben.

ya da 2 kisi gidicen bi oklayacak digeri cor por.
Mesaj tarihi:
iron ingot var mı acil?
Dworgian said:

zos: 150k
myth set: 250k
siyah mage robe: 10k
duman rengi shire: 250k

görev ingotları satılır, small house alınır :D
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

sadsjahdajh sen kasacaksın dimi. tamam var var. 1k kadar kaldı sana verelim madem :)

edit: brit bank dwordigger char ismi gel paşam

siyah mage robe'u ben alıcam hee.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...