Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Hırsızda PH yok ya, ph bitince kasicam ben onu. Bu arada "hangover" guild e dikkat. Bana uyguladiklari yontemde guya biri set alacak arkadasini guild chatten cagircak gibi yapio ama guya .g den once , koyup boyle yazio ilk ",.g abi set alcam bana alsana ben diger charla veririm" sonra eleman gelio seti alacak vs. Allahtan saflik edip cantama bakti ve ben de gordum baktigini lol Baska olaylari da guild e alip kesiolarmis saflari fln hehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 0.1 teach'li stealing ile stealing'i 100 olan birini crim yapabiliyormussunuz. Ya da 0.1 snoop ile 100 snoop kasan birinin sizin cantanıza baktıgını farkedebilirsiniz. PH kapalı bir skill icin buyuk hayalkırıklıgı. Nebula harbiden bir gıdım oteye gidememis, yetersizlik olur da bu kadar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ooo benim craft a alayim 0.1 er puan tişikkirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Allure- said: Zikko said: arkadaşlar Dreadlords'tayım, pk action'ı istiyorsanız guild'e aldırabilirim. ilgilenenlere duyurulur. wild area diye bir serverda vardı sanki, yanlış mı hatırladım yoksa? Ben oynamistim wild area da baya cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 aksam saat 19:00 - 22:00 arası dungeon'lara gitmeyin benden tavsiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Evet çünkü 43543543 tane şebnem nickli ortaokullu geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Grup combatları için 1 tane parrysiz archer-lumberjack pure warrior ile solo için bir tane parrysi olan fence-mf pure warrior kastım. Solo olana gerekirse armsloreu gmlerim ama +15 falan zor, +15 çekersem de mf silahı çekerim.) 1 tane 7x craft (bir tek tinker kaldı, bir de magei gmlemem lazım elven için) 1 tane pure mage kastım. (Para kasma karakteri daha çok, marklamak için falan ama healing, poison falan kasmak lazım) Totalde 4 yeter herhalde ya, necro falan uğraşamıcam, zaten oyunu unuttum targetnext, attacklast takılırım öyle keko gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 hala kasıyorsanız ayın 19 unda ph kapanıyor ona göre hızlanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ben bir tane hazineci mi kassam diyorum ama eğer hazineci karakteriniz varsa beraber sosa gidelim bende captainshipte var, böylece aramızda bölüşürüz ganimeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Birde dedim size boşuna craft kasmayın onun yerine toplayıcı kasın ben istediğiniz herşeyi hammadde getirdiğiniz sürece yaparım dedim. Şimdi craft kastınız ama bunun birde craft pointi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Valla bi pure mage kasabildim, inscription ile de hafiften para akışı sağlıyorum. Başka karakterde kasmak lazımda üşeniyorum be 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 toggie said: 0.1 teach'li stealing ile stealing'i 100 olan birini crim yapabiliyormussunuz. Ya da 0.1 snoop ile 100 snoop kasan birinin sizin cantanıza baktıgını farkedebilirsiniz. PH kapalı bir skill icin buyuk hayalkırıklıgı. Nebula harbiden bir gıdım oteye gidememis, yetersizlik olur da bu kadar olmaz. Alakası yok boşuna denemeyin crim felan olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 valla forumda 20 sayfa agladı millet. 0.1 ile stealing'i tespit edebiliyormussun. gorunuyor en azından "peeking your backpack" yazısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bi denemek lazım onu ya merak ettim ben de. var mı hırsız bi gelsin 0.1 stealing var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 nerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 arada oyuna girip pipisi olan var mı diyorum gc den. cevap gelmiyo çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 necro scroll varmı bide allah rızası ıcın alın artık guılde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 LOOOOGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 tiLi said: arada oyuna girip pipisi olan var mı diyorum gc den. cevap gelmiyo çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 gm oyuna mudahele ediyo lan. hide imi sildi defalarca arkadasi beni kesebilsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 detecting hidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi zilyon tane pk kestim, elimde bi balta vardı +9 güya yemin ediyorum adamlara 3. yü vurmuyorum heallenmezlerse, 2. nin de yarısı boşa gidiyordu, neyse mutlu mesut pk keserken karambolde 2-3 maviden por corp wis yedim, bi de mustang i de oradan geçen başka maviler kesti beni reslemek yerine, gittim bankaya tekrar giyindim, mustangime bindim, tp almak için log out oldum, geri girdiğimde ölüydüm :D gz de kesmişler bir de mustang i de kesmişler tabi ki sdjfnsdfs rage quitimsi bırakasım geldi şu an şerefsiz maviler ya sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 tiLi said: gm oyuna mudahele ediyo lan. hide imi sildi defalarca arkadasi beni kesebilsin diye nasıl yani lan vasldjhsadhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Catze said: abi zilyon tane pk kestim, elimde bi balta vardı +9 güya yemin ediyorum adamlara 3. yü vurmuyorum heallenmezlerse, 2. nin de yarısı boşa gidiyordu, neyse mutlu mesut pk keserken karambolde 2-3 maviden por corp wis yedim, bi de mustang i de oradan geçen başka maviler kesti beni reslemek yerine, gittim bankaya tekrar giyindim, mustangime bindim, tp almak için log out oldum, geri girdiğimde ölüydüm :D gz de kesmişler bir de mustang i de kesmişler tabi ki sdjfnsdfs rage quitimsi bırakasım geldi şu an şerefsiz maviler ya sdfsf öyle degerli bir şekilde log out olacaksan an lor ve uzakta log out abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 archery bowcraft gm ledik. şu ph bitmeden tac sw heal anat mage kassam da bitse şu char ya. yoksa magery çok skıntı yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar