Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

toggie

Öne çıkan mesajlar

Hırsızda PH yok ya, ph bitince kasicam ben onu. Bu arada "hangover" guild e dikkat.

Bana uyguladiklari yontemde guya biri set alacak arkadasini guild chatten cagircak gibi yapio ama guya .g den once , koyup boyle yazio ilk ",.g abi set alcam bana alsana ben diger charla veririm" sonra eleman gelio seti alacak vs. Allahtan saflik edip cantama bakti ve ben de gordum baktigini lol

Baska olaylari da guild e alip kesiolarmis saflari fln hehau.
Sosyal ağlarda paylaş

0.1 teach'li stealing ile stealing'i 100 olan birini crim yapabiliyormussunuz. Ya da 0.1 snoop ile 100 snoop kasan birinin sizin cantanıza baktıgını farkedebilirsiniz.

PH kapalı bir skill icin buyuk hayalkırıklıgı. Nebula harbiden bir gıdım oteye gidememis, yetersizlik olur da bu kadar olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Grup combatları için 1 tane parrysiz archer-lumberjack pure warrior ile solo için bir tane parrysi olan fence-mf pure warrior kastım. Solo olana gerekirse armsloreu gmlerim ama +15 falan zor, +15 çekersem de mf silahı çekerim.)
1 tane 7x craft (bir tek tinker kaldı, bir de magei gmlemem lazım elven için)
1 tane pure mage kastım. (Para kasma karakteri daha çok, marklamak için falan ama healing, poison falan kasmak lazım)

Totalde 4 yeter herhalde ya, necro falan uğraşamıcam, zaten oyunu unuttum targetnext, attacklast takılırım öyle keko gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

0.1 teach'li stealing ile stealing'i 100 olan birini crim yapabiliyormussunuz. Ya da 0.1 snoop ile 100 snoop kasan birinin sizin cantanıza baktıgını farkedebilirsiniz.

PH kapalı bir skill icin buyuk hayalkırıklıgı. Nebula harbiden bir gıdım oteye gidememis, yetersizlik olur da bu kadar olmaz.

Alakası yok boşuna denemeyin crim felan olmuyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi zilyon tane pk kestim, elimde bi balta vardı +9 güya yemin ediyorum adamlara 3. yü vurmuyorum heallenmezlerse, 2. nin de yarısı boşa gidiyordu, neyse mutlu mesut pk keserken karambolde 2-3 maviden por corp wis yedim, bi de mustang i de oradan geçen başka maviler kesti beni reslemek yerine, gittim bankaya tekrar giyindim, mustangime bindim, tp almak için log out oldum, geri girdiğimde ölüydüm :D gz de kesmişler bir de mustang i de kesmişler tabi ki sdjfnsdfs

rage quitimsi bırakasım geldi şu an şerefsiz maviler ya sdfsf
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

abi zilyon tane pk kestim, elimde bi balta vardı +9 güya yemin ediyorum adamlara 3. yü vurmuyorum heallenmezlerse, 2. nin de yarısı boşa gidiyordu, neyse mutlu mesut pk keserken karambolde 2-3 maviden por corp wis yedim, bi de mustang i de oradan geçen başka maviler kesti beni reslemek yerine, gittim bankaya tekrar giyindim, mustangime bindim, tp almak için log out oldum, geri girdiğimde ölüydüm :D gz de kesmişler bir de mustang i de kesmişler tabi ki sdjfnsdfs

rage quitimsi bırakasım geldi şu an şerefsiz maviler ya sdfsf

öyle degerli bir şekilde log out olacaksan an lor ve uzakta log out abi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...