Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4


toggie

Öne çıkan mesajlar

TNS rezil bir server, boşuna başlamayın. Elmoroth mu ne var orasına iyi diyorlardı.

Bu TNS'in elemanları oraya da sürekli saldırıyor ama, US'de falan bayağı kavgası dönüyor asdfasd

En son savcılığa vereceklerdi bu TNS'deki lavukları, saldırdığını itiraf etmişti US de yanılmıyorsam asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi o değil de gerçekten sene 2014 ya.
bi' heves başladık tekrar, gece gündüz char yaptık, prudent gibi hırsızlarla canla başla savaştık, madenlerimizi bastılar olsun dedik. server yok ya.

lan markete siftah olsun diye kill bile düşürdüm. paranın yok zamanı 3 lira verdik.

neyse küfür etmicem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

bu oyunu bu kadar çok severken niye bıraktığımı tekrardan hatırlattı nebula... saatlerce emek harca, uğraş dur sonra habire action saatinde lag olsun, boş günlerde server kapalı olsun falan.


en son oynanması gereken zaman 2004 yılı olan bir sunucu olduğu için başlanıp başlanıp bırakılıyor. 12 sene boyunca bir arpa boyu yol almayan her sunucu için geçerli bu. istikrarı sayesinde yaptığı primi yiyip bitireli çok oluyor nebula. eskiden şunu yapardık, biz bunu yapardık guild savaşları oo deniliyor ama o zamanları özel kılan tek şey ilk zamanlar olması. yani boş olan bir hafızayı doldurmak gibi, ilk deneyim. 1.5 ay önce sunucu reset yiyip hep birlikte başladığımızda ilk 1 haftada kafadan birçok kişi soğudu biz bunu mu oynuyormuşuz diye. nostaljinin ekmeği yeterince yendi bitirildi, şimdi de marketten maksimum karı elde etmek için ucuz numaralara girişmek hiç yakışmıyor. bunu gelin hep beraber benim sunucuda oynayın oley demek için söylemiyorum. bunun uo forever'ı var, uo second age'i var, onları beğenmedin aos sunucular var, ml sunucular var, hadi osi eralarının hiçbirini beğenmedin başka custom sunucular var nebula klonu olmayan ve tutarsızlık akmayan. yani burada bariz olan bir şey var ki insanlar inatla bu ve bunun klonu olan sunuculara girip girip şikayet ediyor, bu şikayet hiçbir zaman bitemeyecek çünkü yamalı bohça haline gelmiş artık elden ele dolaşan sıkriptler. millet kendi ektiğini biçiyor bence, overratedlıkta tarih yazılmış bir sunucu için bu kadar umut bağlayıp "nebula yaptı yine yapacağını, of lag ya" demek hak edilen bir durum gibi geliyor bana. çünkü ben daha önce bu kadar sonsuz şans verilen bir sunucu görmedim, lag oluyor "beyler bence marketten daha fazla şey alalım iyi hosta geçerler" deniliyor, hiçbir şeyi sorgulamayan community, belki iyi niyetle yaklaşılıyor ama aynı hatayı 100den fazla yapmış, 12 senedir açık olan bir sunucu artık tecrübelenmiş olması gerekiyor bu durumlar için. benim de ilk ultima dönemim nebula oldu ama şimdi girdiğimde en son oynadığım zamanlardan hiçbir şey değişmemiş üstüne limitler gelmiş ve bundan rahatsızlık duydum. yürümüyor abi, bunu kubat damage ile ilk maceraya çıktığımızda anladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

değişir de yenisinin bundan beter olmayacagının garantisi yok elbette. amator ekip tarafından yonetililiyor, sayıca da fazla oyuncu olunca isin icinden cıkmaları zor.

en buyuk hataları gercek para ile hizmet veriyor olmaları. bu beceriksizlikle bu kadar ciddi islere girismemeleri gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...