toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 110 sf olmuş diğer başlık. Bu pazar ayın 12'si tam 1 ay oluyor. PH kapanacak mı acaba, bu konuda bilgi alan oldu mu? Bir de Llama spawnı marklayan varsa paylasabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Yuh 4 lemisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 IPY 3 açılmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aquila said: at dedigine eskiden sadece lordlar biniyomus, elin koylusu ne bilsin ati. abi üzerinde mytheril set, elinde vanquishing halbert olan lord un da koşması saçma değil mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://i.imgur.com/4PXHMAI.jpg düştük mapus damlarına.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 tekrar mı yüklesem lan acaba sdfds ama keyif almıyordum anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 geliom lan oyuna nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kaledeydık de maç başladı. maç bitince genk yapmaya gelen gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yaşadıklarımız aramızda kalacak beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aramizda kalcagina soz vermem abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 e eğlendik ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 oyun nebulag olmuş beni guilde almayıp recall çeken arkadaşıda kınadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 oyunda adım atılmıyor ya. ayrıca guilde alcak adam nolax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 acaba bu lamerler "eskiden lag vardı şimdide lag olsun oyuncular nostalji yapsın ihihihihi" tribinde falanmı lan? sene 2014 hala mı lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 gate açın olm gülte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 im por ylem patladığına göre tekrar yükleyip geliyorum.zaten pk idim. arada akarım sdfs bana para verin lan biraz. 200k dağıttık en son sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 said: Sunucumuzda uzun süredir yaşanan lag ile ilgili bir bakım yapılacaktır, bu sürede sizden sabırlı olmanızı rica ediyoruz. Oyuncularımızı hiçbir şekilde mağdur etmemek ve sunucu üzerindeki sorunları çözmek için sizden bu süreyi talep ediyoruz. Sunucu bakım işleminin ardından power hour uygulaması uzatılacaktır. Bu yaşanan sıkıntılardan dolayı tekrardan özür dileriz. Sunucu ile ilgili gelişmeler bu sayfa üzerinden bildirilecektir. İyi akşamlar dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Aaa. giremiyoruz. Hainler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 İki dk gireyim dedim gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 server çıkı:^( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 toggie said: 110 sf olmuş diğer başlık. Bu pazar ayın 12'si tam 1 ay oluyor. PH kapanacak mı acaba, bu konuda bilgi alan oldu mu? Bir de Llama spawnı marklayan varsa paylasabilir mi? tamer charın adı ne togi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 PH uzatılacak dediler bakımdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kaç gün sürceğini duyan gören var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yarına falan açılır bence ya, günler süreceğini sanmam sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 mascio said: toggie said: 110 sf olmuş diğer başlık. Bu pazar ayın 12'si tam 1 ay oluyor. PH kapanacak mı acaba, bu konuda bilgi alan oldu mu? Bir de Llama spawnı marklayan varsa paylasabilir mi? tamer charın adı ne togi valla kardesim kasıyodu ogreniyim neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar