Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PATICIK Deadlift 110kg MAX REP challenge.

Black_Hand

Öne çıkan mesajlar

Black_Hand said:

@Soris

http://www.youtube.com/watch?v=0xhSaegdRKQ

bu arkadaş 89 kilo.

230kg ile 17 tekrar yapıyor video da.

@Fly

evet abi dahil.

ya bunda sorun yok ki. 17 tekrar nere 60-70 tekrar nere tam tecrübeli oldugunu sanmıyorum bu liftte. şu an yeni başladığın için belirli bir kiloyu kaldırıyorsundur ve gaza gelmişsindir ben böyle anladım biraz :)
Bir kere deadlift gibi hormonal response u fazla hareketler yüksek tekrar yapılmaz çünkü metabolizmanı siker atarsın. squat ı da yapamazsın. o yüzden bunlar düşük tekrarlarda çalışılınır. bütün compound hareketler için böyledir. bir hareket ne kadar compoundsa tekrar sayısı o kadar düşmelidir biceps curl değil bu bodyciler gibi pump yapamazsın. bunların hepsi gaza gelen gençlerin yaptığı şeyler. challenge adına evet yapılabilinir ama 60-70 rep gibi bir şey söz konusu değil. bana inanmıyorsan hadi en kötü 60-70% load ile bi dene bakalım max tekrar 60 ı görebiliyon mu. olmadı 40-50% ile bile denesen olur. Ama bence deneme çünkü metabolizmaya reset atmak gibi bişi olur benden söylemesi :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi burda powerlifting kasan adam oldugunu sanmiyorum. Surda post atanlari az cok biliyoruz iste ondan diyorum. Hani bir challange yapilsin hemde faydali birsey olsun isteniyorsa fitness yarismasi falan olsun :D

Hazirana kadar hazirlansin millet mesela sonra foto koysun 1. 2. secilsin oyle.

Jaeger i almayin tabi yarismaya :P
Sosyal ağlarda paylaş

kahyasıyım amk 2 çift laf edicez şurda 2 tane işi bilen 12394214 tane sırf post atayım komik olayım diyen adamın trollü. trollük yapıp eğlenilcek alanlar mevcut zaten. bknz: eğlence, garbage

neyse ya takılın

cheaz: kreatin demiştim bu arada. sen değil miydin la yoksa mesaj atan sdkf black sen myidin
Sosyal ağlarda paylaş

70kg ile 12 x3 rep yaptırıyolardı amerikan futbolu oynarken , antreman öncesi koşu ile beraber bir iki adet vardı böyle ısınma hareketi , onlardandı.

o dönem 115 kg idim tabii onun yardımı olmadı diyemem.

Tabii hanımlar 110kg kaç kere kaldırırız diye tartışmaya devam edebilir o sorun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

70kg ile 12 x3 rep yaptırıyolardı amerikan futbolu oynarken , antreman öncesi koşu ile beraber bir iki adet vardı böyle ısınma hareketi , onlardandı.

o dönem 115 kg idim tabii onun yardımı olmadı diyemem.

Tabii hanımlar 110kg kaç kere kaldırırız diye tartışmaya devam edebilir o sorun değil.

temiz işte gayet. devrilmen kolay kolay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...