Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PATICIK Deadlift 110kg MAX REP challenge.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şahsen kolum kırık ben katılamıycam ama yine sölemeden geçemedim madem 80 adam 110 kaldırıyorsa . oran orantıda 100kg adamda 135kg yapması gerek ve bu şekilde artar gider kg sınırı olmasın bu yüzden
Mesaj tarihi:
Black_Hand said:

@Soris

http://www.youtube.com/watch?v=0xhSaegdRKQ

bu arkadaş 89 kilo.

230kg ile 17 tekrar yapıyor video da.

@Fly

evet abi dahil.

ya bunda sorun yok ki. 17 tekrar nere 60-70 tekrar nere tam tecrübeli oldugunu sanmıyorum bu liftte. şu an yeni başladığın için belirli bir kiloyu kaldırıyorsundur ve gaza gelmişsindir ben böyle anladım biraz :)
Bir kere deadlift gibi hormonal response u fazla hareketler yüksek tekrar yapılmaz çünkü metabolizmanı siker atarsın. squat ı da yapamazsın. o yüzden bunlar düşük tekrarlarda çalışılınır. bütün compound hareketler için böyledir. bir hareket ne kadar compoundsa tekrar sayısı o kadar düşmelidir biceps curl değil bu bodyciler gibi pump yapamazsın. bunların hepsi gaza gelen gençlerin yaptığı şeyler. challenge adına evet yapılabilinir ama 60-70 rep gibi bir şey söz konusu değil. bana inanmıyorsan hadi en kötü 60-70% load ile bi dene bakalım max tekrar 60 ı görebiliyon mu. olmadı 40-50% ile bile denesen olur. Ama bence deneme çünkü metabolizmaya reset atmak gibi bişi olur benden söylemesi :)
Mesaj tarihi:
abi burda powerlifting kasan adam oldugunu sanmiyorum. Surda post atanlari az cok biliyoruz iste ondan diyorum. Hani bir challange yapilsin hemde faydali birsey olsun isteniyorsa fitness yarismasi falan olsun :D

Hazirana kadar hazirlansin millet mesela sonra foto koysun 1. 2. secilsin oyle.

Jaeger i almayin tabi yarismaya :P
Mesaj tarihi:
senko said:

ne gerek var?

Olm adam yarışmaya katılacaklar 80 kg den az olmalı diye kural koymuş :)

Bodybuilder ları baştan eleyip kendi kum havuzunda takılmak istemiş.
Mesaj tarihi:
Ben hala kim en çok yer konusunu bekliyorum. Pizza Hutta sınırsız pizza dönemi kapandı , o olsaydı çok iyi olurdu baya yarışırdık güzel olurdu.

Al sana şakalar komiklik , forum lan burası naptığımızdan sanane? Keyfimizin kahyası sanki emenike.
Mesaj tarihi:
kahyasıyım amk 2 çift laf edicez şurda 2 tane işi bilen 12394214 tane sırf post atayım komik olayım diyen adamın trollü. trollük yapıp eğlenilcek alanlar mevcut zaten. bknz: eğlence, garbage

neyse ya takılın

cheaz: kreatin demiştim bu arada. sen değil miydin la yoksa mesaj atan sdkf black sen myidin
Mesaj tarihi:
70kg ile 12 x3 rep yaptırıyolardı amerikan futbolu oynarken , antreman öncesi koşu ile beraber bir iki adet vardı böyle ısınma hareketi , onlardandı.

o dönem 115 kg idim tabii onun yardımı olmadı diyemem.

Tabii hanımlar 110kg kaç kere kaldırırız diye tartışmaya devam edebilir o sorun değil.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

70kg ile 12 x3 rep yaptırıyolardı amerikan futbolu oynarken , antreman öncesi koşu ile beraber bir iki adet vardı böyle ısınma hareketi , onlardandı.

o dönem 115 kg idim tabii onun yardımı olmadı diyemem.

Tabii hanımlar 110kg kaç kere kaldırırız diye tartışmaya devam edebilir o sorun değil.

temiz işte gayet. devrilmen kolay kolay
Mesaj tarihi:
Yok o öyle olmuyodu , karşımda ki adamlar antremanda 150 kg falan ile yapınca, kuş gibi uçuyodum sonra da kapanıyodum yere her antremanda , beyin kanaması geçirmemek için bırakmıştım.
  • Yeni Oluştur...