pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 odul ne arkadas onu soyle ne gececek elimize belimizden başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bir kavanoz karnitin calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 şahsen kolum kırık ben katılamıycam ama yine sölemeden geçemedim madem 80 adam 110 kaldırıyorsa . oran orantıda 100kg adamda 135kg yapması gerek ve bu şekilde artar gider kg sınırı olmasın bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Black_Hand said: @Soris http://www.youtube.com/watch?v=0xhSaegdRKQ bu arkadaş 89 kilo. 230kg ile 17 tekrar yapıyor video da. @Fly evet abi dahil. ya bunda sorun yok ki. 17 tekrar nere 60-70 tekrar nere tam tecrübeli oldugunu sanmıyorum bu liftte. şu an yeni başladığın için belirli bir kiloyu kaldırıyorsundur ve gaza gelmişsindir ben böyle anladım biraz :) Bir kere deadlift gibi hormonal response u fazla hareketler yüksek tekrar yapılmaz çünkü metabolizmanı siker atarsın. squat ı da yapamazsın. o yüzden bunlar düşük tekrarlarda çalışılınır. bütün compound hareketler için böyledir. bir hareket ne kadar compoundsa tekrar sayısı o kadar düşmelidir biceps curl değil bu bodyciler gibi pump yapamazsın. bunların hepsi gaza gelen gençlerin yaptığı şeyler. challenge adına evet yapılabilinir ama 60-70 rep gibi bir şey söz konusu değil. bana inanmıyorsan hadi en kötü 60-70% load ile bi dene bakalım max tekrar 60 ı görebiliyon mu. olmadı 40-50% ile bile denesen olur. Ama bence deneme çünkü metabolizmaya reset atmak gibi bişi olur benden söylemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi burda powerlifting kasan adam oldugunu sanmiyorum. Surda post atanlari az cok biliyoruz iste ondan diyorum. Hani bir challange yapilsin hemde faydali birsey olsun isteniyorsa fitness yarismasi falan olsun :D Hazirana kadar hazirlansin millet mesela sonra foto koysun 1. 2. secilsin oyle. Jaeger i almayin tabi yarismaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 80 KG den az ne demek ya :) Bu baştan eziklik kusura bakmayın. 98 KG yim 110 değil 150 kaldırırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben 300 kaldırıom 90kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 geldi şizo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 senko said: ne gerek var? Olm adam yarışmaya katılacaklar 80 kg den az olmalı diye kural koymuş :) Bodybuilder ları baştan eleyip kendi kum havuzunda takılmak istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 konuyla alakalı alakasız herkes bişey yazıyo. bi troll olayım bi komik olayım havaları amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bizim isimiz fitness , bb challenge ı olsa who's gonna lift moar derdi adam direk orda gösterirdin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 wat? senin 21kglik curl vidyo nerde. öm'mi aldın mı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yok gelmedi mesaj hic , seko a diyordum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ben hala kim en çok yer konusunu bekliyorum. Pizza Hutta sınırsız pizza dönemi kapandı , o olsaydı çok iyi olurdu baya yarışırdık güzel olurdu. Al sana şakalar komiklik , forum lan burası naptığımızdan sanane? Keyfimizin kahyası sanki emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kahyasıyım amk 2 çift laf edicez şurda 2 tane işi bilen 12394214 tane sırf post atayım komik olayım diyen adamın trollü. trollük yapıp eğlenilcek alanlar mevcut zaten. bknz: eğlence, garbage neyse ya takılın cheaz: kreatin demiştim bu arada. sen değil miydin la yoksa mesaj atan sdkf black sen myidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ağırlık sınırını arttirinda erkekler de katılabilsin. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/masonry/000/177/888/mfw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 deadlift yapanlar boy-kg ile kaç kg kaç tekrar yaptığını söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 uzun bar alıyım ben deadlift olmazsa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 70kg ile 12 x3 rep yaptırıyolardı amerikan futbolu oynarken , antreman öncesi koşu ile beraber bir iki adet vardı böyle ısınma hareketi , onlardandı. o dönem 115 kg idim tabii onun yardımı olmadı diyemem. Tabii hanımlar 110kg kaç kere kaldırırız diye tartışmaya devam edebilir o sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Abi bir saftirigin belini çıkaracaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mithat said: 70kg ile 12 x3 rep yaptırıyolardı amerikan futbolu oynarken , antreman öncesi koşu ile beraber bir iki adet vardı böyle ısınma hareketi , onlardandı. o dönem 115 kg idim tabii onun yardımı olmadı diyemem. Tabii hanımlar 110kg kaç kere kaldırırız diye tartışmaya devam edebilir o sorun değil. temiz işte gayet. devrilmen kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sırf fistanın 45k mesajı çöpe gitsin diye yapmanız lazım aslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Yok o öyle olmuyodu , karşımda ki adamlar antremanda 150 kg falan ile yapınca, kuş gibi uçuyodum sonra da kapanıyodum yere her antremanda , beyin kanaması geçirmemek için bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 killer i yine germişsiniz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar