Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1558442_10152123707613921_1344741426_n.jpg bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 skittles yazıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Take bottles of unflavored vodka and packs of skittles http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8a/Skittles_Original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kampanyalardan dünyaları kazanan, freeshoptan içki falan koşturan adamın skittles'ı bilmemesine şaştım kafaldım afalladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Abi skittles diye yaziyor zaten :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 vay canına şimdi yandım akıllara zarar valla ruhsar gitti ruhla kaldım. bu da böyle bi şarkıdır hafızamda 15 yıldır gereksizce yer tutan. devamını da biliyorum. hatta baştan sona söylerdim şuan beni duyabilecek olsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 dur anlayacağı şekilde söleyelim bonibon la aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 güzel olur mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Osuran_boğa said: dur anlayacağı şekilde söleyelim bonibon la aha bu bence skittles ın "fruits" olanı ama onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ha tamam thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bide şöyle birşey buldum yapacak olanlar ve merak edenlere http://www.wikihow.com/Make-Skittles-Vodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 skittles'ın her rengi farklı tada sahip, bonibon köylü drajesi gibi kalıyor yanında. 2-3 sene önce bi tarife denk gelince bonibonla olur mu la acaba diye meraklanmıştım ben de, sonra baktım sadece gıda boyası eklemiş olcam votkaya, vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Black-ice said: şaştım kaldım afalladım vay canına şimdi yandım akıllara zarar valla ruhsar gitti ruhla kaldım. Kaya gibiydi maşşallah http://www.itusozluk.com/image/ruhsar_284872.jpg http://ensonbolum.net/resimler/haberler/250/4813.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Black-ice said: vay canına şimdi yandım akıllara zarar valla ruhsar gitti ruhla kaldım. bu da böyle bi şarkıdır hafızamda 15 yıldır gereksizce yer tutan. devamını da biliyorum. hatta baştan sona söylerdim şuan beni duyabilecek olsanız. ruhuna sağlık ruhsarcığım ölmemiş elalem utansın o beni terketmemiş gel şöyle otur ruhsar yanı yanı başıma bla bal bla hayal gerçek yanyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bu ruhsar yüzünden nice ailelerin ocağı söndü. su faturası ödeyemez oldu türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 diaboliq said: Black-ice said: vay canına şimdi yandım akıllara zarar valla ruhsar gitti ruhla kaldım. bu da böyle bi şarkıdır hafızamda 15 yıldır gereksizce yer tutan. devamını da biliyorum. hatta baştan sona söylerdim şuan beni duyabilecek olsanız. ruhuna sağlık ruhsarcığım ölmemiş elalem utansın o beni terketmemiş gel şöyle otur ruhsar yanı yanı başıma bla bal bla hayal gerçek yanyana görsün tüm millet, hayal gerçek yan yana. gsdlşjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ruhunuaa sağlıık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ohaaa ben onu 15 senedir "göğsümü inlet, hayal gerçekten yana" diye biliyormuşum lan yuuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 evet ben dahil tüm wanker lar kendini belli etti gençler aghsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Liebe said: ohaaa ben onu 15 senedir "göğsümü inlet, hayal gerçekten yana" diye biliyormuşum lan yuuuh ahahahahah göğsümü inlet ne abi. göğsünü titret daha anlamlı olurmuş sdşglh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi şarkıda "ruhsarcığım ölmemiş gel şöyle otur yanı yanı başıma" 'dan sonra "ÇATIR ÇATIR SEVİŞEK" dese bile anlamlı olurdu ki hayaletle takılıyodu adam yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Abi sırf hayalet değil bi sürü kadın oluyordu diye hatırlıyorum farklı farklı :) Hatta bi tane vardı bunun yanındaki müfit mi ne hastaydı kıza ama kız sürekli esas elemana yanaşıyordu sdfg Bi de yağmurların kesilmesi falan ahahahha Ruhsar zamanında hande ataizi kaç yaşlarındaydı acaba, kütür kütür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar