nienna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 korku değil öncelikle, ben örneklendirince anlatabilirim. alice, limbo, alice madness returns, american mcgee's grimm gibi oyunlar arıyorum. karanlık, çizimleri stil sahibi, burton filmlerinden fırlama gibi şeyler. android'te de badlands ve nightmare gibi oyunlar var mesela. gotik günlerimi özledim bu ara. kitaplar filmler müzik derken oyun olarak da o tarza kaymak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mario 2. bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yüzüklerin Efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ya böyle saykodelik, hastalıklı, stilize şeyler. anlatabildim mi bilmiyorum. hani "ne içti acaba" diyoruz ya öyle bir klip ya da resim görünce falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 alice madness returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 grim fandango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 dakika bir gol bir. hem de adventure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Limbo var 2d platform http://store.steampowered.com/app/48000/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yume nikki http://www.youtube.com/watch?v=IcRXO5vVcRg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Steam'de aradığın tarzda düşündüğüm bazı oyunlar gördüm. "karanlık, gotik, dark fairytale tarzı oyunlar" - Dark Souls, Batman Arkham Asylum, Path Of Exile, Painkiller, The Darkness 2, The Path, STALKER. "saykodelik, hastalıklı, stilize şeyler. anlatabildim mi bilmiyorum. hani ne içti acaba diyoruz ya öyle" - Hotline Miami, Antichamber, VVVVVV, The Binding Of Isaac, Nikopol, Super Meat Boy, Vigil Blood Bitterness, Call Of Duty: Ghosts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 undying olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Cod yazmis ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 brightness'i azalt, her oyun karanlik, dark, gotik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Luigi's Mansion dark moon çok karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 premium play darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 framboise and evil nazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Castlevania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 A Vampyre Story de olabilir artwork açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Alone in dark windows 3.1 compğatible mod yada dosbox la onarsın herhalde. ama aradağın herşey var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Clive barker's Undying ne güzel oyundu, gerçi sonları biraz şişirme gibi ama ilk bölümler efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Jericho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bioshock, Stalker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Eski bi oyun vardı adı aklıma gelmiyo, logosu pentagram şekliydi hatta, elimizde en çok kullandığımız silah mouse sol tık ile döner testere, sağ tık ile lazer gibi bişey oluyodu.. Off hatırlayan biri söylesin, oynayasım geldi benimde çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 0ne said: Eski bi oyun vardı adı aklıma gelmiyo, logosu pentagram şekliydi hatta, elimizde en çok kullandığımız silah mouse sol tık ile döner testere, sağ tık ile lazer gibi bişey oluyodu.. Off hatırlayan biri söylesin, oynayasım geldi benimde çok fena.Painkiller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar