Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps3 Fps Oynayamamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aldigimdan beri Iki yildir evde yatiyor PS3. Plus uyeligim de var. 50 kusur oyun yuklu. En son Borderlands 2'yi bedava yapmislar hic oynamamistim heveslendim. Mouse+klavye arayuzu aldim ebay'dan.
Mouse ile bile hedef almak zor. Pc'de nokta atisi yaparken bunda kayma oluyor. Ustelik Frame rate midir nedir PS3'de hafif bir titreme var ekranda. HD Hdmi Tv bagli.
Move camera olayi ayri bir razalet. 1.3mb rezalet bir kamera. Destekleyen oyun 2 elin parmaklari kadar. Sistemi cikarmislar sonra -begenmedik bunu bundan is cikmaz diyip sallamislar.
Aslinda ben ps3 controller ile nisan alamadigimi bildigimden Move almistim ama detekleyen fps oyun 2-3 taneymis.
Bu gidisle Auto Aim yapan mode'lu ps3 kontroller alip hile yapacam :)
Ps3 kontroller ile efektif fps oynayabilenler var mi?
Mesaj tarihi:
Move iyi sanip Ps3 aldim zamaninda. Move falan almayin cok gereksiz.
Acaba Wii nasil Fps oynanabiliyor mu? Xbox ps3 den de kotu sanirim kamera konusunda. Zamaninda arastirmistim biraz. Move'da lambalar var elinde Xbox360 da lamba da yok algilamasi daha kotu diyorlardi.
Mesaj tarihi:
valla ben konsolda diablo 3 oynuyorum bilgisayardan fersah fersah zevkli diyebilecegim hem oynanış hem rahatlık olsun daha iyi

ps3'ün en büyük avantajı cod fln oynarken koltuga yayılıp ayakları uzatıp bir yandan pizza yerken diger yandan oyun oynamak

pc öle degil ama dik duruyon mouse tutuyon bi elle fln sıkıcı
  • Yeni Oluştur...