hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Aldigimdan beri Iki yildir evde yatiyor PS3. Plus uyeligim de var. 50 kusur oyun yuklu. En son Borderlands 2'yi bedava yapmislar hic oynamamistim heveslendim. Mouse+klavye arayuzu aldim ebay'dan. Mouse ile bile hedef almak zor. Pc'de nokta atisi yaparken bunda kayma oluyor. Ustelik Frame rate midir nedir PS3'de hafif bir titreme var ekranda. HD Hdmi Tv bagli. Move camera olayi ayri bir razalet. 1.3mb rezalet bir kamera. Destekleyen oyun 2 elin parmaklari kadar. Sistemi cikarmislar sonra -begenmedik bunu bundan is cikmaz diyip sallamislar. Aslinda ben ps3 controller ile nisan alamadigimi bildigimden Move almistim ama detekleyen fps oyun 2-3 taneymis. Bu gidisle Auto Aim yapan mode'lu ps3 kontroller alip hile yapacam :) Ps3 kontroller ile efektif fps oynayabilenler var mi?
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Cons said: al oyna benim anal-ogla Kelime oyunu ha seni cakal.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 konsolda fps oynanmaz abi, boşuna uğraş verme
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 birlikte mayina basmistik hakkaride senin kolun kopmustu :D ne günlerdi
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Oynanmaz da paso FPS cikariyor serefsizler. Zaten oyun yok uhuu..
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 dostun PC her zaman seni bekler, oyun çok, fps oynayamıyorum problemi yok.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 karaktersiz said: birlikte mayina basmistik hakkaride senin kolun kopmustu :D ne günlerdi yine amuda kalkıp yürüme şakasımı yapıyodu
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 cudi maceralarimizi anlatmayim sonra yenge kizar>:D<
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Evet bence de oynanmaz. Ben tek degilmisim demek ki.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Satmayı düşünürsen 300tl çalışır. Move istemez
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yurt disindayim. Benim oglan oynuyor ufakliklar da buyuyunce oynar. Tek olsam satardim valla.
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Move iyi sanip Ps3 aldim zamaninda. Move falan almayin cok gereksiz. Acaba Wii nasil Fps oynanabiliyor mu? Xbox ps3 den de kotu sanirim kamera konusunda. Zamaninda arastirmistim biraz. Move'da lambalar var elinde Xbox360 da lamba da yok algilamasi daha kotu diyorlardi.
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ps için su tüfekler falan var onlari dene istersen
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yazık günah abi parana masaüstü almam diyorsan gaming laptop falan al, konsolda olmaz o iş.
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 valla ben konsolda diablo 3 oynuyorum bilgisayardan fersah fersah zevkli diyebilecegim hem oynanış hem rahatlık olsun daha iyi ps3'ün en büyük avantajı cod fln oynarken koltuga yayılıp ayakları uzatıp bir yandan pizza yerken diger yandan oyun oynamak pc öle degil ama dik duruyon mouse tutuyon bi elle fln sıkıcı
Öne çıkan mesajlar