GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 varmı fikri ve görüşleri olanlar 80 açalım diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 konunu silkmeden bişey sorayım gideyim ben. ya bu oyunun direk böyle 1 günde 80 lvl olunan versiyonu var. onları nerden indiriyoz aga biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aga pvp serverlar var,giriyon direk 80 başlıyon hazır aytımlar falan ama şimdi hepsi 83 olmuş çok bozmuşlar yeni saçma sapan itemler koymuşlar,bizde raptorlu şartlı server açaq diyoq i$ht€ ama qH€len olurmu qi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 eğer pelerin ve yanan kılıç koyarsanız ben bi ayıp olmasın diye bakmaya gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 BEYLER SEKİZİNCİ ANAHTAR NEREDE BULAMADIM ACABA YARDIMCI OLABİKLCEK VARSA MSN _KARYZMA_RECEP1907@HOTMAİL.COM BUG MU BU ANAHTRDAANLAMAIDM YARDIM LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Black-ice said: BEYLER SEKİZİNCİ ANAHTAR NEREDE BULAMADIM ACABA YARDIMCI OLABİKLCEK VARSA MSN _KARYZMA_RECEP1907@HOTMAİL.COM BUG MU BU ANAHTRDAANLAMAIDM YARDIM LÜTFEN mesene eqledim kabul @ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 10k ver söyleyeyim [hr]CLAN ALIMI YAPILIR (1MILYON) clan: ULKUCU_DOSTLAR pm: basbug_SHEQILL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben şimdiki oynadığım serverda pelerinli clana girdim o yüzden bırakmam ama arada uğrayabilirim. 8. anahtarn konusu var. biraz okuyup araştırmadan her konuya atlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 imam b1z1m qlana gelirsen ayrın bow +7 vercez bi tanede tirina vercez 8 e basarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Vakti zamanında bunun silkroad olanını yapmıştı arkadaş , hiç emin değilim ama 60-70 level zamanında olanlar çok çok eski zamana geri getirmiş , ama eu ve çini tutmuş sadece çin yapmamış. Sırf öyle yaptı diye pvp serverından deli gibi para kazanmıştı herif , bildiğin 12 yaşında çocuklar bunun pvp server üzerinden turkcell falan ile kontor karşılığı bi ton şey alıp adamı zengin etmişti. O günden sonra pvp serverlara küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 KAÇMA VSYE GEL YOKSA KORKTUNMU [hr]CLAN ALIMI YAPILIR (1MILYON) clan: ULKUCU_DOSTLAR pm: basbug_SHEQILL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 burada güzel kafalar güzel geyikler dönüyor gibi bi hava var ya :D testis geçiliyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 imamizer said: ben şimdiki oynadığım serverda pelerinli clana girdim o yüzden bırakmam ama arada uğrayabilirim. 8. anahtarn konusu var. biraz okuyup araştırmadan her konuya atlamayın. ARKADAŞIM BU BİLMİŞLİĞİNİZ NE ÇOKMU BİLİOSUNUZ 2 SANİYENİ AYIRIP YAZSAN NOLUR Bİ DAHA BU FORUMA YAZARSAM NE OLAYIM SENİN GİBİ OLAYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 GEL VS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 şldmasdlmasşdmaşsdmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 8. ANAHTAR REHBERİ AÇICAM BEYLER AYIQS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar