inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Tamam pack paralarını gold olarak versin ben vermesin demiyorum fakat pack'ten çıkacak olan kartlar şu an ellerinde olan legend'lar olmayacak. O legend'ları tekrar toplayabilmeleri zaman alacak. Arena atacak gold yok. Gelenden geçenden dayak yeyince gold da kasamıyorsun arena için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 casual oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Wipe gelirse, zaten para yatırmış olanların şuan kullandıkları desteleri tekrar toplamaları saatlerini alır. Hiç para harcamamış benim şuan topladığım desteleri toplamam haftalarımı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ben çekiliyorum turnuvadan rakiplerin hükmen galip ilan edilsin.. boşuna vakit kaybı olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 80 deck te 7 legendary cikti bana. p2w falan bilmem, wipe gelse de farketmez, goldu mecburen verecek, gene acacagim en az 4 legendary gene cikacak. olmasi gereken parasiz beta yapmalari idi. arena ve daily odullerini 10 ya da 100 le carpip herkese deck actirip bakmalilardi. erken basladilar inegi sagmaya. greed boyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 gg totemic kalan macları bitirelim yavaştan, sabonis nerelerde bilmiyorum ulaşabilen ulaşsın 4 macınıda yapmamış, topige msgı yok ayrıca battletag'i yok yarına kadar ulaşamazsam saboyu da eleyecegim, kalan macları bitirelim arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 inyormaynd said: Tamam pack paralarını gold olarak versin ben vermesin demiyorum fakat pack'ten çıkacak olan kartlar şu an ellerinde olan legend'lar olmayacak. O legend'ları tekrar toplayabilmeleri zaman alacak. Arena atacak gold yok. Gelenden geçenden dayak yeyince gold da kasamıyorsun arena için. Arenada goldu nasıl harcıyosun ki? Şundan soruyorum 1.6k gold var. Arena yaparak bitiremiyorum sürekli artıyor sürekli artıyor. Bi yerlerde gözünden ufak bir ayrıntı kaçırıyosun ve bu nedenle sıkıntı yaşıyorsun gibi geliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Aceace said: inyormaynd said: Tamam pack paralarını gold olarak versin ben vermesin demiyorum fakat pack'ten çıkacak olan kartlar şu an ellerinde olan legend'lar olmayacak. O legend'ları tekrar toplayabilmeleri zaman alacak. Arena atacak gold yok. Gelenden geçenden dayak yeyince gold da kasamıyorsun arena için. Arenada goldu nasıl harcıyosun ki? Şundan soruyorum 1.6k gold var. Arena yaparak bitiremiyorum sürekli artıyor sürekli artıyor. Bi yerlerde gözünden ufak bir ayrıntı kaçırıyosun ve bu nedenle sıkıntı yaşıyorsun gibi geliyor bana... 1.6K gold varsa toplasan 10 kere arenaya girebilirsin ne demek nasıl harcıyorsun. Her gün 1 quest geliyor o kadar. ondanda 60 gold alıyorsun. Arenada bazen bonus gold veriyor. Birde winsteak 10 gold. Bende günde 2 kez arenaya girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ortalama 6-7 win aliyorsaniz bitmez arena parasi kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Valla arenadan gelen gold bugüne kadar kendini hep amorti etti. Çoook uzun bir süre 7-8-9 win alıp durdum. Ha 12 win şeysi geldikten sonra oynama fırsatı bulamadım belki işler değişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Şunu demek istiyorum, her gün min. üç arena atacak kadar ne gold kazanabiliyorsun ne de geliyor quest'ten falan. Bunu istikrarlı şekilde yapman için zateen en az 9 win ile bitirmen gerekiyor her arena'nı ki gelen ödüllerde 230'luk gold çıksın ki 9 win yapamadım bile şu ana kadar daha arena'da. Kısaca bunu anlatmaya çalışıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Arenada 6 win yapınca giriş ücretini karşılıyor, bide arena yaparken quest bitirirsen kardasın. Günde iki arena zaten çok ya o kadar vakit yok h.sonu değilse. Arena > constructed her şekilde, bi işte yeni kart düşüp yeni deste kurduğunda denemek için normal atılıyor. Consecrationsız pala ve swipesız druidle oynamanın heyecanını başka yerde bulamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 quelthul 2 - 0 axedice ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 zmain'in macları kaldı bitek sonra elemeler başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aksam 8-12 arası kuvvetle muhtelem çevrimiçi olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Kusura bakmayın beklettiysem herkesi, maçlar bitti. Daha fazla bekletmeyeyim diye hızla update ediyorum. Zmain - Stargazer 2-0 Zmain - Eaglewing 2-0 Düzeltme, update edemiyorum çünkü laptoptayım ve şifremi hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 başlattım bracketleri, random şekilde ayarladım siteden bakın rakibinizi ogrenin best of 5 bu maclar unutmayın glhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Random ama turnuva düzenleyen bay geçiyor, inandık!! sdfds EDIT: Diğer skandallar gün yüzüne çıkıyor, Venduss - Zmain eşleştirilmiş, sana gelene kadar 12 puanlı Dreagloth karşılarına konulmuş, yani finali garantilemek için kasmışsın bayağı bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Yalnız baydığımı farkettim oyundan ya :S Nerfler, herkeste süper legendaryler falan nereye gidecek oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Oyundan şu saatten sonra verim almanın yolu, questleri "summon x minions" veya "deal x damage to heroes" gibi bir şey denk getirip casual da takılmak 150g oldukça arenaya girmek. Farming Simulator 2013 - SPARTAAA!! - Farming Simulator 2013 - SPARTAAAA!!! - Farming Simulator 2013 - SPARTAAAA!!! - Farming Simulator 2013 - SPARTAAAA!!! - Farming Simulator 2013 - SPARTAAAA!!! - Farming Simulator 2013 - SPARTAAAA!!! - Farming Simulator 2013 - SPARTAAAA!!! - Farming Simulator 2013 - ... ad nauseam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 vallaha random ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Zmain ile yarın yapsak problem olur mu? Çok fazla dc yiyorum, anlık bağlantı gidiyor, 2 rank düştüm bile -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben yatar zaten iş güç yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar