legali Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 of çok heycanlıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hayırlısıyla daha nicelerine insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben de anı hatayı yaptım. bi kere bıraktın mı burnun bütten çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Üniversitede ilk dönemin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Sorular finalden daha zor oluyor genelde geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben de geçen sene bi dersten büte kalıp geçmiştim, gerçekten tam bir heyecan kasırgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bi ara bir de sonraki doneme birakmayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben finallere girmiyorum direk bütlere giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Gaboo said: ben finallere girmiyorum direk bütlere giriyorum das 8 tane dersten giricem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 once you go black.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 daha 1. sınıfsın ya ne ne olacağdı. alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bi ara not ortalamani dusurup gozetime kalip programdan atilma stresi de yasa, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bence okulu dondur bi dönem. sonra evdekilere atıldım de, 1 ay boyunca full aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bence 3. sınıfta okulu bırakıp başka bir okulda 1. sınıftan başlamanın rahatlıgınıda yaşa bir ara sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Arastirma gorevlisi olun aksiyon bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirt Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 büt'ü de es geçip telafi sınavına girmeyi de denemelisin bence. o da çok eğitici bir tecrübedir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben lisansta derslerin %90'ını büte bıraktıydım, adrenalin-junkieyim napim ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Somon said: bence 3. sınıfta okulu bırakıp başka bir okulda 1. sınıftan başlamanın rahatlıgınıda yaşa bir ara sonra ben bunun 4. yılda bırakmasını yaptım, çok zevklidir tavsiye ederim. tatlı bir heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hoş olmuyor mu rahatlama dünya yansın amaaan koy gitsin beyaa modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 but degilde yaz okuluna mat 102 birakmistim. AA alamayacagim yaz okulunda alirim diye... Ne kadar buyuk hata yapmisim neyse AA aldim ama sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hikayenin ana konusu nedir ? Aa alamazsın dönem içinde diye yaz okuluna bıraktığın dersi yaz okulunda bile zor bela aa getirdin.Bi yerde bi hata yapmışsın ama ondan da bahsetmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yaz okuluna gitmek abi hata hani diyorsun hafta 3 gun ne olacak giderim diye. o sicakta gidilmiyor. Sonuc: Bute-Yaz okuluna falan sakin kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 finaller açıklanmış FFFFFFFFF 8 tane mphs bütlerden cCcCcCcCc alıp koyarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Abi eşeklik etmeyin çalışın, okurken ekikiki diye takılıyor insanlar da hayatlarınızın geri kalanında o notlar değişmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar