fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Kumandayı bulamadım ve TV yi kapattım düğmesinden. Reklam sesi o kadar tiz ve gıcık geldi ki nasıl alelacele kapattım bilemedim kendimi? Bir şeye dalmaya gör. Bu reklamların iyice abarttılar ya
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Artık yerel tv ler izlemeye başladım en azından reklamları az.
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben tvsiz yaşam alanımda 5. yılımı dolduruyorum kafam nası rahat var ya.herkese tavsiye ederim
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Gittik o zamanın en kalitelilerinden aldık izleyelim ağız tadı ile heo reklam izliyoruz. Tamam reklam da izleyelim fakat o ses ne ya öyle hamile kadını doğurtur cinsten. ! değil 2 değil.....
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 internet daha kötü ama en azından nerelere girebileceğimi, neleri kapatabileceğimi daha iyi biliyorum. istediğim şeyi istediğim zaman açıyorum falan. karşılaştırılamaz aslında. televizyon izlememeyi kelime oyunu izlemem dışında ben de çok uzun süredir gerçekleştiriyorum. süferim.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 onu bben de bekledim :D ah anneannem ya, ne kavga ederdik şu yüzden.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben ekranı silerken kapatıyorum patlamasın diye
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 eve şimşek mi düşüreyim, tabiki kapatıyorum kardeş. kablolardan gelirse sıçızlarım
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Televizyon dedinde kumanda nerde lan ben de kapatayim artik gec oldu
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 televizyonu sadece uyuyayım diye açık bırakıyordum eskiden. onda da hep ntvspor açık oluyordu. sonra bir gece rüyamda osasuna kayserispor maçında, osasunanın sol bekiyken sakatlandım bıraktım izlemeyi. yani göremedim sağlık görevlilerini de herif çift daldı uyandım lan direk. sakatlanmışımdır heralde. şimdi bilgisayardan ya film açıyorum ya dizi falan işte uyumak için. mis.
Catze Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Laraken said: televizyonu sadece uyuyayım diye açık bırakıyordum eskiden. onda da hep ntvspor açık oluyordu. sonra bir gece rüyamda osasuna kayserispor maçında, osasunanın sol bekiyken sakatlandım bıraktım izlemeyi. yani göremedim sağlık görevlilerini de herif çift daldı uyandım lan direk. sakatlanmışımdır heralde. şimdi bilgisayardan ya film açıyorum ya dizi falan işte uyumak için. mis. Şunu sadece rainymood app iyle yenebildim ben ya, tabletten aciyorum sabaha kadar şakır şakır. Rainymoodu nasil yencem hicbir fikrim yok tabi ki. :-
Öne çıkan mesajlar